• Reklama

LENOVO VIBE X2 \/ RECENZJA

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: LENOVO VIBE X2 \/ RECENZJA

Postprzez hel_sake » 17 cze 2015, o 02:07

W programie testowałem, wynik po 5 sekundach!

http://i.imgur.com/7pofVey.jpg

Chyba że satelity to też fake :D
hel_sake
 
Posty: 103
Dołączył(a): 22 sty 2015, o 15:32
Lokalizacja: Łaziska Górne
Pochwały: 1

Reklama

Hel_sake

Postprzez makirl » 17 cze 2015, o 19:50

mógłbyś napisać w jakim sklepie kupiłeś, ile zapłaciłeś i jak długo paczka leciała do Ciebie??? No i najważniejsze czy zapłaciłeś Vat w UC???
makirl
 
Posty: 5
Dołączył(a): 26 lut 2013, o 17:10
Lokalizacja: kraków

Re: LENOVO VIBE X2 \/ RECENZJA

Postprzez hel_sake » 17 cze 2015, o 23:05

Sklep - eForChina Limited - 6500 komentarzy, zapłaciłem 186 $, paczka szła koło 2 tygodni, wysłali stosunkowo szybko poprzez Szwecję.
hel_sake
 
Posty: 103
Dołączył(a): 22 sty 2015, o 15:32
Lokalizacja: Łaziska Górne
Pochwały: 1

Re: LENOVO VIBE X2 \/ RECENZJA

Postprzez makirl » 18 cze 2015, o 13:42

ten sklep??? http://www.eforchina.com/view/239769/Le ... -Gold-.htm

coś im cena podskoczyła, bo wychodzi 30 baksów więcej niż zapłaciłeś...
makirl
 
Posty: 5
Dołączył(a): 26 lut 2013, o 17:10
Lokalizacja: kraków

Re: LENOVO VIBE X2 \/ RECENZJA

Postprzez kemezrp50 » 19 cze 2015, o 13:57

hel_sake napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Tez przetestowałem gps w tym programie, u mnie tak samo plus jeszcze łapie dwie satelity z chin, ale jak uruchomię automape to nie może złapać zasięgu, czekam parę minut i nic?
kemezrp50
 
Posty: 19
Dołączył(a): 4 cze 2015, o 20:53

Re: LENOVO VIBE X2 \/ RECENZJA

Postprzez hel_sake » 21 cze 2015, o 14:30

A więc, sklep w którym kupiłem mój model:

http://www.aliexpress.com/store/117785

Co do GPS-a zainstalowałem wersję testową 7 dniową, włączyłem gps i odpaliłem automapę. Maks 10 sekund i pojawiła się moja lokalizacja, taka jak powinna być, test przeprowadzony w domu, więc na zewnątrz pewnie będzie lepiej.

Pozdro!
hel_sake
 
Posty: 103
Dołączył(a): 22 sty 2015, o 15:32
Lokalizacja: Łaziska Górne
Pochwały: 1

Re: LENOVO VIBE X2 \/ RECENZJA

Postprzez kemezrp50 » 23 cze 2015, o 18:47

hel_sake napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Kolega tez kupił ten model w kolorze złotym i ma 8 rdzeni, wiec ten z 4 rdzeniami jest niby z najnowszą wersją, dziwne to wszystko...
kemezrp50
 
Posty: 19
Dołączył(a): 4 cze 2015, o 20:53

Re: LENOVO VIBE X2 \/ RECENZJA

Postprzez poniatt » 25 cze 2015, o 18:27

Wg strony oficjalnej http://support.lenovo.com/us/en/documents/ht101396 Już Loolipopa wypuścili. Ktoś coś wie więcej ? Wg innych stron zaczęli od Azji. U mnie np jak próbuje nacisnąć "System Update" To wyskakuje że "Niestety aplikacja Ustawienia została zatrzymana" i tyle. A tak wgl to czym sie różni loolipop od kitkata ?
Edit: http://www.needrom.com/download/lenovo-x2-ap/ Loolipop 5.0. Tylko bez języka polskiego. Warto ?
poniatt
 
Posty: 12
Dołączył(a): 8 maja 2015, o 00:36

Re: LENOVO VIBE X2 \/ RECENZJA

Postprzez cieloszka68 » 11 lip 2015, o 10:33

dawido488 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Pamiętasz może, w którym miejscu można to aktywować?
cieloszka68
 
Posty: 131
Dołączył(a): 13 paź 2011, o 20:52
Lokalizacja: podlasie
Pochwały: 1

Re: LENOVO VIBE X2 \/ RECENZJA

Postprzez dawido488 » 11 lip 2015, o 15:26

@up
Nie wszystkie Romy obsługują tę funkcję.

dawido488 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Jest: DOOGEE DG750,DOOGEE DG800,NIBIRU H1
Było: LENOVO A820,THL W1OO,STAR W450,FAEA F1,IOCEAN X7 HD,JIAYU G4S,IUNI U2,LENOVO VIBE X2
Będzie: ...
dawido488
 
Posty: 179
Dołączył(a): 2 mar 2013, o 12:27
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 7

Re: LENOVO VIBE X2 \/ RECENZJA

Postprzez kemezrp50 » 12 lip 2015, o 16:28

A jaki jest u Ciebie wgrany rom ?
kemezrp50
 
Posty: 19
Dołączył(a): 4 cze 2015, o 20:53

Re: LENOVO VIBE X2 \/ RECENZJA

Postprzez dawido488 » 12 lip 2015, o 22:37

Niestety pozbyłem się tego telefonu. :cry: :cry: :cry:
Jest: DOOGEE DG750,DOOGEE DG800,NIBIRU H1
Było: LENOVO A820,THL W1OO,STAR W450,FAEA F1,IOCEAN X7 HD,JIAYU G4S,IUNI U2,LENOVO VIBE X2
Będzie: ...
dawido488
 
Posty: 179
Dołączył(a): 2 mar 2013, o 12:27
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 7

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama