• Reklama

Mediatek MT6589

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Mediatek MT6589

Postprzez Avoid » wtorek, 21 stycznia 2014, 19:38

Witam sedrecznie, chciałem zapytać czy są jakiekolwiek szanse na wgranie oprogramowania do mediateka z POZIOMU TELEFONU , np przez mobileuncle , jak sprawdzić czy jest root ( z poziomu telefonu ) proszę o szybką odpowiedź. System jako plik img, screen . Takie coś muszę wgrać z poziomu telefonu , gdyż komputer nie wykrywa telefonu we FlashToolu.
Avoid
 
Posty: 36
Dołączył(a): sobota, 28 grudnia 2013, 18:44

Reklama

en.001phone.cn=

Re: Odp: Mediatek MT6589

Postprzez Bazinga » wtorek, 21 stycznia 2014, 20:22

Co do roota sprawdz appke root checker basic, jest dostepna w sklepie

Wysyłane z mojego GT-B7510 za pomocą Tapatalk 2
Bazinga
 
Posty: 110
Dołączył(a): poniedziałek, 25 lutego 2013, 22:52
Lokalizacja: Góra
Pochwały: 1

Re: Mediatek MT6589

Postprzez bartazzz » wtorek, 21 stycznia 2014, 21:59

Zainstaluj mobileuncle tools. Tam wgraj recovery i potem reboot i wgraj rom z poziomu recovery

Wysłane z mojego ZTE V970 za pomocą Tapatalk 4
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5067
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: Mediatek MT6589

Postprzez Avoid » czwartek, 23 stycznia 2014, 23:11

Proszę o dokładniejszą instrukcję oraz jak wgrać roota, bo urządzenie go nie posiada.
Avoid
 
Posty: 36
Dołączył(a): sobota, 28 grudnia 2013, 18:44

Re: Mediatek MT6589

Postprzez bartazzz » czwartek, 23 stycznia 2014, 23:39

roota najprościej wykonać przez metodę z google. Zazwyczaj wystarczy wpisać nazwę modelu + root i działa. Spróbuj srs android root rootgenius z sjroot.com
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5067
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: Mediatek MT6589

Postprzez Avoid » sobota, 25 stycznia 2014, 00:26

Ok, nie wiem czy zadziała, ale spróbuję. Muszę grać coś takiego : http://oi40.tinypic.com/2whqn2s.jpg
Avoid
 
Posty: 36
Dołączył(a): sobota, 28 grudnia 2013, 18:44

Re: Mediatek MT6589

Postprzez bartazzz » sobota, 25 stycznia 2014, 00:58

To wygląda na rom do wgrania przez śp flash tool

Wysłane z mojego ZTE V970 za pomocą Tapatalk 4
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5067
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: Mediatek MT6589

Postprzez Avoid » sobota, 25 stycznia 2014, 20:36

No właśnie wiem , tyle że przez Flash Toola ni jak nie chce się załadować. I tu moje pytanie : Czy da się go jakoś inaczej wgrać do telefonu niż flashtoolem?
Avoid
 
Posty: 36
Dołączył(a): sobota, 28 grudnia 2013, 18:44


Powrót do Pytania, problemy



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama