• Reklama

Lenovo K3 Note

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez saperq » 11 wrz 2015, o 16:15

volf51 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Jaki masz ROM?
Aktualnie eksploatowane: Lenovo P2, Asus Zenfone max
Na sprzedaż Redmi Pro 5,5" OLED 3/32
Zobacz moje OLX
saperq
AKTYWNY
 
Posty: 747
Dołączył(a): 8 maja 2014, o 22:36
Pochwały: 29

Reklama

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez saperq » 11 wrz 2015, o 20:08

Przepraszam, nie zauważyłem że na Limonchello.

Ja proponuję spróbować India Rom ;-) - tutaj nie ma takich kwiatków. Dioda powiadomień działa. Nie ma chińskich krzaczków. Brak jest natomiast języka polskiego w ustawieniach głównych telefonu. Aplikacje za pomocą morelocale2 są w naszym języku.
Aktualnie eksploatowane: Lenovo P2, Asus Zenfone max
Na sprzedaż Redmi Pro 5,5" OLED 3/32
Zobacz moje OLX
saperq
AKTYWNY
 
Posty: 747
Dołączył(a): 8 maja 2014, o 22:36
Pochwały: 29

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez volf51 » 11 wrz 2015, o 20:29

Zmiana romu nic nie pomaga juz probowalem mialem trzy romy i to samo podobno pomaga ustawienie tylko nie wiem gdzie w opcjach wydajnosci na wiecej mhz ale co jak zabij nie powiem
lg l7 - zopo zp 998 - oneplus one -lenovo k3 note
Avatar użytkownika
volf51
 
Posty: 114
Dołączył(a): 25 mar 2014, o 22:58

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez krzychu8888 » 11 wrz 2015, o 21:27

siemaniec napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Pochwal się co zrobiłeś. Będzie dla "potomnych".


Nie ma sprawy :)

A więc jak już wspomniałem posiadam room :

Kod: Zaznacz cały
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Wg mnie najlepszy (z tych co miałem) przynajmniej działa dioda powiadomień , nie trzeba co chwile patrzeć na tel. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do room-u, działa bardzo płynnie (fakt nie jest w 100% PL ale daje rade :) )

Z racje iż telefon gra bardzooooooo cicho podczas połączenia wgrałem Dolby ATMOS

Kod: Zaznacz cały
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Trzeba to wgrać przez recorvery !po instalacji pojawia się apka w aplikacjach którą włączamy i ustawiamy głośność wg swoich potrzeb i teraz gra idealnie. bardzo głośno :D

W razie pytań służę pomocą ;)
krzychu8888
 
Posty: 103
Dołączył(a): 28 sie 2014, o 17:29

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez krzychu8888 » 12 wrz 2015, o 21:34

Mam pytanko (dopiero teraz to zauważyłem) robiąc foto zapisują się one na wew pamięci mimo że mam karde SD w telefonie. jak to zmienić ? Gdzieś to czytałem ale teraz nie mogę tego znaleźć. Zauważyłem również że mimo że mam zaznaczone instalacja na karcie SD, to i tak są instalowane w wew. pamięci a wchodząc w ustawienia -- aplikacje -- wybierając apke nie mam możliwości przeniesienia jej an Sd . czemu ? dodam że mam rota. Ktoś ma podobny problem ?
krzychu8888
 
Posty: 103
Dołączył(a): 28 sie 2014, o 17:29

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez radier » 12 wrz 2015, o 22:40

W aplikacji aparatu wybierz miejsce zapisu zdjęć.

Taptaptap Mlais M52

Autor postu otrzymał pochwałę
Avatar użytkownika
radier
AKTYWNY
 
Posty: 331
Dołączył(a): 6 mar 2015, o 00:40
Pochwały: 9

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez krzychu8888 » 12 wrz 2015, o 22:47

radier napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!



a widzisz :) o tym, nie pomyślałem, w moim A830 wystarczyło w ustawieniach zmienić instalacja aplikacji na Sd i działało

nadal jednak pozostają mi dwa problemy

1. Brak możliwości przenoszenia aplikacji pamięć wew ---> SD ---> pamięć wew
2. Aplikacje nie instalują się na Sd mimo zaznaczonej opcji w ustawianiach aplikacji
krzychu8888
 
Posty: 103
Dołączył(a): 28 sie 2014, o 17:29

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez rysiusek » 15 wrz 2015, o 20:23

Witam , wie ktoś kiedy bedzie możliwość kupna tylnej klapki z głosnikiem tak jest to widoczne w wersji teana ?
rysiusek
 
Posty: 6
Dołączył(a): 31 maja 2015, o 13:16

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez Malojk » 19 wrz 2015, o 14:20

Ktos uzywa moze apke cinema fv-5 na k3 note? U mnie jest dziwny pas u gory ekranu w czasie nagrywania i na nagranym filmie tez. Uzywam limonchello . czy u was jest podobnie?
Malojk
AKTYWNY
 
Posty: 205
Dołączył(a): 23 paź 2013, o 22:03

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez mkgga » 21 wrz 2015, o 11:00

brunoslaw napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Robiłem wszystko wg tyego filmiku i wyszło tak samo jak temu kolesiowi z filmu,był problem z rootem ale po kilku próbach udało się.
mkgga
 
Posty: 184
Dołączył(a): 12 mar 2014, o 17:03
Pochwały: 17

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez krzychu8888 » 21 wrz 2015, o 17:40

Jakie slot obsługuje 2G a który 3/4G ? nie mam tego opisanego pod baterią pisze tylko
SIM 1 i SIM 2
krzychu8888
 
Posty: 103
Dołączył(a): 28 sie 2014, o 17:29

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez Venn » 21 wrz 2015, o 17:46

Na oficjalnym systemie jeden i drugi, w telefonie wybierasz sobie który ma być 4g, bez przekładania kart ręcznie.

Wysłane z mojego Lenovo K50-t5 przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
Venn
AKTYWNY
 
Posty: 514
Dołączył(a): 9 kwi 2014, o 11:17
Lokalizacja: WWA
Pochwały: 42

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusja o telefonach Lenovo



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości