• Reklama

mobilehike.com - opinie o sklepie

Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez Adam77 » 18 mar 2016, o 21:29

Ja obydwa roszczenia napisałem po polsku.
Adam77
 
Posty: 46
Dołączył(a): 19 paź 2015, o 17:24
Pochwały: 4
Telefon:: Galaxy s5

Reklama

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez zaqwsx » 19 mar 2016, o 01:22

jest takie coś jak google translator niech sobie chińczyk przetłumaczy o co kaman. Ja też zawsze po naszemu piszę na paypal i nie widzę żadnego problemu.
zaqwsx
 
Posty: 32
Dołączył(a): 25 lis 2015, o 19:57
Telefon:: k800i

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez leoxxx » 19 mar 2016, o 14:56

Jak kto woli, czasem mogą wyniknąć jakieś nieporozumienia. Dlatego szybciej załatwi się sprawę po ang.
Porównanie zdjęć smartfonów: http://fotosmartfon.blogspot.com/
Avatar użytkownika
leoxxx
AKTYWNY
 
Posty: 734
Dołączył(a): 11 maja 2014, o 21:31
Lokalizacja: Bydgoszcz, POLAND
Pochwały: 26
Telefon:: Meizu MX5

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez blender » 19 mar 2016, o 18:28

Ja pisałem po angielsku dwukrotnie i trwa oczekiwanie na odpowiedź mobilehike, czego oczywiście nie będzie bo już zwinął manatki
blender
 
Posty: 23
Dołączył(a): 28 maja 2015, o 13:29
Telefon:: Samsung Gio

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez maxxtom » 21 mar 2016, o 11:46

Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Dziś jest już 21 a dalej nie ma żadnej informacji. Ktoś tam pisał, że jeśli chińczyk nie odpiszę w ciągu 10 dni to oddadzą kasę.
maxxtom
 
Posty: 32
Dołączył(a): 19 lip 2015, o 23:10
Pochwały: 1
Telefon:: Homor 3c

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez blue_voyager » 21 mar 2016, o 11:55

Jest dopiero 21-y godzina 9.50. Daj im troche czasu na zajęcie się sprawą, tym bardziej, że nie jesteś sam, takich zgłoszeń jak Twoje mają setki jak nie tysiące. To jest PayPal, dość wiarygodna instytucja, raczej nikt Cie tam w konia nie zrobi, odrobinę cierpliwości.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5986
Dołączył(a): 16 cze 2013, o 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 239
Ostrzeżenia: -1
Telefon:: Jiayu S3

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez kinder112 » 21 mar 2016, o 11:57

no właśnie ja też miałem spór do 20.03 na paypal, mamy 21 i nie widzę żadnej zmiany ze strony paypal. Dam im jeszcze dzień i zaczynam ich męczyć.
kinder112
 
Posty: 92
Dołączył(a): 9 kwi 2015, o 20:02
Telefon:: Nexus 4
ROM: 5.1

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez rodan77 » 21 mar 2016, o 12:08

Też miałem do 20.03 i właśnie dostałem maila z Paypala, że rozstrzygnęli na moją korzyść i kasa ma być na koncie w ciągu kilku dni.
rodan77
AKTYWNY
 
Posty: 483
Dołączył(a): 17 lut 2016, o 22:36
Pochwały: 54
Telefon:: Cool1

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez leoxxx » 21 mar 2016, o 12:10

Teraz pracownik PP sprawdzi i podejmie decyzje. Jeżeli kasa będzie na koncie mobilehike.com to dostaniesz zwrot od razu.
Porównanie zdjęć smartfonów: http://fotosmartfon.blogspot.com/
Avatar użytkownika
leoxxx
AKTYWNY
 
Posty: 734
Dołączył(a): 11 maja 2014, o 21:31
Lokalizacja: Bydgoszcz, POLAND
Pochwały: 26
Telefon:: Meizu MX5

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez Adam77 » 21 mar 2016, o 12:16

U mnie też już kasa wróciła na kartę zobaczymy co dalej następne roszczenie robiłem 14 marca czyli jeszcze 3 dni
Adam77
 
Posty: 46
Dołączył(a): 19 paź 2015, o 17:24
Pochwały: 4
Telefon:: Galaxy s5

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez snajp » 21 mar 2016, o 12:38

Potwierdzam, u mnie też dwie transakcje na zielono zwrot od mobilehike
snajp
AKTYWNY
 
Posty: 566
Dołączył(a): 10 sie 2013, o 09:40
Pochwały: 26
Telefon:: Huawei Honor 3C
ROM: MIUI

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez LBN86 » 21 mar 2016, o 13:10

U nie tez było do 20.03. Jak na razie zero odzewu z pp na maila. Na stronie cały czas ze czekają na odpowiedź sprzedającego.
LBN86
 
Posty: 40
Dołączył(a): 17 gru 2015, o 11:44
Telefon:: samsung

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama