• Reklama

Kupno ZTE v967s

Dyskusja o telefonach ZTE, opinie, zakup, jakość,

Re: Kupno ZTE v967s

Postprzez zar0wiasty » 19 lis 2013, o 11:41

Teraz kobieta męczy mnie, żebym jako powód rezygnacji wybrał własną pomyłkę w zamówieniu :-D Od drugiej kobiety z tego sklepu dostałem wiadomość:
Kod: Zaznacz cały
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Trochę im namieszałem :D
ZTE v967s ---> Xiaomi Redmi Pro
zar0wiasty
 
Posty: 27
Dołączył(a): 1 lis 2013, o 13:32
Telefon:: Redmi Pro

Reklama

Re: Kupno ZTE v967s

Postprzez simarik » 19 lis 2013, o 11:45

A jaki to sprzedawca jeśli można wiedzieć
simarik
AKTYWNY
 
Posty: 218
Dołączył(a): 2 wrz 2013, o 13:42
Pochwały: 2

Re: Kupno ZTE v967s

Postprzez zar0wiasty » 19 lis 2013, o 11:47

Sprzedawca: Apolloshow
Kod: Zaznacz cały
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Coraz lepiej... Okazuje się, że wszystkie ZTE są już gotowe do wysyłki, mój też. Dzisiaj mają wysłać. Zobaczymy co dalej.
Kod: Zaznacz cały
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Przepraszam za mój angielski.
ZTE v967s ---> Xiaomi Redmi Pro
zar0wiasty
 
Posty: 27
Dołączył(a): 1 lis 2013, o 13:32
Telefon:: Redmi Pro

Re: Kupno ZTE v967s

Postprzez kubaranoszek » 20 lis 2013, o 16:05

Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Zamówiłem dwa dni temu, już mam tracking number od DHL, powinien do 5 dni dojść. Dam znać.

Zamawiałem już wiele razy na aliexpress, nie miałem żadnych problemów, póki co.
kubaranoszek
 
Posty: 1
Dołączył(a): 20 lis 2013, o 13:11
Telefon:: Lenovo A660
ROM: Cybermouse S107

Re: Kupno ZTE v967s

Postprzez zar0wiasty » 21 lis 2013, o 00:36

Chińczyk podobno wysłał przesyłkę, dał mi numer trackingowy w poniedziałek, ale póki co nie ma go w systemie.
ZTE v967s ---> Xiaomi Redmi Pro
zar0wiasty
 
Posty: 27
Dołączył(a): 1 lis 2013, o 13:32
Telefon:: Redmi Pro

Re: Kupno ZTE v967s

Postprzez xray007 » 21 lis 2013, o 01:37

Sam numer można otrzymać bez wysyłki paczki i nie powiedza to jej nadania.
xray007
 
Posty: 48
Dołączył(a): 5 paź 2013, o 10:31
Pochwały: 1
Telefon:: LG

Re: Kupno ZTE v967s

Postprzez zar0wiasty » 21 lis 2013, o 01:43

Dlatego napisałem "podobno" ;)
ZTE v967s ---> Xiaomi Redmi Pro
zar0wiasty
 
Posty: 27
Dołączył(a): 1 lis 2013, o 13:32
Telefon:: Redmi Pro

Re: Kupno ZTE v967s

Postprzez dinozaur » 5 gru 2013, o 12:29

kubaranoszek napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Zamówiłem dwa dni temu, już mam tracking number od DHL, powinien do 5 dni dojść. Dam znać.

Zamawiałem już wiele razy na aliexpress, nie miałem żadnych problemów, póki co.


Dotarła przesyłka z telefonem?
dinozaur
 
Posty: 4
Dołączył(a): 29 lip 2012, o 21:48
Lokalizacja: Polska

Re: Kupno ZTE v967s

Postprzez axi » 5 gru 2013, o 13:23

Witam
Koledzy u kogo najlepiej kupić teraz Zte v967s po dobrej cenie na aliexpress?
Mam za sobą nieudany zakup u naciągacza ale ryzykowałem dlatego mi się należało.
Czekam na zwrot kasy z Ali. Gość ma konto zamrożone a ja narazie kase :-(
Chce zamówić teraz ale z pewnego źródła.
axi
 
Posty: 17
Dołączył(a): 5 gru 2013, o 13:05
Telefon:: ex haier w718

Re: Kupno ZTE v967s

Postprzez bartazzz » 5 gru 2013, o 13:31

ciężko... ja zamówiłem u apollo i dziś się dowiedziałem że nie ma na stanie. Wg mnie to chińczycy go stosują jako wabik żeby wyrwać kasę i potem proponują inny model ( tez dostałem taka propozycję). Moje osobiste zdanie jest takie że po prostu już go nie produkują i cokolwiek chińczyk napisze to nieprawda
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5572
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Re: Kupno ZTE v967s

Postprzez axi » 5 gru 2013, o 19:15

Dzięki
Miałem wielką ochote go sobie kupić ale widze ze wycofują ze sklepów swoich.
szkoda bo podobno dobry tel. Aero chodzi jak burza a na dodatek dual jest active i nie przeszkadza ze korzystamy z neta jak ktoś dzwoni to się dodzwoni.
A nie wie ktoś jak to jest ZTE v965 ? działa dualsim active ??
Moze w niego teraz zainwestować ?
axi
 
Posty: 17
Dołączył(a): 5 gru 2013, o 13:05
Telefon:: ex haier w718

Re: Kupno ZTE v967s

Postprzez bartazzz » 5 gru 2013, o 19:25

V965 Aero działa tak samo i oba telefony mają dualsim standby

Wysłane z mojego ZTE V970 za pomocą Tapatalk 4
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5572
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusja o telefonach ZTE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości