• Reklama

Meizu MX5 - gdzie się podział przycisk menu

Meizu MX5 - gdzie się podział przycisk menu

Postprzez Wolfkiller81 » niedziela, 8 listopada 2015, 15:14

W niektórych aplikacjach występuje coś takiego jak przycisk menu. W telefonach innych marek znajduje sie zazwyczaj fizyczny przycisk ( po przeciwnej stronie przycisku home) przypisany do rozwiniecia menu. Totaj jednak czegos takiego nie ma. Rozumiem ze funkcja "powrót" jest rozwiązana przez delikatne nacisniecie przycisku home, ale co z menu ?Dodam ze korzystam z softu 4.5.2.7
Wolfkiller81
 
Posty: 2
Dołączył(a): niedziela, 8 listopada 2015, 13:27

Reklama

Re: Meizu MX5 - gdzie się podział przycisk menu

Postprzez INTseed » niedziela, 8 listopada 2015, 16:00

Podaj jakiś program z którym masz problem. Chętnie to sprawdzę.

Wysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka
INTseed
VIP
 
Posty: 1071
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 13:31
Lokalizacja: z internetu
Pochwały: 18

Re: Meizu MX5 - gdzie się podział przycisk menu

Postprzez clorox » niedziela, 8 listopada 2015, 16:44

Jeżeli aplikacja była pisana na Androida 3 i wzwyż to powinien być dostępny softwarowy przycisk menu. Przy starszych aplikacjach, może być to problem, który da się obejść prosto przy pomocy Tasker'a.
Avatar użytkownika
clorox
AKTYWNY
 
Posty: 723
Dołączył(a): poniedziałek, 22 czerwca 2015, 18:44
Pochwały: 38

Re: Odp: Meizu MX5 - gdzie się podział przycisk menu

Postprzez sudione » niedziela, 8 listopada 2015, 17:03

INTseed napisał(a):Podaj jakiś program z którym masz problem. Chętnie to sprawdzę.
Dobra! Najprostsza zagadka na świecie: jak włączyć na Meizu MX5 "Menu" w programie Meteo.pl?;)
Avatar użytkownika
sudione
NewsMan
 
Posty: 300
Dołączył(a): czwartek, 28 marca 2013, 13:13
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 12

Re: Meizu MX5 - gdzie się podział przycisk menu

Postprzez INTseed » niedziela, 8 listopada 2015, 19:30

Zagadka rozwązana.
Spoiler:

Zainstaluj flymetool i w ustawieniach klawisza zmień sobie.
Może w opcjach flyme to jest ale nie chce mi się szukać.
Wszystko masz w moim chomiczku co potrzeba ;)

Wysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka
INTseed
VIP
 
Posty: 1071
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 13:31
Lokalizacja: z internetu
Pochwały: 18

Re: Meizu MX5 - gdzie się podział przycisk menu

Postprzez dj_adik » środa, 18 listopada 2015, 11:01

INTseed napisał(a):Podaj jakiś program z którym masz problem. Chętnie to sprawdzę.

Wysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka


ja mam taki sam problem w firefoxie
Spoiler:
dj_adik
 
Posty: 3
Dołączył(a): poniedziałek, 14 września 2015, 22:14

Re: Meizu MX5 - gdzie się podział przycisk menu

Postprzez INTseed » środa, 18 listopada 2015, 12:21

Zainstaluj flyme tool.
Spoiler:


Wysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka
INTseed
VIP
 
Posty: 1071
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 13:31
Lokalizacja: z internetu
Pochwały: 18


Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama