• Reklama

kozak do 160$

pomoc w wyborze chińskiego smartfona przy konkretnych wymaganiach i cenie.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE

Re: kozak do 160$

Postprzez szarad » 1 sie 2014, o 09:24

dzięki za info, przejrzałem trochę ali i faktycznie lepiej dołożyć 20$ i wybrać coś lepszego niż newman nie wiadomo co.
szarad
 
Posty: 21
Dołączył(a): 31 lip 2014, o 13:42
Telefon:: LG

Reklama

Re: kozak do 160$

Postprzez szarad » 1 sie 2014, o 09:55

znalazłem taką zabawkę Lenovo S820t za 98$, Panowie znacie się ode mnie lepiej i macie większe doświadczenie w chińskich telefonach, powiedzcie mi czy warto?
szarad
 
Posty: 21
Dołączył(a): 31 lip 2014, o 13:42
Telefon:: LG

Re: kozak do 160$

Postprzez wojtek1 » 1 sie 2014, o 10:03

s820t to jest podróbka więc lepiej nie kupuj.
wojtek1
 
Posty: 39
Dołączył(a): 23 sie 2013, o 21:17
Pochwały: 1
Telefon:: TCL idol X

Re: Odp: kozak do 160$

Postprzez hellhammer » 1 sie 2014, o 10:53

Maltis napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Na durny tytul tematu taka odpowiedz znakomita :)
Obrazek
hellhammer
VIP
 
Posty: 1436
Dołączył(a): 4 lip 2014, o 13:25
Pochwały: 25
Telefon:: sony

Re: Odp: kozak do 160$

Postprzez zawel » 1 sie 2014, o 11:04

Avatar użytkownika
zawel
AKTYWNY
 
Posty: 747
Dołączył(a): 15 lis 2013, o 12:59
Pochwały: 41
Telefon:: Le Max 2 x829
ROM: ResurrectionRemix

Re: kozak do 160$

Postprzez hellhammer » 1 sie 2014, o 11:08

hmmm ten ma wiecej troche jak 5 cali ale ramu tez ma sporo wiec powinien sie nadac :)
http://www.aliexpress.com/item/Clearanc ... 65495.html
hellhammer
VIP
 
Posty: 1436
Dołączył(a): 4 lip 2014, o 13:25
Pochwały: 25
Telefon:: sony

Re: kozak do 160$

Postprzez Marcel » 1 sie 2014, o 13:24

A 1GB a 2GB RAM to jak się przekłada na działanie telefonu?
Ten dodatkowy 1GB jest ważny?
Marcel
 
Posty: 38
Dołączył(a): 1 sie 2014, o 13:01
Telefon:: samsung
ROM: 1

Re: kozak do 160$

Postprzez Robbo » 1 sie 2014, o 13:39

Ważny. Przy 1GB aplikacje lubią się same zamykać.

Ja i G2
Robbo
AKTYWNY
 
Posty: 769
Dołączył(a): 17 paź 2013, o 12:25
Pochwały: 14
Telefon:: Samsung Galaxy Nexus
ROM: MIUI V5

Re: kozak do 160$

Postprzez Marcel » 1 sie 2014, o 13:47

dobra, to czy tego newmana można jeszcze zamówić? I czy są białe? W ogole daje coś biały telefon? Podłączony na szybie samochodowej jako navi mniej się grzeje od czarnego?
Mój obecny czyli samsung i9001 niestety lubił się nagrzać do tego stopnia, ze wyskakiwał komunikat o zbyt wysokiej temperaturze...
Marcel
 
Posty: 38
Dołączył(a): 1 sie 2014, o 13:01
Telefon:: samsung
ROM: 1

Re: kozak do 160$

Postprzez hellhammer » 1 sie 2014, o 13:59

Robbo napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ze co? to co to by sie działo przy 512MB :D a jest takich sporo. Zakupilem jiayu g4c kumplowi z pracy z 1Gb/4GB i nic mu sie nie zamyka, nie wiesza, dziala plynnie. Wiec co to za jakies brednie.
hellhammer
VIP
 
Posty: 1436
Dołączył(a): 4 lip 2014, o 13:25
Pochwały: 25
Telefon:: sony

Re: kozak do 160$

Postprzez alienv » 1 sie 2014, o 16:43

dokładnie, telefony z 512MB ram sprawują się całkiem sprawnie dla osób które nie korzystają aż tak aktywnie z telefonu, kilka aplikacji, trochę internetu i daje radę. jak ktoś nie potrafi żyć bez pół marketu na telefonie, widgety do wszystkiego, live wallpaper to oczywiście powinien brać pod uwagę tylko 2GB ram, chociaż w przypadku Androida to stosunkowo łatwo jest zapchać nawet i taką ilość. sam dla mojej lubej planuję zakupić coś z 1gb ram (o ile zdecyduję się na androida)
alienv
AKTYWNY
 
Posty: 554
Dołączył(a): 29 sie 2012, o 10:40
Lokalizacja: z domu
Pochwały: 7
Telefon:: iOcean X7S
ROM: 4.2.2 0520

Re: kozak do 160$

Postprzez ddr » 1 sie 2014, o 18:26

1GB jest to w pełni wystarczająca pamięć pod warunkiem że nie korzystamy z grubych systemów jak miui czy nakładek, a jak wiemy producenci lubią wpychać takie rzeczy na siłę żeby ludzie zaraz zmieniali telefony na najnowsze. Jakoś rynek trzeba napędzać :p.
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com - zamknięte do odwołania
W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.
Avatar użytkownika
ddr
VIP
 
Posty: 3546
Dołączył(a): 3 maja 2014, o 22:50
Pochwały: 126
Telefon:: Letv x600
ROM: 011S

Poprzednia strona

Powrót do Jaki telefon kupić ?



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama