• Reklama

Lenovo A830

Lenovo A830

Postprzez f1161686 » niedziela, 26 maja 2013, 16:36

Witam,
zakładam temat odnośnie Lenovo A830. W odróżnieniu od dobrze znanego Lenovo A820 ma diodę led.
1. Czy ktoś wie czy obsługuje AERO2?
Wg danych ze strony[hide] http://www.aliexpress.com/store/product ... 25110.html [/hide]obsługuje częstotliwość 900MHz, ale jak jest w praktyce?
2. Czy ekran jest jakoś wzmocniony (gorilla itp.)?
Ostatnio edytowano niedziela, 26 maja 2013, 21:24 przez f1161686, łącznie edytowano 1 raz
f1161686
 
Posty: 9
Dołączył(a): niedziela, 26 maja 2013, 14:49
Lokalizacja: Wererer

Reklama

Postprzez darek795 » niedziela, 26 maja 2013, 17:52

W innych sklepach jest napisane inaczej - że nie ma 3G 900 Mhz.
darek795
 
Posty: 4
Dołączył(a): piątek, 26 kwietnia 2013, 23:10
Lokalizacja: Lubliniec

Postprzez doprze » środa, 12 czerwca 2013, 16:08

na innym polskim forum znalazłem informację, że nowy lenovo a830 obsługuje Aero2. Dwie osoby sprwadziły to i potwierdziły.
doprze
 
Posty: 26
Dołączył(a): niedziela, 19 maja 2013, 12:19
Lokalizacja: łomża
Pochwały: 1

Postprzez f1161686 » środa, 12 czerwca 2013, 19:56

doprze napisał(a):na innym polskim forum znalazłem informację, że nowy lenovo a830 obsługuje Aero2. Dwie osoby sprwadziły to i potwierdziły.

Zgadza się. Obsługuje Aero2.
f1161686
 
Posty: 9
Dołączył(a): niedziela, 26 maja 2013, 14:49
Lokalizacja: Wererer

Postprzez Kobe8 » środa, 12 czerwca 2013, 22:30

f1161686,
masz ten telefon na stanie? :)
Avatar użytkownika
Kobe8
AKTYWNY
 
Posty: 511
Dołączył(a): wtorek, 30 kwietnia 2013, 09:26
Lokalizacja: Z NETA
Pochwały: 3

Postprzez darek795 » czwartek, 13 czerwca 2013, 01:16

Na Alegro jest aukcja tego fonu, w której jest powiedziane, że obsługuje Aero 2 - sprzedawca pewno to sprawdził.
darek795
 
Posty: 4
Dołączył(a): piątek, 26 kwietnia 2013, 23:10
Lokalizacja: Lubliniec

Postprzez f1161686 » czwartek, 13 czerwca 2013, 12:31

Kobe8 napisał(a):f1161686,
masz ten telefon na stanie? :)

Nie mam
Ostatnio edytowano sobota, 6 lipca 2013, 16:28 przez f1161686, łącznie edytowano 2 razy
f1161686
 
Posty: 9
Dołączył(a): niedziela, 26 maja 2013, 14:49
Lokalizacja: Wererer

Postprzez fazi » sobota, 6 lipca 2013, 02:12

To jak to jest z aero w tym telefonie? w większości aukcji na ali nie ma 900MHz w opisie, czy zatem są 2 wersje tego telefonu czy kitajce nie wiedzą co piszą???
fazi
 
Posty: 34
Dołączył(a): poniedziałek, 20 maja 2013, 00:45
Lokalizacja: z nikąd

Postprzez Shimek » środa, 10 lipca 2013, 10:48

Nie wiedza co piszą :) Lenovo A830 obsługuje Aero2, ja się spotkałem nawet z opisem w którym gpu było podane od cpu 2-rdzeniowego... Zastanawiam sie nad jego kupnem :/ Nie wiem czy kupić go bo obsługuje aero2 czy kupic bez aero 2 tel ale za to z wieksza rozdzielczością...
Shimek
 
Posty: 142
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 20:58
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 1

Postprzez brian16 » środa, 10 lipca 2013, 17:46

ok, to panowie na którym ROMie działa wam Aero2?
brian16
 
Posty: 15
Dołączył(a): czwartek, 27 czerwca 2013, 21:45
Lokalizacja: tbg

Postprzez mkraw2005 » środa, 10 lipca 2013, 23:36

Ja mam wersję andk'a 4.2.2 i mi nie działa Aero2 ;)
Natomiast działa na wersji 4.2.1
mkraw2005
 
Posty: 37
Dołączył(a): wtorek, 21 maja 2013, 18:49
Lokalizacja: Wawa
Pochwały: 1

Postprzez brian16 » czwartek, 11 lipca 2013, 14:56

a możesz polecić w miare dobry soft na 4.2.1 tak żeby działało AERO2 zależy mi żeby był Multilang?
brian16
 
Posty: 15
Dołączył(a): czwartek, 27 czerwca 2013, 21:45
Lokalizacja: tbg

Następna strona

Powrót do Dyskusja o telefonach Lenovo



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama