• Reklama

lenovo k3 note TD-lte?

Na forum Lenovo znajdziesz informacje jak zmienić ROM, ROOT, uzyskasz pomoc, przeczytasz opinie o o Lenovo S650, Lenovo S660, Lenovo A850, Lenovo s820, Lenovo P760, Lenovo K900, Lenovo vibe X, K910

lenovo k3 note TD-lte?

Postprzez gozdziu » niedziela, 6 grudnia 2015, 01:28

Witam, czy wersja TD będzie działać w Polsce tak samo jak działa w redmi note 2? Czy może nie pchać się w ten egzemplarz?

Obrazek
gozdziu
 
Posty: 21
Dołączył(a): czwartek, 6 listopada 2014, 17:13

Reklama

Re: lenovo k3 note TD-lte?

Postprzez KarlosW » niedziela, 6 grudnia 2015, 02:21

Powinno działać ale nie dam sobie głowy urwać za to..
Avatar użytkownika
KarlosW
VIP
 
Posty: 1839
Dołączył(a): środa, 13 listopada 2013, 21:06
Lokalizacja: PL
Pochwały: 25

Re: lenovo k3 note TD-lte?

Postprzez TLasky » niedziela, 6 grudnia 2015, 02:35

Model o oznaczeniu K50-T5- na 99% powinien działać z polskim LTE.

T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."

Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha :-D
Avatar użytkownika
TLasky
VIP
 
Posty: 1813
Dołączył(a): piątek, 24 października 2014, 12:37
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 80

Re: lenovo k3 note TD-lte?

Postprzez piecia1980 » poniedziałek, 7 grudnia 2015, 17:58

Mam ten model do sprzedania, wszystko działa elegancko. LTE śmiga bez problemu.

Wysłane z mojego A820 przy użyciu Tapatalka
piecia1980
 
Posty: 146
Dołączył(a): wtorek, 9 lipca 2013, 21:37
Lokalizacja: SŁUPSK
Pochwały: 1

Re: lenovo k3 note TD-lte?

Postprzez TLasky » wtorek, 8 grudnia 2015, 02:12

Tylko cena trochę nieteges ;-).

T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."

Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha :-D
Avatar użytkownika
TLasky
VIP
 
Posty: 1813
Dołączył(a): piątek, 24 października 2014, 12:37
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 80

Re: lenovo k3 note TD-lte?

Postprzez piecia1980 » wtorek, 8 grudnia 2015, 13:03

Zamawiaj samemu z Chin,i zawsze jest szansa na uniknięcie VAT. Mi się nie udało. A jak telefon się do świąt nie sprzeda to zostawię sobie.

Wysłane z mojego A820 przy użyciu Tapatalka
piecia1980
 
Posty: 146
Dołączył(a): wtorek, 9 lipca 2013, 21:37
Lokalizacja: SŁUPSK
Pochwały: 1

Re: lenovo k3 note TD-lte?

Postprzez Nech » środa, 9 grudnia 2015, 20:45

Ja mam z Chin, też napis TD-LTE i na 100% działa z Polskim LTE, ale nie wiem czemu nie przełącza automatycznie, muszę sam wskazać sieć :/
Nech
 
Posty: 39
Dołączył(a): piątek, 19 lipca 2013, 12:43
Lokalizacja: Śląsk

Re: lenovo k3 note TD-lte?

Postprzez Rafal1435 » wtorek, 12 stycznia 2016, 12:47

mam A806 TD-LTE i tez dziala w PL
Rafal1435
VIP
 
Posty: 891
Dołączył(a): piątek, 25 lipca 2014, 14:19
Pochwały: 11
Ostrzeżenia: 1


Powrót do Lenovo



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama