• Reklama

Meizu M1 Note

Dyskusje o telefonach Meizu, opinie.

Re: Meizu M1 Note

Postprzez dinosek » 16 mar 2016, o 18:17

W tej chwili jak patrzę na changelogi to zmieniają tylko jakieś drobne duperele. Nic ważnego co miałoby np naprawić problem z powiadomieniami.

Wysłane z mojego m1 note przy użyciu Tapatalka
dinosek
 
Posty: 75
Dołączył(a): 24 kwi 2015, o 10:08
Pochwały: 1

Reklama

Re: Meizu M1 Note

Postprzez bartazzz » 17 mar 2016, o 11:37

swoją droga to dziwne że producent o tym nie wie (lub nie rozwiązuje problemu). Przecież w innych systemach nie ma z tym problemu
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5240
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 93

Re: Meizu M1 Note

Postprzez Borynaa » 4 kwi 2016, o 11:27

witam. Ma ktos z uzytkownikow meizu m1 note case z okienkiem? Szukam gdzie mozna zmienic tlo w okienku....
Borynaa
 
Posty: 68
Dołączył(a): 25 kwi 2015, o 19:01

Re: Meizu M1 Note

Postprzez mariusz.mb » 4 kwi 2016, o 13:29

Borynaa napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ja mam. Nie można zmienić tła.
mariusz.mb
 
Posty: 14
Dołączył(a): 11 kwi 2015, o 12:38
Pochwały: 1

Re: Meizu M1 Note

Postprzez Borynaa » 27 kwi 2016, o 11:41

Witam. Jeszcze jedno pytanie. Jak jest oznaczone polaczenie lte w meizu? Pokazuje mi sie tylko H++ nigdy nie mialem L. Jak to jest u Was?
Borynaa
 
Posty: 68
Dołączył(a): 25 kwi 2015, o 19:01

Re: Meizu M1 Note

Postprzez woody » 27 kwi 2016, o 11:55

Ja mam 4g

Meizu M2 Note
Meizu M2 Note
Avatar użytkownika
woody
VIP
 
Posty: 990
Dołączył(a): 2 maja 2014, o 20:12
Pochwały: 16

Re: Meizu M1 Note

Postprzez Borynaa » 27 kwi 2016, o 11:59

Tzn. Kolo zasiegu masz 4G? W jakiej sieci?
Borynaa
 
Posty: 68
Dołączył(a): 25 kwi 2015, o 19:01

Re: Meizu M1 Note

Postprzez woody » 27 kwi 2016, o 12:00

Ta, ale mała pomyłeczka bo mam M2 Note. Play

Meizu M2 Note
Meizu M2 Note
Avatar użytkownika
woody
VIP
 
Posty: 990
Dołączył(a): 2 maja 2014, o 20:12
Pochwały: 16

Re: Meizu M1 Note

Postprzez Borynaa » 27 kwi 2016, o 12:10

Ok dzieki. Jeszcze nigdy nie pojawilo mi sie nic wyzej jak H++ siec VirginMobile Tarnow dlatego pytam wydaje mi sie ze po prostu brak nadajnikow w okolicy..
Borynaa
 
Posty: 68
Dołączył(a): 25 kwi 2015, o 19:01

Re: Meizu M1 Note

Postprzez sloniacz » 27 kwi 2016, o 12:27

W m1 note też jest mały znacznik 4G nad ikoną zasięgu

Tapnięte z Meizu M1 Note
przewinęły się: Lumia 625, Motorola Moto E, Samsung Galaxy Note, Motorola Moto G, LG L90, Meizu M1 Note a teraz Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Avatar użytkownika
sloniacz
AKTYWNY
 
Posty: 219
Dołączył(a): 31 mar 2015, o 15:34
Lokalizacja: Warszawa
Pochwały: 3

Re: Meizu M1 Note

Postprzez sloniacz » 27 kwi 2016, o 12:30

Borynaa napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ustaw sobie wyszukiwanie sieci na automatyczne. W virgin lte jest tylko na nadajnikach Playa

Tapnięte z Meizu M1 Note
przewinęły się: Lumia 625, Motorola Moto E, Samsung Galaxy Note, Motorola Moto G, LG L90, Meizu M1 Note a teraz Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Avatar użytkownika
sloniacz
AKTYWNY
 
Posty: 219
Dołączył(a): 31 mar 2015, o 15:34
Lokalizacja: Warszawa
Pochwały: 3

Re: Meizu M1 Note

Postprzez eldescento » 13 maja 2016, o 15:13

Mam w swoim m1 note os 4.2.0.5I - w zasadzie wszystko mi pasuje za wyjątkiem lipnego aparatu, w trochę gorszym świetle zdjęcia wychodzą rozmyte ogólnie kiepskie. I zaczynam rozglądać się za nowym tel chyba że... Chyba że wgranie nowego firmware poprawia jakośc zdjęć? Jaka wersję rekomendujecie? Tel kupiony w PL wersja softu I. Dzięki za porady!

via tapatalk
Avatar użytkownika
eldescento
 
Posty: 29
Dołączył(a): 6 mar 2015, o 10:04

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusje o telefonach Meizu



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama