• Reklama

Kopia zapaoswa S4 Clone

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Kopia zapaoswa S4 Clone

Postprzez Avoid » piątek, 14 lutego 2014, 16:34

Witam serdecznie, mam pytanie do użytkowników forum - Jak zrobić kopię zapasową i czym ją później ewentualnie otworzyć , aby przywrócić telefon do stanu w którym był , gdy została zrobiona kopia?
Otóż, na moim S4 gdy zaktualizuję system to nie da się używać aparatu i trzeba bawić się FlashToolem i tak dalej, a chciałbym , aby kopia którą zrobię, nawet po niechcącym zaktualizowaniu mogła zostać przywrócona z poziomu telefonu.
Albo po prostu czy da się wyłączyć autoaktualizację przez wifi i sieci komórkowe.

Proszę o pomoc, pozdrawiam :)
Avoid
 
Posty: 36
Dołączył(a): sobota, 28 grudnia 2013, 18:44

Reklama

Re: Kopia zapaoswa S4 Clone

Postprzez bartazzz » piątek, 14 lutego 2014, 17:51

piszesz o aktualizacji aplikacji czy samego systemu. Akluatlizację aplikacji można wyłączyć w ustawieniach sklepu play
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5040
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: Kopia zapaoswa S4 Clone

Postprzez Avoid » piątek, 14 lutego 2014, 18:07

Aktualizacji systemu
Avoid
 
Posty: 36
Dołączył(a): sobota, 28 grudnia 2013, 18:44

Re: Kopia zapaoswa S4 Clone

Postprzez bartazzz » piątek, 14 lutego 2014, 21:35

Trzeba poszukać lub zrobić cwm i tam robić kopie

Wysłane z mojego ZTE V970 przy użyciu Tapatalka
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5040
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: Kopia zapaoswa S4 Clone

Postprzez Avoid » piątek, 14 lutego 2014, 21:37

Aha , nie ma innej mozliwosci?
Avoid
 
Posty: 36
Dołączył(a): sobota, 28 grudnia 2013, 18:44

Re: Kopia zapaoswa S4 Clone

Postprzez bartazzz » piątek, 14 lutego 2014, 21:53

Nie znam tego modelu ale może warto pogrzebac w ustawieniach do aktualizacji. A alternatywna aplikacja do aparatu np camera jb+

Wysłane z mojego ZTE V970 przy użyciu Tapatalka
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5040
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: Kopia zapaoswa S4 Clone

Postprzez Avoid » wtorek, 18 lutego 2014, 00:28

Myślę , że można zamknąć temat - starczyło przy pierwszym uruchomieniu zamknąć aktualizację :)
A tak przy okazji : camera jb+ tu nie zadziała , gdyż rom nie obsługuje aparatu w ogóle , pozdrawiam i dziękuję za pomoc :)
Avoid
 
Posty: 36
Dołączył(a): sobota, 28 grudnia 2013, 18:44


Powrót do Pytania, problemy



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama