• Reklama

Lenovo K3 Note

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez saperq » piątek, 11 września 2015, 16:15

volf51 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Jaki masz ROM?
Tym razem w drodze Xiaomi Redmi Pro :-)
Zobacz moje OLX
saperq
VIP
 
Posty: 839
Dołączył(a): czwartek, 8 maja 2014, 22:36
Pochwały: 29

Reklama

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez saperq » piątek, 11 września 2015, 20:08

Przepraszam, nie zauważyłem że na Limonchello.

Ja proponuję spróbować India Rom ;-) - tutaj nie ma takich kwiatków. Dioda powiadomień działa. Nie ma chińskich krzaczków. Brak jest natomiast języka polskiego w ustawieniach głównych telefonu. Aplikacje za pomocą morelocale2 są w naszym języku.
Tym razem w drodze Xiaomi Redmi Pro :-)
Zobacz moje OLX
saperq
VIP
 
Posty: 839
Dołączył(a): czwartek, 8 maja 2014, 22:36
Pochwały: 29

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez volf51 » piątek, 11 września 2015, 20:29

Zmiana romu nic nie pomaga juz probowalem mialem trzy romy i to samo podobno pomaga ustawienie tylko nie wiem gdzie w opcjach wydajnosci na wiecej mhz ale co jak zabij nie powiem
lg l7 - zopo zp 998 - oneplus one -lenovo k3 note
Avatar użytkownika
volf51
 
Posty: 119
Dołączył(a): wtorek, 25 marca 2014, 22:58

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez krzychu8888 » piątek, 11 września 2015, 21:27

siemaniec napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Pochwal się co zrobiłeś. Będzie dla "potomnych".


Nie ma sprawy :)

A więc jak już wspomniałem posiadam room :

Kod: Zaznacz cały
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Wg mnie najlepszy (z tych co miałem) przynajmniej działa dioda powiadomień , nie trzeba co chwile patrzeć na tel. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do room-u, działa bardzo płynnie (fakt nie jest w 100% PL ale daje rade :) )

Z racje iż telefon gra bardzooooooo cicho podczas połączenia wgrałem Dolby ATMOS

Kod: Zaznacz cały
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Trzeba to wgrać przez recorvery !po instalacji pojawia się apka w aplikacjach którą włączamy i ustawiamy głośność wg swoich potrzeb i teraz gra idealnie. bardzo głośno :D

W razie pytań służę pomocą ;)
krzychu8888
 
Posty: 108
Dołączył(a): czwartek, 28 sierpnia 2014, 17:29

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez krzychu8888 » sobota, 12 września 2015, 21:34

Mam pytanko (dopiero teraz to zauważyłem) robiąc foto zapisują się one na wew pamięci mimo że mam karde SD w telefonie. jak to zmienić ? Gdzieś to czytałem ale teraz nie mogę tego znaleźć. Zauważyłem również że mimo że mam zaznaczone instalacja na karcie SD, to i tak są instalowane w wew. pamięci a wchodząc w ustawienia -- aplikacje -- wybierając apke nie mam możliwości przeniesienia jej an Sd . czemu ? dodam że mam rota. Ktoś ma podobny problem ?
krzychu8888
 
Posty: 108
Dołączył(a): czwartek, 28 sierpnia 2014, 17:29

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez radier » sobota, 12 września 2015, 22:40

W aplikacji aparatu wybierz miejsce zapisu zdjęć.

Taptaptap Mlais M52

Autor postu otrzymał pochwałę
Avatar użytkownika
radier
AKTYWNY
 
Posty: 361
Dołączył(a): piątek, 6 marca 2015, 00:40
Pochwały: 8

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez krzychu8888 » sobota, 12 września 2015, 22:47

radier napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!



a widzisz :) o tym, nie pomyślałem, w moim A830 wystarczyło w ustawieniach zmienić instalacja aplikacji na Sd i działało

nadal jednak pozostają mi dwa problemy

1. Brak możliwości przenoszenia aplikacji pamięć wew ---> SD ---> pamięć wew
2. Aplikacje nie instalują się na Sd mimo zaznaczonej opcji w ustawianiach aplikacji
krzychu8888
 
Posty: 108
Dołączył(a): czwartek, 28 sierpnia 2014, 17:29

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez rysiusek » wtorek, 15 września 2015, 20:23

Witam , wie ktoś kiedy bedzie możliwość kupna tylnej klapki z głosnikiem tak jest to widoczne w wersji teana ?
rysiusek
 
Posty: 9
Dołączył(a): niedziela, 31 maja 2015, 13:16

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez Malojk » sobota, 19 września 2015, 14:20

Ktos uzywa moze apke cinema fv-5 na k3 note? U mnie jest dziwny pas u gory ekranu w czasie nagrywania i na nagranym filmie tez. Uzywam limonchello . czy u was jest podobnie?
Malojk
AKTYWNY
 
Posty: 206
Dołączył(a): środa, 23 października 2013, 22:03

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez mkgga » poniedziałek, 21 września 2015, 11:00

brunoslaw napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Robiłem wszystko wg tyego filmiku i wyszło tak samo jak temu kolesiowi z filmu,był problem z rootem ale po kilku próbach udało się.
mkgga
 
Posty: 194
Dołączył(a): środa, 12 marca 2014, 17:03
Pochwały: 17

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez krzychu8888 » poniedziałek, 21 września 2015, 17:40

Jakie slot obsługuje 2G a który 3/4G ? nie mam tego opisanego pod baterią pisze tylko
SIM 1 i SIM 2
krzychu8888
 
Posty: 108
Dołączył(a): czwartek, 28 sierpnia 2014, 17:29

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez Venn » poniedziałek, 21 września 2015, 17:46

Na oficjalnym systemie jeden i drugi, w telefonie wybierasz sobie który ma być 4g, bez przekładania kart ręcznie.

Wysłane z mojego Lenovo K50-t5 przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
Venn
AKTYWNY
 
Posty: 585
Dołączył(a): środa, 9 kwietnia 2014, 11:17
Lokalizacja: WWA
Pochwały: 42

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusja o telefonach Lenovo



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości