• Reklama

mobilehike.com - opinie o sklepie

Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez namex » 22 lut 2016, o 12:00

cebularz napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Jak ja kupowane to działał 107$ zapłacił.
namex
 
Posty: 22
Dołączył(a): 29 gru 2015, o 11:27

Reklama

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez namex » 23 lut 2016, o 01:40

namex napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!



ponownie działa
namex
 
Posty: 22
Dołączył(a): 29 gru 2015, o 11:27

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez McLey » 23 lut 2016, o 04:39

Potwierdzam 10% dziala Zamowilem umi rome x za 53.99

Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka
McLey
 
Posty: 89
Dołączył(a): 1 kwi 2015, o 01:38
Pochwały: 1

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez kinder112 » 23 lut 2016, o 10:50

Też się skusiłem redmi 3 za 108$ z kuponem, płatność przez Paypal.
kinder112
 
Posty: 136
Dołączył(a): 9 kwi 2015, o 20:02

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez pakerps » 23 lut 2016, o 11:07

Cena rewelacyjna tylko zeby paczka ryzu nie przyszla w srodku :)
Avatar użytkownika
pakerps
AKTYWNY
 
Posty: 219
Dołączył(a): 2 gru 2013, o 11:03
Pochwały: 6

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez McLey » 23 lut 2016, o 13:14

Dostałem wczoraj nr trackingowy. Dziś 17 track pokazuje:
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

No nie wygląda to dobrze. Ale na razie nie panikuję... Trochę poczekam (może się coś zmieni) i napiszę do nich co oni na to i co z tym fantem zamierzają zrobić.
McLey
 
Posty: 89
Dołączył(a): 1 kwi 2015, o 01:38
Pochwały: 1

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez zielony14 » 23 lut 2016, o 13:20

Co niby złego w tym statusie?
Sciphone i68+ -> HTC Wildfire -> Elephone P6000 -> LeTv x600 3/32 Grey
Pomoc w zakupach z Chin
Napisz PW.
Avatar użytkownika
zielony14
VIP
 
Posty: 1215
Dołączył(a): 16 lis 2014, o 19:18
Lokalizacja: Sanok
Pochwały: 48

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez McLey » 23 lut 2016, o 13:31

Napisałem że nie panikuję ale chyba jednak trochę to robię. W trackingu w sumie nic złego, ale cała otoczka jest "dziwna" Kupiłem w niedzielę pod wieczór, w poniedziałek sprzedawca niby już wysłał i dał numer, a we wtorek jest już in transit. Człowiek nieprzyzwyczajony do takich cudów i świruje :roll: ;-) :-D
McLey
 
Posty: 89
Dołączył(a): 1 kwi 2015, o 01:38
Pochwały: 1

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez KrasiaK » 23 lut 2016, o 14:33

oooj - sklep marzenie normalnie ;) - coraz bardziej nastawiam się na wojenkę przez Paypal'a o odzyskanie kasy..

po prostu coś za pięknie to wygląda...
KrasiaK
 
Posty: 112
Dołączył(a): 5 gru 2014, o 13:47
Pochwały: 1

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez pakerps » 23 lut 2016, o 15:35

McLey napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

No nie wygląda to dobrze. Ale na razie nie panikuję... Trochę poczekam (może się coś zmieni) i napiszę do nich co oni na to i co z tym fantem zamierzają zrobić.



To standardowy pierwszy status dla poczty singapurskiej znaczy ze zostal nadany numer przesylki
Avatar użytkownika
pakerps
AKTYWNY
 
Posty: 219
Dołączył(a): 2 gru 2013, o 11:03
Pochwały: 6

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez sieracki » 23 lut 2016, o 16:07

Co sądzicie o zwrocie podatku, jeśli go zapłacimy, który oferuje sklep? Na dole strony głównej jest zakładka TAX Free i tam jest więcej informacji. Czy jakieś inne sklepy chińskie to oferują?
sieracki
 
Posty: 18
Dołączył(a): 19 lut 2016, o 17:14
Pochwały: 1

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez zielony14 » 23 lut 2016, o 16:09

sieracki napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


3 razy dzisiaj usuwałem post o tym...

Jest napisane wyraźnie, że do 5 Lutego...
Sciphone i68+ -> HTC Wildfire -> Elephone P6000 -> LeTv x600 3/32 Grey
Pomoc w zakupach z Chin
Napisz PW.
Avatar użytkownika
zielony14
VIP
 
Posty: 1215
Dołączył(a): 16 lis 2014, o 19:18
Lokalizacja: Sanok
Pochwały: 48

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość