• Reklama

LENOVO VIBE X2 \/ RECENZJA

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: LENOVO VIBE X2 \/ RECENZJA

Postprzez cieloszka68 » 3 cze 2015, o 14:40

Może nie jest w 100% po polsku, ale przynajmniej chińskich krzaczków nie ma. Używam kilka dni V5 i sobie chwalę.
cieloszka68
 
Posty: 152
Dołączył(a): 13 paź 2011, o 20:52
Lokalizacja: podlasie
Pochwały: 1

Reklama

Re: LENOVO VIBE X2 \/ RECENZJA

Postprzez poniatt » 4 cze 2015, o 00:22

Zrobiłem roota i jest wszystko OK. Tylko problem jest taki że nie moge ściągać aplikacji ani nie znajduje mnie np w aplikacji pogody. Ktoś wie o co może chodzić?
poniatt
 
Posty: 12
Dołączył(a): 8 maja 2015, o 00:36

Re: LENOVO VIBE X2 \/ RECENZJA

Postprzez kemezrp50 » 4 cze 2015, o 20:58

grzegorz1982 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!



Niestety też trafił do mnie taki sam, maksymalnie w Antutu uzyskuje wynik 42tys., natomiast siostra ma taki sam model i osiąga ok 48tys., sprawdź ile masz rdzeni, bo najprawdopodobniej masz tylko 4 zamiast 8?
kemezrp50
 
Posty: 19
Dołączył(a): 4 cze 2015, o 20:53

Re: LENOVO VIBE X2 \/ RECENZJA

Postprzez grzegorz1982 » 5 cze 2015, o 09:16

Jak to sprawdzić, ile ma rdzeni ? Procesor wyświetla się jako MT6595m wiec prawidłowo.
grzegorz1982
AKTYWNY
 
Posty: 243
Dołączył(a): 1 lis 2014, o 19:43

Re: LENOVO VIBE X2 \/ RECENZJA

Postprzez blue_voyager » 5 cze 2015, o 09:20

Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5979
Dołączył(a): 16 cze 2013, o 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 238
Ostrzeżenia: -1

Re: LENOVO VIBE X2 \/ RECENZJA

Postprzez Dablju » 5 cze 2015, o 10:33

Ja bym obstawiał obniżone taktowanie skoro wynik jest niższy o jakieś ~6k. Skoro siostra ma taki sam to sprawdź w antutu gdzie są różnice między waszymi modelami.
Dablju
VIP
 
Posty: 993
Dołączył(a): 17 paź 2013, o 14:52
Lokalizacja: Głogów
Pochwały: 35

Re: LENOVO VIBE X2 \/ RECENZJA

Postprzez poniatt » 5 cze 2015, o 13:44

Co do tego telefonu teraz ja mam pytanie. Gdyż zrootowałem telefon na V4 potem na V5. Jak przyszedł od Chińczyka aparat był super, dobrze łapał ostrośc i wgl. Zainstalowałem V4 i aparat delikatnie zaczął tak jakby szwankować. Teraz przyv V5 czasami jak włączam pokazuje sie że otwierany jest przez program "snapit" (chyba) i że niby taki super powinien być i wgl ale generalnie to jakby sie spierd...... Przestał wyłapywać ostrość i jest tak że łapie ostrość ale jak robi zdjęcie to rozmazane... Troche to denerwujące :) ma ktoś taki problem ? Albo sie uporałz nim ? albo wie jak sie uporać ? :)
Co do poprzedników to też mi wychodzi 42K na antutu :) możliwe żę to przez ram bo wychodzi mi 1850. A procek 8 rdzeni po 1,9.
poniatt
 
Posty: 12
Dołączył(a): 8 maja 2015, o 00:36

Re: LENOVO VIBE X2 \/ RECENZJA

Postprzez kemezrp50 » 6 cze 2015, o 00:05

Dablju napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Co jest dziwne nie mogę znaleźć różnic po za wynikiem w antutu i ilością rdzeni w antutu lub cpu z, podsyłam linki do zrzutu ekranu gdzie widać ilość rdzeni!!!

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5600E08E

https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-d.ak/hph ... 95abc15cc0
kemezrp50
 
Posty: 19
Dołączył(a): 4 cze 2015, o 20:53

Re: LENOVO VIBE X2 \/ RECENZJA

Postprzez kemezrp50 » 6 cze 2015, o 00:17

kemezrp50
 
Posty: 19
Dołączył(a): 4 cze 2015, o 20:53

Re: LENOVO VIBE X2 \/ RECENZJA

Postprzez grzegorz1982 » 7 cze 2015, o 09:39

Sprawdziłem u mnie tez pokazuje ze ma cztery rdzenie zamiast ośmiu. Jakaś podróbka czy co ?
Ale CPU-Z pokazuje 8 core. 4xARM 1.9GHz, 4xA17 1.9GHz, Clock speed tylko cztery cpu
grzegorz1982
AKTYWNY
 
Posty: 243
Dołączył(a): 1 lis 2014, o 19:43

Re: LENOVO VIBE X2 \/ RECENZJA

Postprzez kemezrp50 » 7 cze 2015, o 11:34

Nawet jeśli to podróbka to bardzo dobra, telefon działa płynnie, szybko, nie widać różnicy w działa tych dwóch tel-sprawdz czy GPS działa, czy lte ma?
kemezrp50
 
Posty: 19
Dołączył(a): 4 cze 2015, o 20:53

Re: LENOVO VIBE X2 \/ RECENZJA

Postprzez grzegorz1982 » 7 cze 2015, o 11:43

LTE działa, GPS po ok 5 min nic nie znalazł.
Czy po wpisaniu kodu na sprawdzenie IMEI nie powinno być dwóch imei ?

kemezrp50 czy możesz sprawdzić u siebie czy GPS działa ?
Ostatnio edytowano 7 cze 2015, o 12:11 przez grzegorz1982, łącznie edytowano 2 razy
grzegorz1982
AKTYWNY
 
Posty: 243
Dołączył(a): 1 lis 2014, o 19:43

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama