• Reklama

Mediatek MT6589 Problem Bardzo proszę o pomoc :(

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Re: Mediatek MT6589 Problem Bardzo proszę o pomoc :(

Postprzez irbis9 » 31 gru 2013, o 15:07

sprawdź w menu ustawienia - pamięć, czy nie masz dostępnego menu z urządzeniem usb pod klawiszem ustawień
irbis9
 
Posty: 117
Dołączył(a): 23 wrz 2013, o 14:58
Pochwały: 8
Telefon:: xperia p

Reklama

Re: Mediatek MT6589 Problem Bardzo proszę o pomoc :(

Postprzez Avoid » 31 gru 2013, o 16:11

W pamięci (oczywiście w telefonie) jest takie coś jak Mount USB storage, ale jest to podświetlone na taki szary kolor - jak klikam to nic się nie dzieje.Może podłączyć i sprawdzić co się stanie po podłączeniu do komputera?

Dodam , że pod Mount USB storage w pamięci pisze Insert USB storage for mouting, więc muszę podłączyć do komputera. Teraz kwestia , czy z włączonym debugowaniem usb, czy wyłączonym , pozdrawiam.
Avoid
 
Posty: 36
Dołączył(a): 28 gru 2013, o 18:44
Telefon:: MTK
ROM: Firmware

Re: Mediatek MT6589 Problem Bardzo proszę o pomoc :(

Postprzez bartazzz » 31 gru 2013, o 17:49

dopóki nie będzie dobrych sterowników flash tool nie zadziała. z tym usuwaniem plików to bym uważał
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5580
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Re: Mediatek MT6589 Problem Bardzo proszę o pomoc :(

Postprzez irbis9 » 1 sty 2014, o 00:25

W pamięci możesz mieć pod klawiszem ustawień dodatkowe opcje do wyboru trybu USB. W którymś romie na xperii musiałem tam włączyć tryb aparatu, aby działał pod USB na kompie, bez tego miałem unknown device.

Wysłane z mojego 1080P-N003 przy użyciu Tapatalka
irbis9
 
Posty: 117
Dołączył(a): 23 wrz 2013, o 14:58
Pochwały: 8
Telefon:: xperia p

Re: Mediatek MT6589 Problem Bardzo proszę o pomoc :(

Postprzez Avoid » 1 sty 2014, o 13:55

irbis9 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!



No prawda, mam po podłączeniu takie coś, ale to wyskakuje, gdy telefon jest włączony :( Czy przy wyłączonym też będzie działał tryb wybrany przy włączonym?
Avoid
 
Posty: 36
Dołączył(a): 28 gru 2013, o 18:44
Telefon:: MTK
ROM: Firmware

Re: Mediatek MT6589 Problem Bardzo proszę o pomoc :(

Postprzez siux_77 » 24 mar 2014, o 22:19

podlanczas tel jak sie pokaze ster to klikasz aktualizuj i wybierasz recznie znaczy nie automatycznie
tam wskazujesz sciezke do sterownikow mozna z cd
siux_77
 
Posty: 4
Dołączył(a): 16 cze 2013, o 02:20
Lokalizacja: gliwice

Poprzednia strona

Powrót do Pytania, problemy



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

  • Reklama