• Reklama

Lenovo A8 (A806) - nowe oprogramowanie=brak zasięgu.

Lenovo A8 (A806) - nowe oprogramowanie=brak zasięgu.

Postprzez broszka252 » 3 cze 2016, o 15:50

Witam, proszę o pomoc, jak w temacie.
Lenovo A806- ostatnim czasem zaczęło coś szwankować i stwierdzono, że należy wgrać nowy soft, co też pan naprawiacz uczynił, ale tym samym spowodował nowa wadę telefonu: otóż lenovo przestało łapać zasięg, bez względu na sieć i slot karty.
Czy może ktoś ma jakis pomysł? Jakieś rady? Bo w chwili obecnej facet, który miał pomóc (naprawic) rozkłada ręce ;(
Z góry dziękuję !
broszka252
 
Posty: 4
Dołączył(a): 3 cze 2016, o 15:39

Reklama

Re: Lenovo A8 (A806) - nowe oprogramowanie=brak zasięgu.

Postprzez fake4r » 3 cze 2016, o 16:04

Sprawdź czy jest IMEI *#06#
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5911
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 202

Re: Lenovo A8 (A806) - nowe oprogramowanie=brak zasięgu.

Postprzez broszka252 » 3 cze 2016, o 16:18

W chwili obecnej telefon nadal w "serwisie" więc nie mam jak, szuakm rozwiązania sama, bo jak już wspomniałam serwisant płakał że brak mu pomysłów i tak sobie pomyślałam, że z dobroci serca (i by oszczędzić sobie nerwów) podrzuce mu jakieś tropy.
broszka252
 
Posty: 4
Dołączył(a): 3 cze 2016, o 15:39

Re: Lenovo A8 (A806) - nowe oprogramowanie=brak zasięgu.

Postprzez fake4r » 3 cze 2016, o 16:21

No to sprawdźcie imei.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5911
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 202

Re: Lenovo A8 (A806) - nowe oprogramowanie=brak zasięgu.

Postprzez broszka252 » 3 cze 2016, o 16:30

Okej, a dalej co ?
broszka252
 
Posty: 4
Dołączył(a): 3 cze 2016, o 15:39

Re: Lenovo A8 (A806) - nowe oprogramowanie=brak zasięgu.

Postprzez fake4r » 3 cze 2016, o 16:32

Dalej to napisz jaki rezultat. Jeśli nie będzie imei to trzeba je przywrócić.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5911
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 202

Re: Lenovo A8 (A806) - nowe oprogramowanie=brak zasięgu.

Postprzez broszka252 » 3 cze 2016, o 16:51

Dziękuję bardzo za pomoc! Podrzuce te informacje naprawiajacemu.
broszka252
 
Posty: 4
Dołączył(a): 3 cze 2016, o 15:39


Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama