• Reklama

Meizu MX5 - gdzie się podział przycisk menu

Meizu, pomoc techniczna, problemy, wsparcie.

Meizu MX5 - gdzie się podział przycisk menu

Postprzez Wolfkiller81 » 8 lis 2015, o 15:14

W niektórych aplikacjach występuje coś takiego jak przycisk menu. W telefonach innych marek znajduje sie zazwyczaj fizyczny przycisk ( po przeciwnej stronie przycisku home) przypisany do rozwiniecia menu. Totaj jednak czegos takiego nie ma. Rozumiem ze funkcja "powrót" jest rozwiązana przez delikatne nacisniecie przycisku home, ale co z menu ?Dodam ze korzystam z softu 4.5.2.7
Wolfkiller81
 
Posty: 2
Dołączył(a): 8 lis 2015, o 13:27

Reklama

Re: Meizu MX5 - gdzie się podział przycisk menu

Postprzez INTseed » 8 lis 2015, o 16:00

Podaj jakiś program z którym masz problem. Chętnie to sprawdzę.

Wysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka
INTseed
VIP
 
Posty: 1074
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 13:31
Lokalizacja: z internetu
Pochwały: 18

Re: Meizu MX5 - gdzie się podział przycisk menu

Postprzez clorox » 8 lis 2015, o 16:44

Jeżeli aplikacja była pisana na Androida 3 i wzwyż to powinien być dostępny softwarowy przycisk menu. Przy starszych aplikacjach, może być to problem, który da się obejść prosto przy pomocy Tasker'a.
"Trzeba mieć dużo cierpliwości, by się jej nauczyć." - Stanisław Jerzy Lec
Avatar użytkownika
clorox
AKTYWNY
 
Posty: 698
Dołączył(a): 22 cze 2015, o 18:44
Pochwały: 48

Re: Odp: Meizu MX5 - gdzie się podział przycisk menu

Postprzez sudione » 8 lis 2015, o 17:03

INTseed napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Dobra! Najprostsza zagadka na świecie: jak włączyć na Meizu MX5 "Menu" w programie Meteo.pl?;)
Avatar użytkownika
sudione
NewsMan
 
Posty: 299
Dołączył(a): 28 mar 2013, o 13:13
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 12

Re: Meizu MX5 - gdzie się podział przycisk menu

Postprzez INTseed » 8 lis 2015, o 19:30

Zagadka rozwązana.
Spoiler:

Zainstaluj flymetool i w ustawieniach klawisza zmień sobie.
Może w opcjach flyme to jest ale nie chce mi się szukać.
Wszystko masz w moim chomiczku co potrzeba ;)

Wysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka
INTseed
VIP
 
Posty: 1074
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 13:31
Lokalizacja: z internetu
Pochwały: 18

Re: Meizu MX5 - gdzie się podział przycisk menu

Postprzez dj_adik » 18 lis 2015, o 11:01

INTseed napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


ja mam taki sam problem w firefoxie
Spoiler:
dj_adik
 
Posty: 3
Dołączył(a): 14 wrz 2015, o 22:14

Re: Meizu MX5 - gdzie się podział przycisk menu

Postprzez INTseed » 18 lis 2015, o 12:21

Zainstaluj flyme tool.
Spoiler:


Wysłane z mojego MX5 przy użyciu Tapatalka
INTseed
VIP
 
Posty: 1074
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 13:31
Lokalizacja: z internetu
Pochwały: 18


Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama