• Reklama

Klon iPhone 6 Goophone i6

ViVo, OPPO, Amoi, Goclever, Haier itd

Klon iPhone 6 Goophone i6

Postprzez tomik » poniedziałek, 16 maja 2016, 18:01

Witam, zgłosiła się do mnie znajoma z pracy czy nie mógłbym sprawdzić jej telefonu bo instalują się jej różne aplikacje i śmieci wyskakują jak np. reklamy itd. No i pierwsze co pomyślałem to factory reset, znalazłem na necie objaśnienie krzaków w factory menu i zrobiłem reset, okazało się że nic się nie zmieniło po resecie, nadal instalują się aplikacje i wyskakują reklamy. Czy mógłbym liczyć na jakąś pomoc z Waszej strony w tej sprawie? Będę wdzięczny. Pozdrawiam
tomik
 
Posty: 53
Dołączył(a): sobota, 26 lipca 2014, 21:59

Reklama

Re: Klon iPhone 6 Goophone i6

Postprzez saperq » poniedziałek, 16 maja 2016, 18:20

Tym razem w drodze Xiaomi Redmi Pro :-)
Zobacz moje OLX
saperq
VIP
 
Posty: 838
Dołączył(a): czwartek, 8 maja 2014, 22:36
Pochwały: 29

Re: Klon iPhone 6 Goophone i6

Postprzez tomik » wtorek, 17 maja 2016, 20:59

Myślałem o tym ale nie za bardzo się na tym znam, a z tego co czytałem nie ma jakiegoś popularnego/dobrego ROMu na tej stronie
tomik
 
Posty: 53
Dołączył(a): sobota, 26 lipca 2014, 21:59

Re: Klon iPhone 6 Goophone i6

Postprzez ra-vau » wtorek, 17 maja 2016, 22:55

to byl full hard reset? pamec wewnetrzna, cache itd? czy tko do ustawien fabrycznych z poziomu menu?


jesli nie znasz sie na zmianie r'omu, to nie ruszaj... jest 'milion wersji' tej podrbki. wgrasz zly, to ceglisz fona i narobisz.sobie klopotu
LeEco :)
Avatar użytkownika
ra-vau
NewsMan
 
Posty: 1968
Dołączył(a): sobota, 9 lutego 2013, 18:26
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 96

Re: Klon iPhone 6 Goophone i6

Postprzez tomik » czwartek, 19 maja 2016, 12:15

ra-vau napisał(a):to byl full hard reset? pamec wewnetrzna, cache itd? czy tko do ustawien fabrycznych z poziomu menu?


jesli nie znasz sie na zmianie r'omu, to nie ruszaj... jest 'milion wersji' tej podrbki. wgrasz zly, to ceglisz fona i narobisz.sobie klopotu



Zrobiłem hard reset i nic się nie zmieniło, ledwo wyskoczył ekran powitalny i już chciał otwierać jakąś stronę internetową. Właśnie boje się zceglić telefon, co byś mi radził najlepiej zrobić?
tomik
 
Posty: 53
Dołączył(a): sobota, 26 lipca 2014, 21:59

Re: Klon iPhone 6 Goophone i6

Postprzez darco24 » niedziela, 5 czerwca 2016, 00:42

a po jaką cholere robiłes z krzaczków hard reset przecież masz dostęp z menu przywrócenia fabryczne ....
nie ma co się bac wgrywac romy tylko trzeba znac faktyczny Realny procek jaki sie ma i ilość ram a sprawdzac można za pomocą mtkDroidtools lub z za pomocą przysłowiowych krzaczków przedostatni krzaczek i i pokaże nam co w nim drzemie :)
darco24
 
Posty: 8
Dołączył(a): poniedziałek, 26 maja 2014, 20:37

Re: Klon iPhone 6 Goophone i6

Postprzez darco24 » niedziela, 5 czerwca 2016, 01:00

co wy sie tak uceglania boicie . jedna ważna zasada bateria w pełni naładowana . w przypadku zlego wgrania romu fakt tel is dead ale jest widziany przez pół sekundy przez pc i szukamy kolejnego romu jesli wczesniejszy zły:)
jesli jest nie widziany z tyłu miedzy aparatem a lampą doświetlającą jest mała dziurka (wszyscy myslą ze to mikrofon lub co inne ) dupa jest to przycisk RESET nie wieżycie ? wezcie szpilke/wykałaczke i wcisnijcie.
jesli jest dalej nie widziany zmiencie usb w pc tzn uzyjcie drugiego usb w pc . lub podczas wgrywania romu jak flashtool odpalony i tel podlanczany wtedy instalka sterownika mtk
jesli to tez nie pomaga to są punkty kontrolne na plycie głownej ale to potrzebne raz na hmm jakis tam odsetek proceta
darco24
 
Posty: 8
Dołączył(a): poniedziałek, 26 maja 2014, 20:37


Powrót do INNE MARKI



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama