• Reklama

MX4 Pro - opinie użytkowników.

Smartfon Meizu MX4, Meizu MX4 PRO, MUIZU MX5
Opinie, testy, recenzje, ROM, Root

Re: MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez Quis » czwartek, 28 stycznia 2016, 16:31

U mnie jest tak:
Obrazek
Quis
VIP
 
Posty: 846
Dołączył(a): czwartek, 18 lipca 2013, 11:50
Pochwały: 28

Reklama

en.001phone.cn=

Re: MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez hard2code » środa, 17 lutego 2016, 07:02

Ja JD była wersja 16GB w cenie 179$ - czy to mogła być nówka czy odnawiany. I czy ktoś ma taką wersię ( 16GB ?)
Ip5->l920->m7->rn2->z9->g5-UTouch->RN3Pro->Mi5 Kilka słuchawek na zbyciu w dobrej cenie
hard2code
 
Posty: 150
Dołączył(a): wtorek, 17 marca 2015, 01:22

Re: MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez admmer » czwartek, 18 lutego 2016, 23:51

hard2code napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Kupilem, tel.jak najbardziej nowy.
admmer
 
Posty: 47
Dołączył(a): sobota, 31 października 2015, 10:04
Pochwały: 2

Re: MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez Maltis » niedziela, 21 lutego 2016, 13:49

A ja chcę przestrzec przed zakupem MX4 Pro na Banggod.

Dostałem dwa dni temu i to refuba.
Nie nadaje się do użytku.


1. Obity prawy górny róg.
2. Praktycznie nie działa Wi-Fi
3. Ładowarka praktycznie nie ładuje - 300-400 mA podaje.
4. Z baterią to już w ogóle cyrk jest - wylączyłem na noc 40% baterii a rano nie chce się włączyć - rozładowała się w nocy przy wyłączonym telefonie. Dwie noce z rzędu. Jak przyszedł i wyjąłem z paczki też się nie włączył - bateria była wyczerpana do 0.


Nie polecam kupować tego telefonu na banggod.

;)
NUBIA z5s->XIAOMI Mi3->IUNI U2->XIAOMI Mi4->NUBIA z7(nie MAX nie MINI)-> XXX
Avatar użytkownika
Maltis
VIP
 
Posty: 866
Dołączył(a): poniedziałek, 10 marca 2014, 13:14
Pochwały: 20

Re: MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez Quis » niedziela, 21 lutego 2016, 14:28

Dziwne. Ja mam MX4 Pro z Banggood i wszystko jest ok.
Quis
VIP
 
Posty: 846
Dołączył(a): czwartek, 18 lipca 2013, 11:50
Pochwały: 28

Re: MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez grbrandys » piątek, 4 marca 2016, 21:00

Mój już leci jak przyjdzie dam znać

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
grbrandys
AKTYWNY
 
Posty: 345
Dołączył(a): środa, 13 sierpnia 2014, 23:41
Pochwały: 3

Re: MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez matrusz » środa, 9 marca 2016, 02:54

Mam z JD za 159$ bo taka cena także była. Bateria zależna od softu ale ogólnie 1,5-2 dni, antutu także ponieważ ma wyższe niż mx5 :-) Meizu w kolejnych aktualizacjach obniżyło GPU aby antutu był niższy od mx5 :D
matrusz
 
Posty: 39
Dołączył(a): środa, 9 marca 2016, 02:14

Re: MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez Dzikiwons » środa, 23 marca 2016, 20:05

Panowie posiadam obecnie Xiaomi Redmi Note 2. Wszystko fajnie, system elegancki natomiast bateria jest przy dobrych wiatrach "znośna" 2,5 - 3h włączonego ekranu maks u mnie (włączone 4G, synchronizacja, bluetooth), aparat średni, dźwięk głośny ale płaski. I teraz jest promocja na 29.03 na ali 179 dolarów za 16 gb silver wersja international http://pl.aliexpress.com/item/Original- ... 311.WaSm1m. Pytanie czy warto zmieniać, jak wypada na tle Xiaomi i czy to dobra oferta czy lepiej poczekać jeszcze, bo widzę, że niektórzy z was kupowali nawet za 159$. No i jeszcze jak z akutalizacjami tej wersji international? Coś tam dostaje czy tylko nad chińską pracują? Z góry dzięki za info.
Dzikiwons
 
Posty: 64
Dołączył(a): niedziela, 15 lutego 2015, 14:17
Pochwały: 4

Re: MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez Maltis » czwartek, 24 marca 2016, 01:30

Bateria dłużej niż 3-3.5h przy takim obciążeniu nie potrzyma.

Telefon fajny ale uważaj na refuby.

Wysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka
NUBIA z5s->XIAOMI Mi3->IUNI U2->XIAOMI Mi4->NUBIA z7(nie MAX nie MINI)-> XXX
Avatar użytkownika
Maltis
VIP
 
Posty: 866
Dołączył(a): poniedziałek, 10 marca 2014, 13:14
Pochwały: 20

Re: MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez Dzikiwons » czwartek, 24 marca 2016, 16:21

Ok a skąd mam wiedzieć ze zamawiam refurb? A jak z softem? Aktualizują wersję International? Jest polski czy trzeba spolszczać?
Dzikiwons
 
Posty: 64
Dołączył(a): niedziela, 15 lutego 2015, 14:17
Pochwały: 4

Re: MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez matrusz » czwartek, 24 marca 2016, 17:51

Jak sprawdzić że smartfon jest refurb a nie nowy?
matrusz
 
Posty: 39
Dołączył(a): środa, 9 marca 2016, 02:14

Re: MX4 Pro - opinie użytkowników.

Postprzez xany » czwartek, 24 marca 2016, 17:52

matrusz napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Albo coś nie działa, albo widać ślady używania czy to w środku, czy na zewnątrz.. ogólnie refuby to takie "niedopracowane" i widać podczas użytkowania..
xany
 
Posty: 47
Dołączył(a): czwartek, 24 marca 2016, 00:27
Pochwały: 2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do MEIZU



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama