• Reklama

Lenovo A660

Postprzez Dedalnort » niedziela, 16 czerwca 2013, 13:03

Przed chwilą próbowałem ale skończyło się zresetowaniem komy. Czyli to samo co u Ciebie.
Dedalnort
 
Posty: 31
Dołączył(a): wtorek, 30 kwietnia 2013, 11:32
Lokalizacja: Poznań

Reklama

Postprzez greg. X » niedziela, 16 czerwca 2013, 13:10

Czy możecie przenosić aplikacje na kartę pamięci (zewnętrzą)? U mnie jest to niemożliwe na dodatek, tej sie resetuje.
greg. X
 
Posty: 63
Dołączył(a): środa, 29 maja 2013, 13:33
Lokalizacja: Polska

Postprzez Dedalnort » niedziela, 16 czerwca 2013, 13:43

U siebie nie widzę takiej możliwości. Mam do wyboru tylko pamięć wewnętrzną albo phone storage. Ale to chyba obecnie standard. Żeby przenosić aplikacje na SD trzeba trochę pokombinować.
Ostatnio edytowano sobota, 6 lipca 2013, 13:59 przez Dedalnort, łącznie edytowano 1 raz
Dedalnort
 
Posty: 31
Dołączył(a): wtorek, 30 kwietnia 2013, 11:32
Lokalizacja: Poznań

Postprzez arturo7 » czwartek, 27 czerwca 2013, 09:29

Witam Panów.
Mam zamiar zamówić ten telefon (dla żony) ale zależy mi, aby aparat robił w miarę dobre foty. Jak jest z tym telefonem? Czy mógłbym poprosić o jakieś przykładowe zdjęcia? Najlepiej w pomieszczeniu i makro.
Jeśli nie na forum to może bezpośrednio na maila? arturo7[at]tlen.pl
Szukałem w sieci, jednak nie znalazłem żadnych przykładowych fotek.
Pozdrawiam.
arturo7
 
Posty: 60
Dołączył(a): poniedziałek, 13 lutego 2012, 14:18
Lokalizacja: O-c

Postprzez Dedalnort » piątek, 28 czerwca 2013, 22:50

Zdjęcia robi przyzwoite ale według mnie, jak chcesz słuchawkę z dobrym aparatem to kup coś innego. Ten model nie ma lampy więc zdjęcia tylko przy dobrym świetle da się robić.
Dedalnort
 
Posty: 31
Dołączył(a): wtorek, 30 kwietnia 2013, 11:32
Lokalizacja: Poznań

Postprzez drozdaxxx » sobota, 29 czerwca 2013, 16:52

A więc. Mój znajomy potrzebuje telefonu jako telefonu, do tego trochę apek, więc a660 się chyba nada. Ważna jest odporność, bo w różnych warunkach pracuje. A więc w związku z tym parę pytań:

Ważne jest, żeby telefon miał język polski, chodził sklep google play i działała karta play. Różne opinie słyszałem, więc chcę się dowiedzieć, czy na A660 działa to co powyżej.

Cena za ten telefon to 115$[hide] http://www.aliexpress.com/item/Original ... 83417.html [/hide]tyle powinien kosztować, czy szukać taniej? Jakiś nowy sprzedawca oferuje ten telefon za 83$[hide] http://www.aliexpress.com/item/CN-post- ... 44694.html [/hide]ale chyba tam soft jest jakiś inny, bo nie widzę polskiego. Pchać się w takie coś?

Chyba nie ma nic innego sensownego z certyfikatem ip67 w tej cenie? Jakiegoś haiera znalazłem, ale to dużo słabsze jest.
Ostatnio edytowano sobota, 29 czerwca 2013, 18:41 przez drozdaxxx, łącznie edytowano 1 raz
drozdaxxx
 
Posty: 57
Dołączył(a): niedziela, 26 maja 2013, 00:48
Lokalizacja: Polska

Postprzez carlos_69 » sobota, 29 czerwca 2013, 17:28

Ten nowy sprzedawca wysyła do Polski wyłącznie DHL'em!!!
1. Malo prawdopodbobne
2. Na pewno zapłacisz vat + dodatkowa oplata dla DHL
Reasumując odradzam tego sprzedawcę.
natomiast cenę niższa niż 115 powinieneś znaleźć. Realna obecnie to coś koło 105 $
Avatar użytkownika
carlos_69
 
Posty: 192
Dołączył(a): poniedziałek, 13 maja 2013, 22:02
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 1

Postprzez drozdaxxx » sobota, 29 czerwca 2013, 18:42

@up
No tak, ale jak znajduje tańsze, to nie mają softu z polskim językiem, a to dość istotne.

W takim razie, jest jakiś problem, żeby wgrać działający soft z językiem polskim? Czy lepiej dopłacić te 10$ i mieć spokój?

Chyba, że jest ktoś tańszy, kto sprzedaje A660 z polskim językiem? Linki do aliexpress mile widziane :)
drozdaxxx
 
Posty: 57
Dołączył(a): niedziela, 26 maja 2013, 00:48
Lokalizacja: Polska

Postprzez ePiotr » niedziela, 30 czerwca 2013, 15:13

drozdaxxx napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

zapytaj sprzedawcę o Polski język, to że nie ma w ogłoszeniu nie znaczy że nie będzie w telefonie, ewentualnie zmienią soft
ePiotr
 
Posty: 81
Dołączył(a): poniedziałek, 10 czerwca 2013, 17:11
Lokalizacja: Polska
Pochwały: 1

Postprzez piecia1980 » wtorek, 9 lipca 2013, 21:40

Czy jest gdzieś do sciagniecia stabilny/zmodyfikowany soft z jezykiem polskim?
sprzedawcy wysyłaja telefon z wgramym jez. polskim ale nigdzie nie mozna takowego znalezc i sciagnac.
piecia1980
 
Posty: 146
Dołączył(a): wtorek, 9 lipca 2013, 21:37
Lokalizacja: SŁUPSK
Pochwały: 1

Postprzez boorek » wtorek, 9 lipca 2013, 21:52

Telefon przyszedł do mnie tydzień temu. Ogólnie jestem z niego zadowolony Język polski w ok. 90% sklep Play, + do tego sprzedawca wysłał telefon zrootowany. Jednak mam jeden problem GPS nie łapie sygnału, szukałem jakiegoś fixa, lecz niestety nie znalazłem. I tu pytanie do innych użytkowników tego telefonu, czy też mieliście problem z GPS, jeżeli tak to bardzo proszę o nakierowanie mnie jak to naprawić. Nie ukrywam, że zdarza korzystać mi się z nawigacji.
telefon kupowany na tej aukcji:
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
boorek
 
Posty: 4
Dołączył(a): piątek, 24 maja 2013, 23:09
Lokalizacja: tczew

Postprzez piecia1980 » wtorek, 9 lipca 2013, 22:09

tez kupilem u CHINA-BIESIE, widze ze zwineli swoj sklep wiec z gwarancja lipa, GPS sie jeszcze nie bawilem, musze wgrac jakas nawigacje, wiesz moze jak zrobic backup romu? ogolnie rom jest dobry ale mam problem z galeria (nam dwie aplikacje galeria i gallery), i aplikacja aparatu nie otwiera mi zrobionych zdjec, musze wchodzic recznie w gallery.
piecia1980
 
Posty: 146
Dołączył(a): wtorek, 9 lipca 2013, 21:37
Lokalizacja: SŁUPSK
Pochwały: 1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusja o telefonach Lenovo



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama