• Reklama

Kupno ZTE v967s

Re: Kupno ZTE v967s

Postprzez zar0wiasty » piątek, 6 grudnia 2013, 01:13

W moim przypadku Apollo najpierw miał telefon, dzień przed wysyłką kręcił że nie ma i chciał oddać kasę, ale ostatecznie słuchawka dla mnie się znalazła. Jutro pooglądam czy wszystko jest ok i go uruchomię.
BTW. Gdzie znajdę "czysty" soft do tego telefonu z j. polskim?
ZTE v967s ---> Xiaomi Redmi Pro
zar0wiasty
 
Posty: 27
Dołączył(a): piątek, 1 listopada 2013, 13:32

Reklama

Re: Kupno ZTE v967s

Postprzez skawin » piątek, 6 grudnia 2013, 09:47

Zostań narazie przy stokowym ROM-ie, język polski powinieneś mieć ustawiony jak nie tu ustaw, potem porób backupy romu i imei, zmieć recobvery na angielskie i wtedy pomysl nad zmianą romu a jest ich kilka i są b.dobre (MIUI, Max-y,)
skawin
 
Posty: 159
Dołączył(a): środa, 11 września 2013, 08:28
Pochwały: 1

Re: Kupno ZTE v967s

Postprzez axi » piątek, 6 grudnia 2013, 12:25

bartazzz napisał(a):V965 Aero działa tak samo i oba telefony mają dualsim standby

Wysłane z mojego ZTE V970 za pomocą Tapatalk 4



Dzięki za wyjaśnienie.
Miałem haiera w718 ale gdy korzystałem z neta na aero to nikt nie mógł się dodzwonic do mnie.
No to jak nie znajde v967s to moze zobacze na v965 jesli tak samo z tym duamsim-em.

Dzięki
axi
 
Posty: 16
Dołączył(a): czwartek, 5 grudnia 2013, 13:05

Re: Kupno ZTE v967s

Postprzez bartazzz » piątek, 6 grudnia 2013, 12:37

musiałeś mieć ustawione mobile data preferred i dlatego priorytetem było nie rozłączanie internetu. Normalnie internet jest rozłączany. Jak chcesz to włącze internet i podam Ci mój numer telefony to sobie zadzwonisz :D
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5045
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: Kupno ZTE v967s

Postprzez zar0wiasty » piątek, 6 grudnia 2013, 18:20

Telefonik sprawdzony na szybko: czysty Andek z wgranym rootem, brak chińskich aplikacji. Póki co wszystko w porządku.
ZTE v967s ---> Xiaomi Redmi Pro
zar0wiasty
 
Posty: 27
Dołączył(a): piątek, 1 listopada 2013, 13:32

Re: Kupno ZTE v967s

Postprzez axi » piątek, 6 grudnia 2013, 23:28

No własnie człowiek nie wie wszystkiego moze bym Haier-a zostawił jakbym wiedział ze trzeba tak ustwić bo reszta chodziła dobrze.Nie pamiętam gdzie było takie ustawienie.
Ale juz go nie mam i szukam na ali... zte v967s nie wiem z jakim skutkiem bedzie ale powiadomie jakby co.

Dzięki i Pozdrawiam

Ps jakby ktoś wiedział gdzie mozna dostac v967s to dajcie znac.
axi
 
Posty: 16
Dołączył(a): czwartek, 5 grudnia 2013, 13:05

Re: Kupno ZTE v967s

Postprzez matt_s » sobota, 14 grudnia 2013, 21:02

Store: Hong Kong Goldway
Cena 162,99 $
Odpisali w czwartek, że mają, w piątek zamówiłem. Jak narazie status: Awaiting Shipment, i żadnych niepokojących wiadomości od sprzedającego.
matt_s
 
Posty: 4
Dołączył(a): niedziela, 17 listopada 2013, 14:49

Re: Kupno ZTE v967s

Postprzez KarlosW » niedziela, 15 grudnia 2013, 18:34

Kod: Zaznacz cały
http://www.pandawill.com/zte-v967s-smartphone-android-42-mtk6589-quad-core-5-inch-ips-screen-1gb-4gb-p80693.html

148$
Avatar użytkownika
KarlosW
VIP
 
Posty: 1809
Dołączył(a): środa, 13 listopada 2013, 21:06
Lokalizacja: PL
Pochwały: 24

Re: Kupno ZTE v967s

Postprzez bartazzz » niedziela, 15 grudnia 2013, 18:57

To dlaczego na ali nie ma?

Wysłane z mojego ZTE V970 za pomocą Tapatalk 4
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5045
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: Kupno ZTE v967s

Postprzez axi » poniedziałek, 16 grudnia 2013, 00:11

Zamówiłem u J-AIR też pisał ze ma i sie okaze.
Narazie na 4PX pokazuje ze jest w singapurze.
Dam znać jak się powiedzie zakup
axi
 
Posty: 16
Dołączył(a): czwartek, 5 grudnia 2013, 13:05

Re: Kupno ZTE v967s

Postprzez CasualLounge » niedziela, 2 lutego 2014, 12:58

Witam Was Serdecznie,

nie zakładam nowego postu. Chciałbym kupić V967S na Aliexpress, choć czytam o zakończeniu produkcji i wyższych cenach. Allegro odpada, ponieważ ceny są tak wysokie, że wolałbym ciut dołożyć i mieć za 600zł Galaxy SII.

Czy mógłby ktoś podać aukcje z Ali godne zaufania? Pierwszy raz będę tam kupował. PS. Tel w wersji Blue.
CasualLounge
 
Posty: 14
Dołączył(a): niedziela, 2 lutego 2014, 12:43

Re: Kupno ZTE v967s

Postprzez marx » wtorek, 11 lutego 2014, 20:42

O romach, sposobach wgrywania , rootowania, polecanych ROMach, aplikacjach i problemach technicznych rozmawiać w nowych wątkach odpowiednio zatytułowanych( Nazwa telefonu i model, dziedzina lub problem) w odpowiednim podforum które każdy telefon posiada
działy dla poszczególnych marek mają nazwy:
Dyskusja ogólna
ROM'y i modyfikacje
Problemy techniczne

Nie pisać o wszystkim w jednym temacie bo robi sie długi, nieczytelny i trudno odnaleźć poszukiwane informacje w temacie który ma kilkadziesiąt stron.
Dzięki takiemu uporządkowaniu szybciej znajdziesz odpowiedz na nurtujący cię problem bez konieczności czytanie o sprawach które cię nie interesują!

Nie stosowanie się będzie nagradzane upomnieniami!
Jak ktoś czuje się na siłach aby uporządkować dział dla jakiejś marki telefonu, poprzenosić tematy w odpowiednie działy i podzielić już istniejące długie tematy , ma o tej marce trochę wiedzy to zapraszam do współpracy, pisać na PW
marx
Administrator
 
Posty: 5964
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 191

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusja o telefonach ZTE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama