• Reklama

Łączenie z AERO i dwie karty sim-widzi jedną?

Re: Łączenie z AERO i dwie karty sim-widzi jedną?

Postprzez fusse » 3 wrz 2014, o 22:57

a zagladales, normalnie u Ciebie te piny wygladaja? nic tam nie widac niepokojącego? jak jest ok z samym gniazdem, to wysylaj na gwarancje, ewentualnie spór jak jeszcze nie akceptowales.
fusse
 
Posty: 187
Dołączył(a): 22 sie 2013, o 22:30
Pochwały: 7

Reklama

Re: Łączenie z AERO i dwie karty sim-widzi jedną?

Postprzez jacek666b » 3 wrz 2014, o 23:09

Właśnie odłączyłem od ładowary, zaglądam, a tam wszystkie piny cacy-nie tak jak na fotach. U mnie sa wszystkie 6 sztuk widocznych przez otwory... hmmm dziwne. co za niefart.
Kupię nowy, goldie go wyśle, a na ten zakładam spór i odsyłam-goldi to zaakceptował i powiedział, że great idea ;p
Tylko boje się, że zapłacę cło, jak z kolei opisać paczkę aby w chinach nie musiał nic płacić-no chyba, że tam nie ma agencji celnych na wjazd;)
Avatar użytkownika
jacek666b
 
Posty: 172
Dołączył(a): 17 lip 2014, o 23:15
Pochwały: 6
Telefon:: Nokia Asha 302
ROM: stock

Re: Łączenie z AERO i dwie karty sim-widzi jedną?

Postprzez fusse » 3 wrz 2014, o 23:46

jak ja odsylalem telefon do chin, to nie robilem zadnych akcji z clem, poprostu wyslalem paczke do chin, a w sumie nie paczke, a list polecony, wyszlo jakies 20zl za wysylke. nie przestrasz sie , adres jest bardzo dlugi i zagmatwany, ale takie oni juz tam maja.
fusse
 
Posty: 187
Dołączył(a): 22 sie 2013, o 22:30
Pochwały: 7

Re: Łączenie z AERO i dwie karty sim-widzi jedną?

Postprzez jacek666b » 3 wrz 2014, o 23:49

A podawałeś wartość i opis? Goldie w opisie listu do mnie dał phablet i wartość 20 dolców... Mam nadzieję, że to nie jakaś wada asusów i kolejny będzie działał długo i dobrze =D
Avatar użytkownika
jacek666b
 
Posty: 172
Dołączył(a): 17 lip 2014, o 23:15
Pochwały: 6
Telefon:: Nokia Asha 302
ROM: stock

Re: Łączenie z AERO i dwie karty sim-widzi jedną?

Postprzez fusse » 4 wrz 2014, o 20:47

nic nie opisywalem, to jest taka sama kartka do wypelnienia jakbys paczke krajowa wysylal.
fusse
 
Posty: 187
Dołączył(a): 22 sie 2013, o 22:30
Pochwały: 7

Re: Łączenie z AERO i dwie karty sim-widzi jedną?

Postprzez jacek666b » 4 wrz 2014, o 20:56

Przed chwilą byłem na poczcie i właśnie się dowiedziałem.. Dziwne ale ok.
Ktoś ma jeszcze jakieś problemy z Zenfonem 5?
Avatar użytkownika
jacek666b
 
Posty: 172
Dołączył(a): 17 lip 2014, o 23:15
Pochwały: 6
Telefon:: Nokia Asha 302
ROM: stock

Re: Łączenie z AERO i dwie karty sim-widzi jedną?

Postprzez fusse » 4 wrz 2014, o 21:05

zle sie wyrazilem , kartka jest podobna. a co sie wlasnie dowiedziales? wyslales tak? ile zaplaciles za wysylke? i slales jako list czy paczke ?
fusse
 
Posty: 187
Dołączył(a): 22 sie 2013, o 22:30
Pochwały: 7

Re: Łączenie z AERO i dwie karty sim-widzi jedną?

Postprzez saperq » 4 wrz 2014, o 21:09

jacek666b napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Ja mam. Jest taki ładny że chyba sobie też kupię. Żona jest zachwycona :) do tego 2,5-3 dni na baterii jej działa :) Takie mieliśmy założenia i sprawdza się w 100% :)
Aktualnie eksploatowane: Lenovo P2, Asus Zenfone max
Na sprzedaż: brak, wszystko poszło ;-)
Zobacz moje OLX
saperq
AKTYWNY
 
Posty: 791
Dołączył(a): 8 maja 2014, o 22:36
Pochwały: 31
Telefon:: Asus Zenfone Max

Poprzednia strona

Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama