• Reklama

MX4 Pro - opinie użytkowników.

Smartfon Meizu MX4, Meizu MX4 PRO, MUIZU MX5
Opinie, testy, recenzje, ROM, Root

MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez samson09 » 12 sty 2016, o 22:25

Zastanawiam się ile osób ma ten telefon i co o nim sądzicie. Jak z baterią, jakością zdjęć, wydajnoscia i grzaniem się. Sam chce kupić taki tel (chociaż w grę wchodzi również używany note 4 ale 600 zł trzeba dolozyc)i chętnie poznam wszystkie opinie.
samson09
 
Posty: 47
Dołączył(a): 25 lut 2014, o 22:12

Reklama

Re: MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez Maltis » 19 sty 2016, o 11:12

Chyba nikt nie odpowie.. Kurcze ja też mocno zastanawiam się nad tym telefonem.
Tylko mam zagwostke bo dużo znalazłem opinii w których ludzie narzekają na baterię. Z drugiej strony recenzenci często chwalą baterie w tym telefonie.
Kurcze może to kwestia software.? Ze jedni są zadowoleni inni nie...
Gdyby nie to to już chyba bym go kupił....

Sent from my NX506J using Tapatalk
NUBIA z5s->XIAOMI Mi3->IUNI U2->XIAOMI Mi4->NUBIA z7(nie MAX nie MINI)-> XXX
Avatar użytkownika
Maltis
VIP
 
Posty: 860
Dołączył(a): 10 mar 2014, o 13:14
Pochwały: 20

Re: MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez samson09 » 20 sty 2016, o 00:47

W sumie przestałem już czekać i zakupiłem mx4 pro. I powiem szczerze że nie żałuję. Świetny dźwięk, bardzo dobre zdjęcia a bateria trzyma naprawdę nieźle. Jestem nią miło zaskoczony.

Wysłane z mojego MX4 Pro przy użyciu Tapatalka
samson09
 
Posty: 47
Dołączył(a): 25 lut 2014, o 22:12

Re: MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez Quis » 20 sty 2016, o 00:59

Gdzie kupiłeś?
Quis
VIP
 
Posty: 812
Dołączył(a): 18 lip 2013, o 11:50
Pochwały: 28

Re: MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez Maltis » 20 sty 2016, o 01:25

Powiedz ile masz średnio SOT, znaczy włączonego ekranu na jednym ładowaniu..?



Sent from my NX506J using Tapatalk
NUBIA z5s->XIAOMI Mi3->IUNI U2->XIAOMI Mi4->NUBIA z7(nie MAX nie MINI)-> XXX
Avatar użytkownika
Maltis
VIP
 
Posty: 860
Dołączył(a): 10 mar 2014, o 13:14
Pochwały: 20

Re: MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez samson09 » 20 sty 2016, o 13:48

Nie wiem bo zawsze i tak na wieczór podłączam i dobijam do 100%. Ale dzisiaj sprawdzę jak coś. Wiem jedno. Ostatnio odłączony od ładowarki o 11:00. Reszta dnia trochę net, smsy, telefonów parę i zrobiłem zdjęć z 50-60. WiFi i transfer danych włączony cały czas i na drugi dzień też ok 11 miałem jeszcze 50%. Czy to dużo czy mało nie wiem ale dla mnie super zważywszy że mój wcześniejszy telefon nie dotrzymywal wieczora :)

Wysłane z mojego MX4 Pro przy użyciu Tapatalka
samson09
 
Posty: 47
Dołączył(a): 25 lut 2014, o 22:12

Re: MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez Maltis » 20 sty 2016, o 15:26

Żeby średnio można było 4H wyciągnąć SOT to bym brał ten telefon bo choruje na niego już z pół roku :-)

Sent from my NX506J using Tapatalk
NUBIA z5s->XIAOMI Mi3->IUNI U2->XIAOMI Mi4->NUBIA z7(nie MAX nie MINI)-> XXX
Avatar użytkownika
Maltis
VIP
 
Posty: 860
Dołączył(a): 10 mar 2014, o 13:14
Pochwały: 20

Re: MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez samson09 » 20 sty 2016, o 15:28

Ale jak mam ci to sprawdzić? Naładować do 100 i nie wyłączać w ogóle ekranu?

Wysłane z mojego MX4 Pro przy użyciu Tapatalka
samson09
 
Posty: 47
Dołączył(a): 25 lut 2014, o 22:12

Re: MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez Maltis » 20 sty 2016, o 15:41

Nie :-) ladujesz na 100% i używasz normalnie. Jak masz już mało, z 7-10% to w ustawieniach, w statystykach baterii spójrz ile był aktywny ekran i tyle :-)

Sent from my NX506J using Tapatalk
NUBIA z5s->XIAOMI Mi3->IUNI U2->XIAOMI Mi4->NUBIA z7(nie MAX nie MINI)-> XXX
Avatar użytkownika
Maltis
VIP
 
Posty: 860
Dołączył(a): 10 mar 2014, o 13:14
Pochwały: 20

Re: MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez samson09 » 20 sty 2016, o 15:42

Ok

Wysłane z mojego MX4 Pro przy użyciu Tapatalka
samson09
 
Posty: 47
Dołączył(a): 25 lut 2014, o 22:12

Re: MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez samson09 » 20 sty 2016, o 19:00

Póki co mam 2h25m i 57%

Wysłane z mojego MX4 Pro przy użyciu Tapatalka
samson09
 
Posty: 47
Dołączył(a): 25 lut 2014, o 22:12

Re: MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez samson09 » 20 sty 2016, o 19:06

Póki co mam 2h25m i 57%

Wysłane z mojego MX4 Pro przy użyciu Tapatalka
samson09
 
Posty: 47
Dołączył(a): 25 lut 2014, o 22:12

Następna strona

Powrót do MEIZU



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama
cron