• Reklama

Klon iPhone 6 Goophone i6

ViVo, OPPO, Amoi, Goclever, Haier itd

Klon iPhone 6 Goophone i6

Postprzez tomik » 16 maja 2016, o 18:01

Witam, zgłosiła się do mnie znajoma z pracy czy nie mógłbym sprawdzić jej telefonu bo instalują się jej różne aplikacje i śmieci wyskakują jak np. reklamy itd. No i pierwsze co pomyślałem to factory reset, znalazłem na necie objaśnienie krzaków w factory menu i zrobiłem reset, okazało się że nic się nie zmieniło po resecie, nadal instalują się aplikacje i wyskakują reklamy. Czy mógłbym liczyć na jakąś pomoc z Waszej strony w tej sprawie? Będę wdzięczny. Pozdrawiam
tomik
 
Posty: 52
Dołączył(a): 26 lip 2014, o 21:59
Telefon:: samsung
ROM: rom

Reklama

Re: Klon iPhone 6 Goophone i6

Postprzez saperq » 16 maja 2016, o 18:20

Aktualnie eksploatowane: Lenovo P2, Asus Zenfone max
Na sprzedaż: brak, wszystko poszło ;-)
Zobacz moje OLX
saperq
AKTYWNY
 
Posty: 790
Dołączył(a): 8 maja 2014, o 22:36
Pochwały: 31
Telefon:: Asus Zenfone Max

Re: Klon iPhone 6 Goophone i6

Postprzez tomik » 17 maja 2016, o 20:59

Myślałem o tym ale nie za bardzo się na tym znam, a z tego co czytałem nie ma jakiegoś popularnego/dobrego ROMu na tej stronie
tomik
 
Posty: 52
Dołączył(a): 26 lip 2014, o 21:59
Telefon:: samsung
ROM: rom

Re: Klon iPhone 6 Goophone i6

Postprzez ra-vau » 17 maja 2016, o 22:55

to byl full hard reset? pamec wewnetrzna, cache itd? czy tko do ustawien fabrycznych z poziomu menu?


jesli nie znasz sie na zmianie r'omu, to nie ruszaj... jest 'milion wersji' tej podrbki. wgrasz zly, to ceglisz fona i narobisz.sobie klopotu
LeEco :)
Avatar użytkownika
ra-vau
NewsMan
 
Posty: 2089
Dołączył(a): 9 lut 2013, o 18:26
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 114
Telefon:: V967S

Re: Klon iPhone 6 Goophone i6

Postprzez tomik » 19 maja 2016, o 12:15

ra-vau napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!



Zrobiłem hard reset i nic się nie zmieniło, ledwo wyskoczył ekran powitalny i już chciał otwierać jakąś stronę internetową. Właśnie boje się zceglić telefon, co byś mi radził najlepiej zrobić?
tomik
 
Posty: 52
Dołączył(a): 26 lip 2014, o 21:59
Telefon:: samsung
ROM: rom

Re: Klon iPhone 6 Goophone i6

Postprzez darco24 » 5 cze 2016, o 00:42

a po jaką cholere robiłes z krzaczków hard reset przecież masz dostęp z menu przywrócenia fabryczne ....
nie ma co się bac wgrywac romy tylko trzeba znac faktyczny Realny procek jaki sie ma i ilość ram a sprawdzac można za pomocą mtkDroidtools lub z za pomocą przysłowiowych krzaczków przedostatni krzaczek i i pokaże nam co w nim drzemie :)
darco24
 
Posty: 8
Dołączył(a): 26 maja 2014, o 20:37
Telefon:: GANGLONG GLV58a
ROM: 4g

Re: Klon iPhone 6 Goophone i6

Postprzez darco24 » 5 cze 2016, o 01:00

co wy sie tak uceglania boicie . jedna ważna zasada bateria w pełni naładowana . w przypadku zlego wgrania romu fakt tel is dead ale jest widziany przez pół sekundy przez pc i szukamy kolejnego romu jesli wczesniejszy zły:)
jesli jest nie widziany z tyłu miedzy aparatem a lampą doświetlającą jest mała dziurka (wszyscy myslą ze to mikrofon lub co inne ) dupa jest to przycisk RESET nie wieżycie ? wezcie szpilke/wykałaczke i wcisnijcie.
jesli jest dalej nie widziany zmiencie usb w pc tzn uzyjcie drugiego usb w pc . lub podczas wgrywania romu jak flashtool odpalony i tel podlanczany wtedy instalka sterownika mtk
jesli to tez nie pomaga to są punkty kontrolne na plycie głownej ale to potrzebne raz na hmm jakis tam odsetek proceta
darco24
 
Posty: 8
Dołączył(a): 26 maja 2014, o 20:37
Telefon:: GANGLONG GLV58a
ROM: 4g


Powrót do INNE MARKI



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama