• Reklama

mobilehike.com - opinie o sklepie

Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez namex » 22 lut 2016, o 12:00

cebularz napisał(a):kupon 10% nie hula


Jak ja kupowane to działał 107$ zapłacił.
namex
 
Posty: 21
Dołączył(a): 29 gru 2015, o 11:27

Reklama

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez namex » 23 lut 2016, o 01:40

namex napisał(a):Jak ja kupowane to działał 107$ zapłacił.



ponownie działa
namex
 
Posty: 21
Dołączył(a): 29 gru 2015, o 11:27

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez McLey » 23 lut 2016, o 04:39

Potwierdzam 10% dziala Zamowilem umi rome x za 53.99

Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka
McLey
 
Posty: 74
Dołączył(a): 1 kwi 2015, o 01:38
Pochwały: 1

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez kinder112 » 23 lut 2016, o 10:50

Też się skusiłem redmi 3 za 108$ z kuponem, płatność przez Paypal.
kinder112
 
Posty: 89
Dołączył(a): 9 kwi 2015, o 20:02

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez pakerps » 23 lut 2016, o 11:07

Cena rewelacyjna tylko zeby paczka ryzu nie przyszla w srodku :)
Avatar użytkownika
pakerps
 
Posty: 199
Dołączył(a): 2 gru 2013, o 11:03
Pochwały: 6

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez McLey » 23 lut 2016, o 13:14

Dostałem wczoraj nr trackingowy. Dziś 17 track pokazuje:
Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

No nie wygląda to dobrze. Ale na razie nie panikuję... Trochę poczekam (może się coś zmieni) i napiszę do nich co oni na to i co z tym fantem zamierzają zrobić.
McLey
 
Posty: 74
Dołączył(a): 1 kwi 2015, o 01:38
Pochwały: 1

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez zielony14 » 23 lut 2016, o 13:20

Co niby złego w tym statusie?
LeTv x600 3/32
Pomoc w zakupach z Chin

Kupujesz podróbki? Mogę pomóc przy obniżce cen
Więcej informacji PW bądź "zleceniekupna@gmail.com"
Avatar użytkownika
zielony14
VIP
 
Posty: 1124
Dołączył(a): 16 lis 2014, o 19:18
Lokalizacja: Sanok
Pochwały: 50

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez McLey » 23 lut 2016, o 13:31

Napisałem że nie panikuję ale chyba jednak trochę to robię. W trackingu w sumie nic złego, ale cała otoczka jest "dziwna" Kupiłem w niedzielę pod wieczór, w poniedziałek sprzedawca niby już wysłał i dał numer, a we wtorek jest już in transit. Człowiek nieprzyzwyczajony do takich cudów i świruje :roll: ;-) :-D
McLey
 
Posty: 74
Dołączył(a): 1 kwi 2015, o 01:38
Pochwały: 1

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez KrasiaK » 23 lut 2016, o 14:33

oooj - sklep marzenie normalnie ;) - coraz bardziej nastawiam się na wojenkę przez Paypal'a o odzyskanie kasy..

po prostu coś za pięknie to wygląda...
KrasiaK
 
Posty: 53
Dołączył(a): 5 gru 2014, o 13:47
Pochwały: 1

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez pakerps » 23 lut 2016, o 15:35

McLey napisał(a):Dostałem wczoraj nr trackingowy. Dziś 17 track pokazuje:
Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

No nie wygląda to dobrze. Ale na razie nie panikuję... Trochę poczekam (może się coś zmieni) i napiszę do nich co oni na to i co z tym fantem zamierzają zrobić.



To standardowy pierwszy status dla poczty singapurskiej znaczy ze zostal nadany numer przesylki
Avatar użytkownika
pakerps
 
Posty: 199
Dołączył(a): 2 gru 2013, o 11:03
Pochwały: 6

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez sieracki » 23 lut 2016, o 16:07

Co sądzicie o zwrocie podatku, jeśli go zapłacimy, który oferuje sklep? Na dole strony głównej jest zakładka TAX Free i tam jest więcej informacji. Czy jakieś inne sklepy chińskie to oferują?
sieracki
 
Posty: 16
Dołączył(a): 19 lut 2016, o 17:14
Pochwały: 1

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez zielony14 » 23 lut 2016, o 16:09

sieracki napisał(a):Co sądzicie o zwrocie podatku, jeśli go zapłacimy, który oferuje sklep? Na dole strony głównej jest zakładka TAX Free i tam jest więcej informacji. Czy jakieś inne sklepy chińskie to oferują?


3 razy dzisiaj usuwałem post o tym...

Jest napisane wyraźnie, że do 5 Lutego...
LeTv x600 3/32
Pomoc w zakupach z Chin

Kupujesz podróbki? Mogę pomóc przy obniżce cen
Więcej informacji PW bądź "zleceniekupna@gmail.com"
Avatar użytkownika
zielony14
VIP
 
Posty: 1124
Dołączył(a): 16 lis 2014, o 19:18
Lokalizacja: Sanok
Pochwały: 50

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama