• Reklama

mobilehike.com - opinie o sklepie

Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez tomellada » poniedziałek, 14 marca 2016, 14:52

Up.
Mógłbyś jaśniej...
tomellada
 
Posty: 81
Dołączył(a): poniedziałek, 30 czerwca 2014, 10:25
Pochwały: 2

Reklama

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez damian08141 » poniedziałek, 14 marca 2016, 15:18

Widać sprzedawca przestał odpisywać na maile od PayPala, ja mam termin do 21 i na razie cisza. Jak by odpisał i się zgodził na roszczenie to kasa jest tego samego dnia.
damian08141
 
Posty: 17
Dołączył(a): czwartek, 23 października 2014, 18:57

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez lukasz354 » poniedziałek, 14 marca 2016, 16:43

Chyba domene znow kupili bo jest ich faviconka i nie ma zadnego komunikatu.
lukasz354
 
Posty: 38
Dołączył(a): środa, 9 grudnia 2015, 19:05
Pochwały: 2

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez microbi » poniedziałek, 14 marca 2016, 18:49

Domena cały czas jest ich, to że była przekierowana na GD nic nie oznacza. Nie była na sprzedaż, nie była do kupienia. Wystarczy czytać komunikaty.

Zaraz ktoś napisze, że widział ich w Brazylii, ktoś inny, że w Izraelu a trzeci, że czytał komunikat o śmierci w tajemniczych okolicznościach.
Avatar użytkownika
microbi
 
Posty: 64
Dołączył(a): sobota, 2 maja 2015, 13:30

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez junki » czwartek, 17 marca 2016, 12:28

Witam

Pytanie kieruje do osób które już dostali zwrot kasy z Paypal'a, po jakim czasie od złożenia roszczenia był jakikolwiek odzew paypal'a i następnie zwrot kasy?
junki
 
Posty: 24
Dołączył(a): wtorek, 1 marca 2016, 12:49

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez Setral » czwartek, 17 marca 2016, 12:37

M. in. w tym poście http://telchina.pl/mobilehike-com-opinie-o-sklepie-t25738-324.html#p257859 znajduje się odpowiedź na twoje pytanie.
Avatar użytkownika
Setral
AKTYWNY
 
Posty: 221
Dołączył(a): piątek, 10 lipca 2015, 16:02
Pochwały: 17

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez Adam77 » czwartek, 17 marca 2016, 12:46

jak do tej pory dostały zwrot tylko te osoby które zwrot kasy zatwierdził sklep a Ci co zgłosili do Paypal i sklep nie zatwierdził roszczenia to dopiero za kilka dni minie te 10 dni na odpowiedź sklepu i zobaczymy wtedy co znaczy ochrona Paypal.

Autor postu otrzymał pochwałę
Adam77
 
Posty: 48
Dołączył(a): poniedziałek, 19 października 2015, 17:24
Pochwały: 4

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez leoxxx » czwartek, 17 marca 2016, 17:56

Ja czekałem na zatwierdzenie PP jakieś 5 dni Bodajże w środę zgłaszałem w poniedziałek fiycznie była kasa w banku (prawie od razu na PP pojawiły się kwoty na zielono, że została zwrócona kasa, ale fizycznie ich nie miałem, było napisane, że PP musi zweryfikować i mają na to 10 dni)
Porównanie zdjęć smartfonów: http://fotosmartfon.blogspot.com/
Avatar użytkownika
leoxxx
AKTYWNY
 
Posty: 794
Dołączył(a): niedziela, 11 maja 2014, 21:31
Lokalizacja: Bydgoszcz, POLAND
Pochwały: 26

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez junki » czwartek, 17 marca 2016, 23:39

leoxxx napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Może to głupie pytanie ale pisałeś roszczenie po Polsku czy po Angielsku?
junki
 
Posty: 24
Dołączył(a): wtorek, 1 marca 2016, 12:49

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez snajp » piątek, 18 marca 2016, 18:22

Po Polsku
snajp
AKTYWNY
 
Posty: 566
Dołączył(a): sobota, 10 sierpnia 2013, 09:40
Pochwały: 24

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez Setral » piątek, 18 marca 2016, 19:17

A wcale, że nie, bo po polsku. :->
Avatar użytkownika
Setral
AKTYWNY
 
Posty: 221
Dołączył(a): piątek, 10 lipca 2015, 16:02
Pochwały: 17

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez leoxxx » piątek, 18 marca 2016, 21:11

Oczywiście, że po angielsku. Przecież ma to przeczytać też Chińczyk tudzież ustosunkować się do skargi.
Porównanie zdjęć smartfonów: http://fotosmartfon.blogspot.com/
Avatar użytkownika
leoxxx
AKTYWNY
 
Posty: 794
Dołączył(a): niedziela, 11 maja 2014, 21:31
Lokalizacja: Bydgoszcz, POLAND
Pochwały: 26

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama