• Reklama

Lenovo A760

Lenovo A760

Postprzez miekki » 31 sie 2013, o 17:20

Ktoś go ma? Jakie wrażenia?
Chyba najsensowniejsza oferta do 120$ (tylko 2000pkt mniej w antutu porownujac do a820).
Warto się nim zainteresować?
LG GT540 -> HTC Desire -> iPhone 3GS ->Nokia 101 -> Nokia C3 -> Haier W910
Avatar użytkownika
miekki
 
Posty: 156
Dołączył(a): 19 mar 2013, o 16:20
Lokalizacja: Wodzisław Śląski
Pochwały: 2

Reklama

Re: Lenovo A760

Postprzez muf18 » 8 wrz 2013, o 19:48

Są 2 wersje jak zauważyłem:
1 z MSM8225Q za 108-110$
i 2 z MTK6589 za 118-120$.
Oczywiście lepiej brać wesję z MTK, ale nie jestem pewien czy ona nie jest fak'iem, a trochę to śmierdzi (albo np. wesją M, która jest kupą).
Tylko nie gt540
muf18
AKTYWNY
 
Posty: 237
Dołączył(a): 19 cze 2013, o 01:32
Lokalizacja: znika
Pochwały: 1

Re: Lenovo A760

Postprzez bartazzz » 9 wrz 2013, o 09:33

teoretycznie telefon ciekawy bo podobny do a820 a nie jest na mediateku, więc fani endomondo powinni być wniebowzięci :D
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5404
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 98

Re: Lenovo A760

Postprzez CaG0 » 9 wrz 2013, o 23:23

Ktoś się orientuje czy ten telefon obsługuje Aero2?
CaG0
 
Posty: 4
Dołączył(a): 12 sie 2013, o 20:47

Re: Lenovo A760

Postprzez bartazzz » 10 wrz 2013, o 10:06

ktoś tu sprzedaje na forum i pisał że tak
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5404
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 98

Re: Lenovo A760

Postprzez agula » 11 wrz 2013, o 14:58

Witam
Mam ten telefon od 2 tyg - aero2 smiga bezproblemu, endomodo równiez
agula
AKTYWNY
 
Posty: 292
Dołączył(a): 11 wrz 2013, o 14:56
Pochwały: 9

Re: Lenovo A760

Postprzez CaG0 » 12 wrz 2013, o 16:47

Parę osób twierdzi że działa im Aero na tym telefonie jednak gdy proszę o jakiś dowód na to to kontakt się urywa, więc szczerze wątpię w działanie Aero2 na tym telefonie.
CaG0
 
Posty: 4
Dołączył(a): 12 sie 2013, o 20:47

Re: Lenovo A760

Postprzez bartazzz » 12 wrz 2013, o 16:57

na allegro tez się chwalą że działa
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5404
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 98

Re: Lenovo A760

Postprzez muf18 » 14 wrz 2013, o 20:50

Musi działać bo jest na qualcomie a nie na mtk.
Tylko nie gt540
muf18
AKTYWNY
 
Posty: 237
Dołączył(a): 19 cze 2013, o 01:32
Lokalizacja: znika
Pochwały: 1

Re: Lenovo A760

Postprzez hunter1990 » 15 wrz 2013, o 12:44

witam wszystkich. ma ktoś może tan tel?? nie mogę znaleźć zadnych opini na jego tamat
hunter1990
 
Posty: 1
Dołączył(a): 15 wrz 2013, o 12:41

Re: Lenovo A760

Postprzez bartazzz » 15 wrz 2013, o 12:47

na forum ktoś ma lub miał bo testował aero2
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5404
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 98

Re: Lenovo A760

Postprzez tacim » 25 wrz 2013, o 22:40

Zakupiłem jak łaskawie dotrze to wsadze mu aero :)
tacim
AKTYWNY
 
Posty: 397
Dołączył(a): 20 wrz 2013, o 21:45
Lokalizacja: Stolica
Pochwały: 4

Następna strona

Powrót do Dyskusja o telefonach Lenovo



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama