• Reklama

Lenovo a800

Re: Lenovo a800

Postprzez bartazzz » niedziela, 22 września 2013, 22:53

Na needrom juz są chyba 4

Wysłane z mojego ZTE_V970 za pomocą Tapatalk 4
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5067
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Reklama

Re: Lenovo a800

Postprzez mateo1992 » poniedziałek, 23 września 2013, 21:37

Zdenerwowałem się na ten model,
Miałem go kupić zanim alior sync zaaktywował mi konto patrze a tu dzisiaj z linka w którym mozna było kupić ten telefon za 96$ zrobiło się ponad 104...
Ładny wałek,
Chyba dopłace bo i tak miałem zamiar i kupie już 820.
P.S.
To telefony w chinach zamiast tanieć to drożeją?
mateo1992
AKTYWNY
 
Posty: 237
Dołączył(a): niedziela, 3 lutego 2013, 00:52
Lokalizacja: Rzeszów

Re: Lenovo a800

Postprzez raragnar » poniedziałek, 23 września 2013, 21:47

Różnie bywa, jak kończą się telefony z danej serii to mogą i drożeć jak jest na nie popyt, a może po prostu sprzedawca zakończył promocję.
raragnar
AKTYWNY
 
Posty: 424
Dołączył(a): piątek, 12 lipca 2013, 10:41
Lokalizacja: Wrocław
Pochwały: 8

Re: Lenovo a800

Postprzez mateo1992 » poniedziałek, 23 września 2013, 21:52

Większość podniosło ceny z tych zaufanych widzę,
Naprawdę przeliczyłem i wychodzi na to że za 136 z centami dolarów można mieć lenovo a820 które jest lepsze i w sumie na polskie przeliczyłem że to jakieś 100zł różnicy.
mateo1992
AKTYWNY
 
Posty: 237
Dołączył(a): niedziela, 3 lutego 2013, 00:52
Lokalizacja: Rzeszów

Re: Lenovo a800

Postprzez bartazzz » poniedziałek, 23 września 2013, 22:13

Kup a760

Wysłane z mojego ZTE_V970 za pomocą Tapatalk 4
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5067
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: Lenovo a800

Postprzez mateo1992 » poniedziałek, 23 września 2013, 22:26

No powiem Ci ciekawa propozycja cena teraz taka sama jak za A800 a ten model co podałeś ma już 1gb ram:)
Ale ja jednak zostanę przy A820 chyba bo ma podobno "lepiej świecący ekran" :)
mateo1992
AKTYWNY
 
Posty: 237
Dołączył(a): niedziela, 3 lutego 2013, 00:52
Lokalizacja: Rzeszów

Re: Lenovo a800

Postprzez bartazzz » poniedziałek, 23 września 2013, 23:04

A820 lepszy ale w cenie a760 jest rewelacja cena do jakość

Wysłane z mojego ZTE_V970 za pomocą Tapatalk 4
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5067
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: Lenovo a800

Postprzez bartazzz » poniedziałek, 23 września 2013, 23:16

A800 kończy jak a660 i zte v970. Kończą się zapasy, ceny rosną a zakup staje się nieopłacalny

Wysłane z mojego ZTE_V970 za pomocą Tapatalk 4
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5067
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: Lenovo a800

Postprzez sonic » środa, 25 września 2013, 20:00

nareszcie dotarł do mnie telefon i karta aero2, i mam problem, mieszkam w cetrum Gliwic więc nie powinno być jaj z zasięgiem, ale aero nie chce działać, tzn. karte widzi, sim manager działa, ustawiłem apn "darmowy" ale łączności z netem nie ma, cały czas jest "r" prze karcie aero (myślałem że to poprostu znaczy że działa na nadajniku plusa tak jak jest to w Play-u, ale nie udało mi się pobrać mi się jeszcze ani jednego bajcika :( ) czy ktoś może powiedzieć co może być nie tak ? bo skończyły mi się pomysły
Life style, zarabianie, filmy -> http://marcingorski.pl
Avatar użytkownika
sonic
VIP
 
Posty: 836
Dołączył(a): wtorek, 2 lipca 2013, 14:24
Lokalizacja: Gliwice
Pochwały: 14

Re: Lenovo a800

Postprzez fake4r » środa, 25 września 2013, 20:02

R znaczy roaming. A transfer danych masz włączony na aero ?
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5642
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 190

Re: Lenovo a800

Postprzez sonic » środa, 25 września 2013, 20:04

Tak mam transfer dla aero i w roamingu włączone

dla ciekawych w Antutu 4.0.2 wynik a800 to -> 9125

Działa ! :mrgreen:
chyba tyle czasu mu zajmuje pierwsze zalogowanie do sieci, bo po godzinie zabawy nagle wskoczył :shock:

także potwierdzam osobiście: aero2 działa na Lenovo a800
Life style, zarabianie, filmy -> http://marcingorski.pl
Avatar użytkownika
sonic
VIP
 
Posty: 836
Dołączył(a): wtorek, 2 lipca 2013, 14:24
Lokalizacja: Gliwice
Pochwały: 14

Re: Lenovo a800

Postprzez bartazzz » środa, 25 września 2013, 21:17

Super bo właśnie wysłałem papieru to trafi do żony telefonu

Wysłane z mojego ZTE_V970 za pomocą Tapatalk 4
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5067
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusja o telefonach Lenovo



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama