• Reklama

MX4 Pro - opinie użytkowników.

Smartfon Meizu MX4, Meizu MX4 PRO, MUIZU MX5
Opinie, testy, recenzje, ROM, Root

Re: MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez Maltis » czwartek, 24 marca 2016, 19:31

Zazwyczaj od razu kapniesz się że refub. Ja dostałem refuba, od razu widziałem że lekko obity. Poza tym nie chciał się nie włączyć i dalej zacząłem węszyć no i wyszło :-)

Wysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka
NUBIA z5s->XIAOMI Mi3->IUNI U2->XIAOMI Mi4->NUBIA z7(nie MAX nie MINI)-> XXX
Avatar użytkownika
Maltis
VIP
 
Posty: 866
Dołączył(a): poniedziałek, 10 marca 2014, 13:14
Pochwały: 20

Reklama

Re: MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez xany » czwartek, 24 marca 2016, 20:10

Maltis napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


I co z nim poszło dalej??????????
xany
 
Posty: 47
Dołączył(a): czwartek, 24 marca 2016, 00:27
Pochwały: 2

Re: MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez Maltis » czwartek, 24 marca 2016, 20:25

Został odesłany. Dotarł do Chin. Dotrze do Banggod i PayPal zwróci mi kasę.

Wysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka
NUBIA z5s->XIAOMI Mi3->IUNI U2->XIAOMI Mi4->NUBIA z7(nie MAX nie MINI)-> XXX
Avatar użytkownika
Maltis
VIP
 
Posty: 866
Dołączył(a): poniedziałek, 10 marca 2014, 13:14
Pochwały: 20

Re: MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez xany » czwartek, 24 marca 2016, 21:04

Maltis napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Aha ok dzięki też tak zrobie
xany
 
Posty: 47
Dołączył(a): czwartek, 24 marca 2016, 00:27
Pochwały: 2

Re: MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez Maltis » czwartek, 24 marca 2016, 21:05

Też dostałeś refuba od nich..?

Wysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka
NUBIA z5s->XIAOMI Mi3->IUNI U2->XIAOMI Mi4->NUBIA z7(nie MAX nie MINI)-> XXX
Avatar użytkownika
Maltis
VIP
 
Posty: 866
Dołączył(a): poniedziałek, 10 marca 2014, 13:14
Pochwały: 20

Re: MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez Dzikiwons » czwartek, 24 marca 2016, 21:49

A jak oceniacie system na tle Miui? Lepszy, gorszy, porównywalny? Płynność działania okej? Rozdzielczość nie zamula telefonu?
Dzikiwons
 
Posty: 64
Dołączył(a): niedziela, 15 lutego 2015, 14:17
Pochwały: 4

Re: MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez KarlosW » czwartek, 24 marca 2016, 22:06

Dla mnie 1000 x lepszy niż miui.
Avatar użytkownika
KarlosW
VIP
 
Posty: 1839
Dołączył(a): środa, 13 listopada 2013, 21:06
Lokalizacja: PL
Pochwały: 25

Re: MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez michaelred » sobota, 26 marca 2016, 17:30

Jezeli ktos ostatnio zanabyl MX4 PRO z Jd.com i przy probie logowania do Flyme dostaje taki komunikat:
"This phone has logged in fnyn@flyme.cn. To use other ID, please log in the original one and log it out correctly"
to zapraszam na PW, podam kodzik :)
Avatar użytkownika
michaelred
AKTYWNY
 
Posty: 426
Dołączył(a): poniedziałek, 4 listopada 2013, 15:06
Lokalizacja: Szczecin
Pochwały: 14

Re: MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez Maltis » sobota, 26 marca 2016, 21:35

Dzikiwons napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Flyme jest lżejszy niż MIUI. I szybszy w codziennym użytkowaniu.

Za MIUI przemawia dopracowanie, mnogość opcji i ładniejszy wygląd.

Obie nakładki są fajne.

Wysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka
NUBIA z5s->XIAOMI Mi3->IUNI U2->XIAOMI Mi4->NUBIA z7(nie MAX nie MINI)-> XXX
Avatar użytkownika
Maltis
VIP
 
Posty: 866
Dołączył(a): poniedziałek, 10 marca 2014, 13:14
Pochwały: 20

Re: MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez Dzikiwons » sobota, 26 marca 2016, 21:54

Maltis napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Flyme jest lżejszy niż MIUI. I szybszy w codziennym użytkowaniu.

Za MIUI przemawia dopracowanie, mnogość opcji i ładniejszy wygląd.

Obie nakładki są fajne.

Wysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka

A ile zostaje z 16 gb do wykorzystania? Ma może podobny panel sterowania co miui? Czyli czyszczenie z plików tymczasowych, antywirus itd?

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Dzikiwons
 
Posty: 64
Dołączył(a): niedziela, 15 lutego 2015, 14:17
Pochwały: 4

Re: MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez Maltis » sobota, 26 marca 2016, 21:57

Na Mx4 pro nie pamiętam ile było wolnego.
Jest podobny panel:

Obrazek

Wysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka
NUBIA z5s->XIAOMI Mi3->IUNI U2->XIAOMI Mi4->NUBIA z7(nie MAX nie MINI)-> XXX
Avatar użytkownika
Maltis
VIP
 
Posty: 866
Dołączył(a): poniedziałek, 10 marca 2014, 13:14
Pochwały: 20

Re: MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez Dzikiwons » niedziela, 27 marca 2016, 00:25

Super dzięki :) póki co mieszcze się na 9 gb na spokojnie więc jeśli będzie koło 10-11gb wolnych to będę zadowolony

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Dzikiwons
 
Posty: 64
Dołączył(a): niedziela, 15 lutego 2015, 14:17
Pochwały: 4

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do MEIZU



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości