• Reklama

Klon S5 problem

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Klon S5 problem

Postprzez Rafik85 » wtorek, 29 lipca 2014, 11:56

Witam :) jestem tu nowy wiec prosilbym o wyrozumialosc :) mam taka chinska podrobke s5 na 2 karty niby to android:) tylko mam maly problem o toz wifi wykrywa sieci i sie laczy ale niestety fb niechce w ogole dzialac w men plikow mam juz fb i pisze zeby zainstalowac wiec install wciskam i caly czas pisze w mena plikow ze 0% w ogole niechce sie to sciagnac...a gdy np wgralem instalke fb na telto sie laczy ale caly czas pisze "please be patient while testing your connection for thefirst time"...no i tak caly czas a przeciez wifi dziala...a drugi problem mam z bluetochem wykrywa urzadzenia ale jak chce przeslac plik to wywala mi taki napis "drive not found"...mam nadzieje ze ktos pomoze i prosze sie nie denerwowac tylko normalnie napisac :) wiem ze cudow nie bedzie za telefon wart 100zl ale moze ktos wie cos jak pomoc\;0 pozdrawiam
Rafik85
 
Posty: 3
Dołączył(a): wtorek, 22 lipca 2014, 16:25

Reklama

Re: Klon S5 problem

Postprzez sonic » wtorek, 29 lipca 2014, 12:58

masz aplikację google play ? co znaczy "niby android" ?
Life style, zarabianie, filmy -> http://marcingorski.pl
Avatar użytkownika
sonic
VIP
 
Posty: 835
Dołączył(a): wtorek, 2 lipca 2013, 14:24
Lokalizacja: Gliwice
Pochwały: 14

Re: Klon S5 problem

Postprzez Mad_MAX » wtorek, 29 lipca 2014, 13:37

Sprawdź czy masz dobrą datę i godzinę w systemie :)
HTM H9001 -> Star N8000 -> Star N9800 -> Elephone P8 Pro -> Lenovo K3 Note -> Xiaomi Mi MAX :)
Avatar użytkownika
Mad_MAX
AKTYWNY
 
Posty: 396
Dołączył(a): wtorek, 31 grudnia 2013, 15:27
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 9

Re: Klon S5 problem

Postprzez Libero » wtorek, 29 lipca 2014, 15:31

A net normalnie śmiga? Znaczy czy jak połączysz się z Wi-Fi to czy możesz w przeglądarce otwierać strony.
Może wina leży po stronie routera i nie puszcza.
Avatar użytkownika
Libero
NewsMan
 
Posty: 394
Dołączył(a): środa, 4 czerwca 2014, 21:33
Pochwały: 8

Re: Klon S5 problem

Postprzez Rafik85 » wtorek, 29 lipca 2014, 16:52

nie ma wlasnie zadnej takiej aplikacji :/ jest t ylko java set i java ikonki i tam mam fb opera mini yahoo twiter tylko ze gdy chce to zainstalowac to ciagle jest 0% i stoi w miejscu...tu jest jakas przegladarka safari ale fb tez na niej nieche sie wlaczyc tak samo wejde przez ta przegladarke na yt i np wciskam link do piosenki i w ogule mi nie wchodzi w ten link nie odtwarza... jesli chodzi o godzine i date to normalnie ja sam se ustawilem...
Rafik85
 
Posty: 3
Dołączył(a): wtorek, 22 lipca 2014, 16:25

Re: Klon S5 problem

Postprzez Libero » wtorek, 29 lipca 2014, 17:02

A co Ty chcesz zainstalować? FB na jave? Na Jave jak chcesz instalować to trzeba najpierw ściągnąć normalnie na kompa i wrzucić. Szukaj jakichś aplikacji na Jave ale nie zapomnij że musi być na Twoją rozdzielczość, czyli pewnie nic nie znajdziesz. Realne wyjście to nauka javy i własne "aplikacje".
A tak btw fajny przycisk do papieru :)
Avatar użytkownika
Libero
NewsMan
 
Posty: 394
Dołączył(a): środa, 4 czerwca 2014, 21:33
Pochwały: 8

Re: Klon S5 problem

Postprzez ra-vau » wtorek, 29 lipca 2014, 17:31

Zmartwie cie... tozabawka zaniecale 30 dolcow... niema wifi :mrgreen:
LeEco :)
Avatar użytkownika
ra-vau
NewsMan
 
Posty: 1960
Dołączył(a): sobota, 9 lutego 2013, 18:26
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 96

Re: Klon S5 problem

Postprzez Rafik85 » środa, 30 lipca 2014, 11:02

no to jak to mozliwe ze google sie otwiera ?
Rafik85
 
Posty: 3
Dołączył(a): wtorek, 22 lipca 2014, 16:25


Powrót do Pytania, problemy



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama