• Reklama

Lenovo VIBE P1 Pro

Re: Lenovo VIBE P1 Pro

Postprzez krj » 6 sty 2017, o 18:36

jak wstawić tutaj zdjęcia ?Próbowałem dodać jako załącznik ale to nie działa .
krj
 
Posty: 21
Dołączył(a): 4 wrz 2016, o 00:09
Pochwały: 2

Reklama

Re: Lenovo VIBE P1 Pro

Postprzez makgajwer » 10 sty 2017, o 17:54

makgajwer napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Już doszedłem: niestety to wina Androida 6. Na starym tablecie z Andriodem 4 mogę zapisywać z tych samych aplikacji na karcie SD. Twórcy aplikacji napisali mi, że Android 6 zezwala tylko na zapis w jednym folderze na zewnętrznej karcie pamięci, lecz niestety u mnie nie jest to możliwe. Mam katalog SD Card w podfolderze root, ale ten zapisuje w pamięci telefonu wszystko.Jednym słowem lipa :-(
makgajwer
 
Posty: 110
Dołączył(a): 31 paź 2014, o 14:41
Pochwały: 4

Re: Lenovo VIBE P1 Pro

Postprzez krj » 10 sty 2017, o 19:32

Ja mam w moim soft android 5.1 PL , wszystko działa super.
krj
 
Posty: 21
Dołączył(a): 4 wrz 2016, o 00:09
Pochwały: 2

Re: Lenovo VIBE P1 Pro

Postprzez makgajwer » 11 sty 2017, o 22:00

Te ograniczenia dot. dostępu do karty są w Androidze 6, w 5 jest po staremu.
makgajwer
 
Posty: 110
Dołączył(a): 31 paź 2014, o 14:41
Pochwały: 4

Re: Lenovo VIBE P1 Pro

Postprzez makgajwer » wczoraj, o 10:23

Czy można w ustawieniach telefonu/Androida ustawić tak funkcję przycisku wył/wł. telefonu oraz blokowania aby przy zablokowanym telefonie nie można było włączyć trybu offline czy też wyłączyć telefonu. Grzebałem w ustawieniach i lipa. W sytuacji kiedy zgubię telefon znalazca może go przełączyć w offline lub wyłączyć i nici z namierzenia sprzętu.
makgajwer
 
Posty: 110
Dołączył(a): 31 paź 2014, o 14:41
Pochwały: 4

Re: Lenovo VIBE P1 Pro

Postprzez krj » wczoraj, o 12:34

to nic nie da , znalazca najpierw odłączy baterie i wymieni soft .
krj
 
Posty: 21
Dołączył(a): 4 wrz 2016, o 00:09
Pochwały: 2

Re: Lenovo VIBE P1 Pro

Postprzez makgajwer » wczoraj, o 13:51

Bateria wbudowana jest; btw to straszna lipa z tym androidem :-( W Lumii, którą wcześniej miałem przy zablokowanym ekranie nie ma opcji aby ktoś przełączył telefon w offline. Jak żyć?
makgajwer
 
Posty: 110
Dołączył(a): 31 paź 2014, o 14:41
Pochwały: 4

Re: Lenovo VIBE P1 Pro

Postprzez krj » wczoraj, o 14:53

Rozkręcić i wyjąć baterię to żaden problem :-)
krj
 
Posty: 21
Dołączył(a): 4 wrz 2016, o 00:09
Pochwały: 2

Re: Lenovo VIBE P1 Pro

Postprzez makgajwer » wczoraj, o 17:08

ok, zanim rozkręci mogę próbować zlokalizować lub wymazać zawartość telefonu. Nikt nie nosi przy sobie precyzyjnych wkrętaków :-P
makgajwer
 
Posty: 110
Dołączył(a): 31 paź 2014, o 14:41
Pochwały: 4

Poprzednia strona

Powrót do Dyskusja o telefonach Lenovo



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama