• Reklama

Lenovo A760

Re: Lenovo A760

Postprzez fake4r » piątek, 21 lutego 2014, 11:05

To wszystko już zostało opisane w tym wątku :)
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5642
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 190

Reklama

Re: Lenovo A760

Postprzez SAATANIEL » piątek, 21 lutego 2014, 20:29

https://play.google.com/store/apps/deta ... le.toolbox
a moze ta apka ja w prestigio mam mozliwosc wyboru w 1 i 2 slocie po jakich czestotliwosciach ma banglac sim.
SAATANIEL
 
Posty: 5
Dołączył(a): poniedziałek, 19 sierpnia 2013, 20:48

Re: Lenovo A760

Postprzez merlin7 » piątek, 21 lutego 2014, 20:32

Ma ktoś w nim skonfigurowane aero2??? Ja nie mogę dodać "nowego APNu". Wchodzę do punkty dostępu, naciskam aero2 to wyskakuje mi ''APN list is not completed, pleased wait and have a new try''' i nie mogę wtedy dodać APN. Miał tak ktoś??? Czyżby wadliwy soft???
merlin7
 
Posty: 3
Dołączył(a): piątek, 21 lutego 2014, 20:27

Re: Lenovo A760

Postprzez fake4r » piątek, 21 lutego 2014, 20:34

3 posty wyżej masz napisane, trzeba ściągnąć program do apn marci wiecek i odpowiednio go zainstalować.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5642
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 190

Re: Lenovo A760

Postprzez bartazzz » poniedziałek, 24 lutego 2014, 00:48

Dokładnie

Wysłane z mojego ZTE V970 przy użyciu Tapatalka
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5067
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: Lenovo A760

Postprzez wlodeth » sobota, 1 marca 2014, 11:55

Instalował ktoś ROM z rosyjskiego forum?
http://lenovo-forums.ru/forum/195-lenov ... hone-a760/
Z tego co widziałem są 3 ROMy: Audi, LAOSP i MIUI v5.
wlodeth
 
Posty: 2
Dołączył(a): sobota, 1 lutego 2014, 11:15

Re: Lenovo A760

Postprzez zawel » poniedziałek, 3 marca 2014, 12:45

@up
Ja mam LAOSP i bardzo polecam.
Avatar użytkownika
zawel
AKTYWNY
 
Posty: 419
Dołączył(a): piątek, 15 listopada 2013, 12:59
Pochwały: 18

Re: Lenovo A760

Postprzez MrGolden » wtorek, 11 marca 2014, 17:06

Wie ktoś jak zainstalować te rosyjskie ROMy?
MrGolden
 
Posty: 10
Dołączył(a): wtorek, 19 listopada 2013, 19:18

Re: Lenovo A760

Postprzez zawel » środa, 12 marca 2014, 11:05

MrGolden napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Łatwizna, to nie MTK, wystarcza zwykły fastboot/adb. Flashujesz recovery i jądro potem instalujesz ROM z karty SD.
U ,,konkurencji'' masz to nieźle opisane:
Spoiler:
Avatar użytkownika
zawel
AKTYWNY
 
Posty: 419
Dołączył(a): piątek, 15 listopada 2013, 12:59
Pochwały: 18

Re: Lenovo A760

Postprzez ydzejdze » niedziela, 13 kwietnia 2014, 14:15

Słuchajcie - mam problem z mms. Nie chcą się mi pobierać. Wyskakuje napis, że "pobieranie wiadomości zakończyło się niepowodzeniem".

Drugi problem to z Aero 2. Wszystko działało bezproblemowo, a teraz nie mogę w ogóle karty Aero przypisać do Danych - Orange ma call i data.

Jak ustawić te simy?
- message push serice - które zaznaczyć?
- roaming / data roaming - które ma być?

Z góry dzięki
Avatar użytkownika
ydzejdze
 
Posty: 21
Dołączył(a): sobota, 26 października 2013, 21:36

Re: Lenovo A760

Postprzez fake4r » niedziela, 13 kwietnia 2014, 14:16

Dla aero musisz włączyć roaming. A jak masz dezaktywowaną kartę aero2 to wtedy nie można wybrać data connection musi być karta aktywna.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5642
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 190

Re: Lenovo A760

Postprzez skinek1991 » środa, 16 kwietnia 2014, 10:42

Witam chłopaki,

Żeby nie było, przeczytałem całe 23 strony.

W moim a760 jeszcze nawet nie wiem czy mi równocześnie będą simki działać gdyż jestem na poziomie APN, otóż, chcę zrobić to wg:
"
https://www.youtube.com/watch?v=l-Jf4yCTux4
"

Ale w moim folderze "data" nie ma nic, jest pusty - Apn od M.W. zainstalowane - o co chodzi? Czy może nie mam roota? Wszyscy piszą że musi być root a nikt nie piszę jak to zrobić. Na tym filmiku jak gość kliknie w root explorer to mu taka tabelka wyskakuje, a mi nie.

Z góry dziękuję za pomoc :)


P.s.
Mam wersję A760_1_S_2_001_0099_130427
skinek1991
 
Posty: 1
Dołączył(a): środa, 16 kwietnia 2014, 09:20

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusja o telefonach Lenovo



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama