• Reklama

N8000 - Pytanie: "Jak?"

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

N8000 - Pytanie: "Jak?"

Postprzez Misiak » środa, 8 sierpnia 2012, 11:10

Witam,
kupiliśmy z dziewczyną telefon N8000 - wszystko ładnie, ale...
Czy ktoś z zaawansowanych użytkowników mógł by pomóc:

1) TV analogowa odbiera totalnie źle, nie da się ręcznie ustawić kanałów.
Ktoś wie jak można na to zaradzić? Zmienić system/jakąć modyfikację programową, lub sprzętową? Ew jakoś ręcznie ustwić?

2) nie bardzo wiemy jak po podłączeniu telefonu przez usb do komputera zrobić, aby komputer widział kartę/telefon.

3) możecie polecić jakieś modyfikacje/rom'y/itp. dla tego telefonu? oraz jakieś wskazówki gdzie szukać/uczyć się.

Pozdrawiam,
Karol:)

[ Dodano: 2012-08-08, 10:27 ]
ktoś mi kiedyś radził/mówił,
że o ile telefon będzie mógł odtwarzać MPEG-4 to można będzie na nim odbierać cyfrowe wersje ogólnodostępnych kanałów. Czy to prawda? jeśli tak to jak to zrobić?
Misiak
 
Posty: 3
Dołączył(a): środa, 4 lipca 2012, 23:27
Lokalizacja: Polak

Reklama

Postprzez marx » środa, 8 sierpnia 2012, 14:19

Daj linka do tego telefonu

ustaw TV na Wietnam i zobacz czy jest lepszy efekt.
marx
Administrator
 
Posty: 5966
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 191

Postprzez Misiak » czwartek, 9 sierpnia 2012, 13:56

[hide]http://www.androidforcheap.com/n8000-mtk6575-1ghz-android-40-ics-os-50-inch-capacitive-screen-3g-gps-wifi-tv-smart-phone-p-354.html

http://kimdecent.en.alibaba.com/product ... PS_TV.html[/hide]

Jest minimalnie lepiej (bardzo), ale nie ma dżwięku.;/

[ Dodano: 2012-08-09, 13:25 ]
hmm, kurde dźwięk w TV w ogóle zniknął i na polskim...;| gdzie indziej działa, reset aplikacji analog tv nic nie dał, cholera.[/hide]
Ostatnio edytowano czwartek, 9 sierpnia 2012, 16:23 przez Misiak, łącznie edytowano 1 raz
Misiak
 
Posty: 3
Dołączył(a): środa, 4 lipca 2012, 23:27
Lokalizacja: Polak

Postprzez shieciero » poniedziałek, 13 sierpnia 2012, 08:28

Co do komputera chciał bym powiedzieć że powinien on wykryć tel np dysk H i karte pamięci dysk J przynajmniej ja tak miałem jeżel tak nie wykrywa to kurna coś nie tak oczywiście na opcji masowe urządzenie lub narzędzie pamięci masowej
Avatar użytkownika
shieciero
Ambasador
 
Posty: 174
Dołączył(a): poniedziałek, 13 lutego 2012, 18:28
Lokalizacja: Borek Wielkopolski


Powrót do Pytania, problemy



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama
cron