• Reklama

Lenovo K3 Note

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez darcook » piątek, 24 kwietnia 2015, 01:50

w grach nie testowałem ,ale mam inny problem ,nie mogę go zrootować...
darcook
 
Posty: 15
Dołączył(a): piątek, 27 lutego 2015, 21:22

Reklama

en.001phone.cn=

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez d0m3l » piątek, 24 kwietnia 2015, 05:01

a w czym masz problem z rootem? U mnie root poszedł bez problemu
Avatar użytkownika
d0m3l
 
Posty: 185
Dołączył(a): niedziela, 25 sierpnia 2013, 00:42
Lokalizacja: Mazowsze
Pochwały: 1

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez darcook01 » piątek, 24 kwietnia 2015, 10:43

nie wiem, próbuje różnymi programami i nic go nie chce ugryźć. nie wiem czemu... napisz jak możesz czym to zrobiłeś.
darcook01
 
Posty: 3
Dołączył(a): poniedziałek, 30 marca 2015, 00:31

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez d0m3l » piątek, 24 kwietnia 2015, 12:27

Musisz wgrać CWM i potem wgrać zipa o nazwie SuperSU-Pro-v2.46 i tyle :-) jak możesz to sprawdź jak działają u Ciebie gry bo u mnie po chwili grania zaczynają lagowac i gry są nie grywalne :-( tak jak by byl jakiś throttling i gdy się grzeje to obniża wydajność
Avatar użytkownika
d0m3l
 
Posty: 185
Dołączył(a): niedziela, 25 sierpnia 2013, 00:42
Lokalizacja: Mazowsze
Pochwały: 1

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez darcook » sobota, 25 kwietnia 2015, 10:16

Grałem w Deus Ex aby sprawdzić to o czym piszesz ,i przez 25 min.grania nic złego się nie działo
darcook
 
Posty: 15
Dołączył(a): piątek, 27 lutego 2015, 21:22

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez d0m3l » sobota, 25 kwietnia 2015, 18:21

To i u mnie w Deus ex nie ma spowolnien, jak możesz to sprawdź dead trigger 2 albo modern combat 5 w tych grach to widać, nawet zainstalowane programik pokazujący ilość fps i na początku gry jest 30 do 40 fps a po paru dwóch minutach spada i jedt 15 do 30 w porywach, dziwne to jest
Avatar użytkownika
d0m3l
 
Posty: 185
Dołączył(a): niedziela, 25 sierpnia 2013, 00:42
Lokalizacja: Mazowsze
Pochwały: 1

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez rrobsonm » sobota, 25 kwietnia 2015, 23:07

Ścignijcie chlopaki program do monitoringu taktowania CPU i zobaczcie, pewnie throttling występuje. W sumie nic nadzwyczajnego, występuje on przecież praktycznie w każdym nowym, mocniejszym telefonie, nie tylko chinskim. Tyle tylko że raz mocniej raz słabiej jest widoczny.
rrobsonm
AKTYWNY
 
Posty: 237
Dołączył(a): poniedziałek, 21 października 2013, 19:07
Pochwały: 11

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez d0m3l » sobota, 25 kwietnia 2015, 23:12

robiłęm w antutu stress test i nie wykazał on jakiś spadków wydajności, nawet jeśli byłby to throttling to dlaczego uniemożliwia płynną rozgrywkę w prawie każdą grę? Chyba, że trafiłem na jakąś felerną sztukę, bo nie widziałem nigdzie by ktoś miał taki problem.
Avatar użytkownika
d0m3l
 
Posty: 185
Dołączył(a): niedziela, 25 sierpnia 2013, 00:42
Lokalizacja: Mazowsze
Pochwały: 1

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez darcook » poniedziałek, 27 kwietnia 2015, 14:18

d0m3l napisał(a):... jak możesz to sprawdź dead trigger 2 albo modern combat 5 w tych grach to widać...

Pograłem dłuższa chwile i nic nie zauważyłem niepokojącego.Poza tym zaczyna mnie trochę drażnić niedopracowany system w którym jest język polski przez Lenovo.Nie wiem jak się sprawują te nowe romy które są tylko w EN/CN bo po wgraniu szybko je usunąłem gdyż dodatkowo było w nich brak całego google...
darcook
 
Posty: 15
Dołączył(a): piątek, 27 lutego 2015, 21:22

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez d0m3l » poniedziałek, 27 kwietnia 2015, 19:56

Do tych chińskich romow można dograc google play, ale pozostaje czekać aż ktoś zrobi multilanguage
Avatar użytkownika
d0m3l
 
Posty: 185
Dołączył(a): niedziela, 25 sierpnia 2013, 00:42
Lokalizacja: Mazowsze
Pochwały: 1

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez rrobsonm » poniedziałek, 27 kwietnia 2015, 23:27

Jak gps, aparat, zasięg wifi?
rrobsonm
AKTYWNY
 
Posty: 237
Dołączył(a): poniedziałek, 21 października 2013, 19:07
Pochwały: 11

Re: Lenovo K3 Note

Postprzez darcook » poniedziałek, 27 kwietnia 2015, 23:33

rrobsonm napisał(a):Jak gps, aparat, zasięg wifi?

Gps łapie bardzo szybko,nawet u mnie w mieszkaniu z czym miał problem mój poprzedni telefon sg3.Aparat tez daje rade,uważam że robi całkiem dobre zdjecia.Z wifi też nie miałem do tej pory problemów ,szybko łapie u mnie w domu oraz w pracy.Zero problemów...tylko ten soft Lenovo mnie lekko wkurza,no ale taka uroda "młodego" chińczyka :)
darcook
 
Posty: 15
Dołączył(a): piątek, 27 lutego 2015, 21:22

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusja o telefonach Lenovo



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama