• Reklama

LeTV Le 1 X600

LeTV LeEco X500, X600, X800, Le2, Le1, LeMax Le Max 2
ROMy, aktualizacje, pomoc, opinie,

Re: LeTV Le 1 X600

Postprzez skazi » poniedziałek, 26 września 2016, 22:22

alienv napisał(a):Ktos doszedl do ladu z zyroskopem pod 17s?
Jest strasznie czuły a kalibracja zwraca zwraca "Operation failed" i nic sie nie dzieje
Ewentualnie pod jakim romem dziala to najmniej problemowo ?

Na 13s działał normalnie, po przejściu na 6.0 coś skopali i jakoś nie mogą naprawić.
skazi
AKTYWNY
 
Posty: 768
Dołączył(a): wtorek, 26 maja 2015, 15:59
Pochwały: 46

Reklama

Re: LeTV Le 1 X600

Postprzez KarlosW » wtorek, 27 września 2016, 07:54

Mial/ma ktoś na 17s problem z przełącznikiem mute? Jak wyłącze dźwięk, on nadal jest..
Avatar użytkownika
KarlosW
VIP
 
Posty: 1818
Dołączył(a): środa, 13 listopada 2013, 21:06
Lokalizacja: PL
Pochwały: 25

Re: LeTV Le 1 X600

Postprzez alienv » wtorek, 27 września 2016, 16:37

u mnie działa chyba odwrotnie - nie raz po odmutowaniu nie slyszalem dźwięku dzwonka, chyba manualna regulacja głośności to naprawia.

wracając, fatalnie działa ten żyroskop pod 17s. zobaczymy ten 18s który ponoć już wyszedł/wychodzi. pod miui też trzeba się bawić lcddensity? i czy oprócz tego wszystko jest już ok?
alienv
AKTYWNY
 
Posty: 521
Dołączył(a): środa, 29 sierpnia 2012, 10:40
Lokalizacja: z domu
Pochwały: 4

Re: LeTV Le 1 X600

Postprzez nocny » piątek, 14 października 2016, 23:48

No nie ma softu do tego telefonu :(
nocny
 
Posty: 15
Dołączył(a): sobota, 17 września 2016, 10:38

Re: LeTV Le 1 X600

Postprzez walkingdead » środa, 26 października 2016, 22:25

Mam pytanie : w telefonie mam wgrany rom 007s, i chciałbym przywrócić ustawienia fabryczne. Wystarczy że kliknę w ustawieniach telefonu "factory data reset"? rom zainstalowany nie usunie mi się ? Chciałbym aby został w telefonie.
walkingdead
 
Posty: 85
Dołączył(a): sobota, 7 września 2013, 00:05
Lokalizacja: Kraków

Re: LeTV Le 1 X600

Postprzez swiezak82 » środa, 26 października 2016, 22:32

Rom Ci się nie usunie ale wszystkie aplikacje tak.
Avatar użytkownika
swiezak82
VIP
 
Posty: 1296
Dołączył(a): czwartek, 24 kwietnia 2014, 12:42
Pochwały: 36

Re: LeTV Le 1 X600

Postprzez walkingdead » środa, 26 października 2016, 22:34

a to to mi już nie zależy co zostanie bo telefon wędruje na sprzedaż. Jedynie żeby zostały gaapsy i żeby nowy właściciel nie musiał kombinować z ich instalacją.
walkingdead
 
Posty: 85
Dołączył(a): sobota, 7 września 2013, 00:05
Lokalizacja: Kraków

Re: LeTV Le 1 X600

Postprzez dilivio » środa, 26 października 2016, 22:35

To jak już resetujesz wrzuć 15s od Włocha, z przetestowanych przeze mnie najlepszy.

EDIT: Nie było jeszcze info że na sprzedaż, jak tak to fabryczne i niech leci dalej
dilivio
 
Posty: 6
Dołączył(a): wtorek, 6 października 2015, 13:12

Re: LeTV Le 1 X600

Postprzez walkingdead » środa, 26 października 2016, 22:36

i się zaczyna :P... żebym ja pamiętał jak to się robiło... ostatnio zmieniałem rom jakieś 8 miesięcy temu ? Pamiętam że wchodziło się przez przytrzymanie vol- i klawisza włączenia ekranu.
walkingdead
 
Posty: 85
Dołączył(a): sobota, 7 września 2013, 00:05
Lokalizacja: Kraków

Re: LeTV Le 1 X600

Postprzez walkingdead » środa, 26 października 2016, 22:38

no tak fabryczne, ale ten zainstalowany rom przeze mnie zostanie w telefonie? nie zależy mi na wgrywaniu nowszego. Tak jak mówię, najwazniejsze aby gapsy zostały w telefonie bo to podstawa (zwłaszcza sklep play i gmail). To już zostawiam dla nowego użytkownika jak będzie chciał.
walkingdead
 
Posty: 85
Dołączył(a): sobota, 7 września 2013, 00:05
Lokalizacja: Kraków

Re: LeTV Le 1 X600

Postprzez alienv » środa, 26 października 2016, 23:36

no ubiłem wyświetlacz.. nie ma tragedii ale widzę że wkrótce cały ekran się rozsypie bo pajęczynka po całości :)

ktoś wymieniał chałupniczo?
na ali widzę większość widzę podróbki, ktoś ma link do pewnej aukcji do lcd ?
alienv
AKTYWNY
 
Posty: 521
Dołączył(a): środa, 29 sierpnia 2012, 10:40
Lokalizacja: z domu
Pochwały: 4

Re: LeTV Le 1 X600

Postprzez villemi » czwartek, 27 października 2016, 14:25

alienv napisał(a):no ubiłem wyświetlacz.. nie ma tragedii ale widzę że wkrótce cały ekran się rozsypie bo pajęczynka po całości :)

ktoś wymieniał chałupniczo?
na ali widzę większość widzę podróbki, ktoś ma link do pewnej aukcji do lcd ?


wymienialam 2 razy, za pierwszy lipa od razu dotyk nie dzialal w jednym miejscu ekranu, dostalam refund, drugi raz dotyk zaczal wariowac po jakims czasie obecnie znowu mi sie stlukl i nie wiem co z nim dalej zrobie
villemi
 
Posty: 80
Dołączył(a): poniedziałek, 28 grudnia 2015, 17:26
Pochwały: 1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do LeTV LeEco



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama