• Reklama

Lenovo A820

Re: Lenovo A820

Postprzez marx » 19 lut 2014, o 22:01

Czasy świetności Lenovo A820 już minęły, to był dobry telefon rok temu.
marx
Administrator
 
Posty: 7245
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 222
Telefon:: Dual sim

Reklama

Re: Lenovo A820

Postprzez kavec » 20 lut 2014, o 17:21

Da się w a820 zrobić, aby telefon można było odblokować ekranem? Czy tylko powerem?
Trochę to denerwujące.
kavec
 
Posty: 19
Dołączył(a): 6 sty 2014, o 00:22
Telefon:: xperia x8

Re: Lenovo A820

Postprzez bartazzz » 20 lut 2014, o 17:26

Możesz spróbować poszukać romu który by wybudzał przyciskami głośności ale jeżeli chodzi o ekran to wątpie
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5476
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 99
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Re: Lenovo A820

Postprzez czarny001 » 4 maja 2014, o 11:34

Od jakiegos czasu w dialerze, jak przechyle telefon lekko, w ktora kolwiek ze stron, znieksztalacaja mi sie przyciski wybierania. Tzn. wygladaja jak "plywajace" - przechyle tel w prawo to 1,4,7,* sa szersze, a pozostale wezsze. I odwrotnie jak przechyle w lewo.

Cos wlaczylem niechcacy ? Jak to wylaczyc?
czarny001
 
Posty: 9
Dołączył(a): 5 lis 2013, o 20:07
Telefon:: lenovo

Re: Lenovo A820

Postprzez tabciogaraj » 17 maja 2014, o 11:36

Witam. Przymierzam się do zakupu: http://www.aliexpress.com/item/free-shi ... 23894.html sprzedawca orgyinalne sprzedaje?


pozdrawiam marcin.
tabciogaraj
AKTYWNY
 
Posty: 202
Dołączył(a): 22 sty 2014, o 21:57
Lokalizacja: Zakopane
Pochwały: 1
Telefon:: Redmi S1
ROM: MIUI V5

Re: Lenovo A820

Postprzez robocop199 » 17 maja 2014, o 20:26

Witam mam do was prośbę mógł mi ktoś wysłać z kąt teraz można pobrać pełny ROM Lambda 2.3.4 z pełnym językiem Polskim :) proszę o link ponieważ ze strony http://www.needrom.com/mobile/lenovo-a820-12/ nie widzę nigdzie tego pełnego romu
robocop199
 
Posty: 38
Dołączył(a): 28 kwi 2013, o 19:21
Lokalizacja: stg

Re: Lenovo A820

Postprzez Lukasz85 » 30 maja 2014, o 14:52

A jesteś zalogowany na stronie? "You must be logged for ROM download." :)
Lukasz85
 
Posty: 136
Dołączył(a): 19 cze 2013, o 09:56
Lokalizacja: Warszawa

Re: Lenovo A820

Postprzez mbakugan » 30 maja 2014, o 22:15

siemanko! z tego co się orientuje nie ma 2.3.4 w pełnej wersji, występuje jako update do wersji poprzednich. Instaluj 2.3.5a- jest w pełnej wersji z gappsami. A to z “kąt“ mnie rozwaliło totalnie...
mbakugan
 
Posty: 69
Dołączył(a): 22 sie 2013, o 14:44
Telefon:: xperia 10i
ROM: MIUI V5

Re: Lenovo A820

Postprzez MrMajst3r » 31 maja 2014, o 11:24

Najnowsza wersja to 2.4.1. Najpierw należy zainstalować pełny ROM 2.4, a następnie aktualizację 2.4.1.
Avatar użytkownika
MrMajst3r
 
Posty: 146
Dołączył(a): 8 sty 2014, o 21:18
Pochwały: 17
Telefon:: Xiaomi Mi4
ROM: xiaomi.eu

Re: Lenovo A820

Postprzez golem » 18 cze 2015, o 22:48

Witam, niedawno zakupilem lenovo a820 i jest to mój pierwszy smartfon. Mam spory problem z zasięgiem na obu kartach sim. W mojej miejscowości działają dobrze nadajniki t-mobile i orange. Jest pelny zasieg na tradycyjnych telefonach natomiast na moim a820 ciąge szuka sieci lub jest od biedy jedna kreska. Nie trzeba tłumaczyć, że to dramat zarówno przy połączeniach, korzystanie z neta nie wchodzi w gre. Nawet w dużym mieście łapie maksymalnie jedną kreskę zasięgu. Czy jest to powód wersji androida czy też softu a może coś ze sprzętem? Telefon kupilem na aliexpres. Aktualne dane: android 4.1.2, versja pasma podstawowego A820.v16, 2013/03/04, numer kompilacji A820_S138_130419. Ustawienia sieci sa na automacie 2G/3G.
Pozostałe funkcje działają bez zarzutu. Miał ktoś podobny problem?
golem
 
Posty: 3
Dołączył(a): 18 cze 2015, o 22:01
Telefon:: A820

Re: Lenovo A820

Postprzez shayk » 18 cze 2015, o 23:05

golem napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Może nie posiadać WCDMA 900
MEIZU MX4 < LENOVO K3 NOTE < MEIZU M2 < ELEPHONE P7000 < XIAOMI Mi3 < MEIZU M1 NOTE < EACHINE M1 < P6i < STAR N9800
Pomagam w zakupach z Chin
Avatar użytkownika
shayk
VIP
 
Posty: 1867
Dołączył(a): 4 kwi 2014, o 14:16
Pochwały: 41
Telefon:: elephone

Re: Lenovo A820

Postprzez golem » 18 cze 2015, o 23:12

shayk napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

W ustawieniach sieci mam do wyboru GSM/WCDMA; tylko WCDMA, tylko GSM, GSM/WCDMA (preferowany WCDMA)
golem
 
Posty: 3
Dołączył(a): 18 cze 2015, o 22:01
Telefon:: A820

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusja o telefonach Lenovo



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama