• Reklama

Lenovo A660

Postprzez bontek » piątek, 12 kwietnia 2013, 13:00

Nie dziala
bontek
AKTYWNY
 
Posty: 245
Dołączył(a): sobota, 23 marca 2013, 22:03
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 5

Reklama

en.001phone.cn=

Postprzez oregon » piątek, 26 kwietnia 2013, 17:12

Witam

Może ktoś ma do odsprzedania a660 w rozsądnej cenie? Najlepiej nówkę
oregon
 
Posty: 1
Dołączył(a): piątek, 26 kwietnia 2013, 17:08
Lokalizacja: WARKA

Postprzez bontek » piątek, 26 kwietnia 2013, 20:53

A ile to jest normalna cena? Nie prosciej sobie zamowic samemu? Bedziesz mial najtaniej :)
bontek
AKTYWNY
 
Posty: 245
Dołączył(a): sobota, 23 marca 2013, 22:03
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 5

Postprzez Dedalnort » wtorek, 30 kwietnia 2013, 11:37

Cześć. Mam zamiar kupić sobie ten właśnie model telefonu. Interesuje mnie jego wytrzymałość na upadki i wstrząsy. Jeśli już ktoś miał możliwość przetestowania ;-) i chciałby się podzielić doświadczeniami byłbym wdzięczny.
Zakupu mam zamiar dokonać tutaj:
Kod: Zaznacz cały
http://www.aliexpress.com/item/Lenovo-A660-Android4-0-MTK6577-Dual-core-1G-three-anti-mobile-phone-3G-mobile-phone-dual/667572502.html
Dedalnort
 
Posty: 31
Dołączył(a): wtorek, 30 kwietnia 2013, 11:32
Lokalizacja: Poznań

Postprzez freekyp » środa, 8 maja 2013, 22:00

Witam,
jestem użytkownikiem tego telefonu od dłuższego czasu.
jeśli chodzi o odporność to jestem mile zaskoczony. Nie ma nawet na Nim ryski a nie dbam zbytnio o tego typu sprzęt. Jest to prawdziwy smartfon do zadań specjalnych i nawet kąpiel w smarze mu nie straszna. Przeżył kilka standardowych upadków, ze stołu, szafki etc.

Co do funkcjonalności ja osobiście mam wgrany ROM od p770 i wszystko śmiga jak należy.
czekam na następcę tego modelu :-D
Avatar użytkownika
freekyp
 
Posty: 10
Dołączył(a): poniedziałek, 4 marca 2013, 16:38
Lokalizacja: wawa

Postprzez Dedalnort » środa, 8 maja 2013, 23:33

Ja jestem w trakcie oczekiwania na przesyłkę z moim A660 z dodatkową większą baterią made in China. Jak będę miał to się pochwalę :mrgreen:
Dedalnort
 
Posty: 31
Dołączył(a): wtorek, 30 kwietnia 2013, 11:32
Lokalizacja: Poznań

Postprzez marx » niedziela, 12 maja 2013, 13:22

Niech ktoś jeszcze sprawdzi działanie AERO2, niektóre źródła podają ze działa.
marx
Administrator
 
Posty: 5997
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 193

Postprzez aegis11 » poniedziałek, 13 maja 2013, 00:43

CZemu nie dział mi karta z Playa?
aegis11
 
Posty: 7
Dołączył(a): sobota, 13 kwietnia 2013, 14:04
Lokalizacja: Mazowieckie

Postprzez freekyp » czwartek, 16 maja 2013, 06:51

mi działa, czasem przełącza się na roaming nie wpływając na koszta połączeń.
Avatar użytkownika
freekyp
 
Posty: 10
Dołączył(a): poniedziałek, 4 marca 2013, 16:38
Lokalizacja: wawa

Postprzez Dedalnort » poniedziałek, 3 czerwca 2013, 18:22

Moja 660 przyszła jakiś czas temu i jak na razie dobrze się sprawuje. Przy moim użytkowaniu bateria 1500 mAh trzyma mi 3 dni. Mam również 1800 mAh ale jeszcze jej nie sprawdzałem. Kartę mam z playa i hula normalnie. Aero nie posiadam więc nie sprawdzę czy działa chyba, że znajdę kogoś kto jest we władaniu takowej karty, to wtedy się zobaczy.

[ Dodano: 2013-06-03, 23:07 ]
Działa wam google voice search ? Mój rom jak myślę to a660_s019_120824 i usługa mi nie działa. Mam komunikat "niestety aplikacja wyszukiwanie głosowe została zatrzymana".
@bugmenot
Na ty romie działasz a660 row s107 cybermaus ics v3.21 ?

[ Dodano: 2013-06-03, 23:18 ]
Jak by ktoś znał polski rom z działającym google voice search to byłbym wdzięczny za info co to za rom. Ja się przerzucę na angielski jeśli tam będzie śmigać ale dla znajomego potrzebuję PL.
Dedalnort
 
Posty: 31
Dołączył(a): wtorek, 30 kwietnia 2013, 11:32
Lokalizacja: Poznań

Postprzez balek » wtorek, 4 czerwca 2013, 20:41

witam
dzisiaj przyszedł mi ten telefon i mam problem
odpakowałem, wszystko działało, wypróbowałem jeden slot SIM, bawiłem się telefonem z godzinę,
w którymś momencie wyłączyłem i włączyłem ponownie i cały czas mam komunikat
"niestety proces com.android.phone został zatrzymany" i nie da się nic uruchomić, przy próbie włączenia czegokolwiek, np. wejścia w ustawienia, od razu pojawia się komunikat "aplikacja Ustawienia została zatrzymana"
dodam, że telefon przyszedł już z Chin z wgranym jakimś częściowo spolszczonym romem

co mogę zrobić w opisanej powyżej sytuacji?
balek
 
Posty: 37
Dołączył(a): czwartek, 16 maja 2013, 00:34
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez kowi76 » niedziela, 9 czerwca 2013, 10:18

[quote][/quote]
Mój lenovo trzyma baterie około 24h,normalne użytkowanie tzn.Dzwonie jak kazdy,sms sporadycznie,nie bawie sie aplikacjami.Czekam na mozliowosc dokupienia wiekszej baterii,obecna jest słabiutka.
kowi76
 
Posty: 12
Dołączył(a): sobota, 11 maja 2013, 04:31
Lokalizacja: lubuskie

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusja o telefonach Lenovo



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama