• Reklama

KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez shog » wtorek, 14 października 2014, 00:09

Pewnie masz racje, juz tam raczej nigdy nic nie kupie, doplacilem za hk post, co prawda grosze a oni i tak wyslali nl post, zamowilem tego samego dnia tam rowniez ten taki guzik mikey czy cos takiego i co najlepsze po moich ponagleniach przy s2 jest status wyslano a przy guziki nic sie nie zmienilo, tak czy owak, nie polecam gearbest.com leca w kulki
shog
 
Posty: 48
Dołączył(a): sobota, 27 kwietnia 2013, 12:33

Reklama

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez hellhammer » wtorek, 14 października 2014, 10:57

Emilzaj89 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

O Boze az od 10 :D? Ludzie kupujecie chinach przypominam. Czasem mozna czekac i 15 dni zanim wyślą. Numer trackingowy też może pojawić sie w serwisach np po 10 dniach. Przestancie panikować i oczerniać tam ludzi pracujących. Cierpliwość wskazana w zakucpach w chinach, nie macie cierpliwosci kupujcie w PL. Ja ostatnio czekałem na przsyłke 54 dni od momentu klikniecia kupuje.
hellhammer
VIP
 
Posty: 1437
Dołączył(a): piątek, 4 lipca 2014, 13:25
Pochwały: 25

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez shog » wtorek, 14 października 2014, 11:39

Co mam zrobic jesli minie 45 dni i nadal nie dostane paczki, a bedzie ona widoczna w trackingu? Pierw zapewniaja ze wysla raz dwa, a pozniej jeszcze kilka dni, kilka dni, a na koncu wysylaja nie ta firma pocztowa co chce(zaznaczone odpowiednio przy zamowiniu)
shog
 
Posty: 48
Dołączył(a): sobota, 27 kwietnia 2013, 12:33

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez hellhammer » wtorek, 14 października 2014, 11:42

shog napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Uwagi, tak ale bez przesady, cos gubisz sie w zeznaniach, 45 dni temu nawet tego tematu nie było :P Nikt Ci nie kaze czekac az 45 dni, pare dni przed koncem zacznij dzialac i panikowac jak cos bedzie nie tak. A tu taptem mija moze z 7 dni a Wy juz siejecie zament :D jak oczekujecie ze paczka dojdzie w pare dni to zamowcie kurierem a nie wymagacie Bog wie czego :D
telefony po 100$ ech szkoda gadac. Po co odrazu kogos obrzucac blotem? Ja np wczoraj otrzymałem telefon, odebralem go o 10,17 na poczcie a dopiero dzis status został wklepany na stronie. Wiec zrozumcie ze czasem tak sie dzieje.
Ostatnio mam, że numer trackingowy dostaje np po 5-6 dniach i czasem sie zdarza ze dopiero widac gdzies go w jakims serwisie po 10-12 dniach. Wiec zanim cos wiem czasem minie 15-18 dni, a czasem juz po 2 dniach. Taki urok. I czesto kupowane u jednego zaufanego srpzedaacwy
hellhammer
VIP
 
Posty: 1437
Dołączył(a): piątek, 4 lipca 2014, 13:25
Pochwały: 25

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez victor44 » wtorek, 14 października 2014, 12:07

z recenzji zrobilo sie jak zwykle "kiedy bedzie moja paczka", do uzytkownikow ponawiam ptanie, czy sa jakies plecki pasujace do tego modelu ?
victor44
AKTYWNY
 
Posty: 262
Dołączył(a): czwartek, 19 grudnia 2013, 17:11
Pochwały: 9

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez hellhammer » wtorek, 14 października 2014, 12:24

victor44 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Dokladnie o tym mówie :) ze zamiast pisać w temacie przesylek(jest takze temat o roznego rodzaju sklepach w chinach, tam mzona tez), swoje lamenty, tutaj powstaje lament, juz po kilku dniach bo albo trackingu ktos nie dostał po zakupie, albo nie widac po 2 dniach w zadnym serwisie :) A to jest recenzja telefonu a nie temat o sklepie tym czy owym. Raczej powinny sie znajndowac a nie razcej tylko napewno informacje o telefonie, jego wadach zlaetach, roznego rodzaju gadzetach do niego, itp
A wracając do tematu:
A plecki nie beda pasować od lg g3 :D? a na ali jest tez peło plecków, do wyboru do koloru
tutaj :)
http://www.aliexpress.com/wholesale?Sea ... 1014012538
hellhammer
VIP
 
Posty: 1437
Dołączył(a): piątek, 4 lipca 2014, 13:25
Pochwały: 25

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez grzejnik olejowy » czwartek, 16 października 2014, 16:43

Wystarczy spojrzeć na wymiary obydwu urządzeń, różnią się one w znacznym stopniu.
grzejnik olejowy
 
Posty: 61
Dołączył(a): niedziela, 28 września 2014, 12:27
Lokalizacja: Lublin
Pochwały: 2

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez fisiel89 » poniedziałek, 27 października 2014, 12:47

Ludzie pomocy kupiłem kingsing chciałem zmienić mu Roma z rootem więc pobrałem Rom z needroom sterowniki już miałem bo sp flesh tool też miałem więc Oki wszystko zrobiłem jak trzeba i jest problem a mianowicie gdy odpalam Tele jest tylko niebieskiniebieski ekranekran:-(:-(:-(:-( pomocy:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
fisiel89
 
Posty: 82
Dołączył(a): sobota, 18 stycznia 2014, 18:33
Pochwały: 1

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez victor44 » poniedziałek, 27 października 2014, 13:35

po co bylo roma zmieniac trzeba bylo kingorootem zrobic i bylo by ok, a ma kontakt z kompem, pc go widzi bez lub z bateria ?
victor44
AKTYWNY
 
Posty: 262
Dołączył(a): czwartek, 19 grudnia 2013, 17:11
Pochwały: 9

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez fisiel89 » wtorek, 28 października 2014, 21:30

Aj myślałem że będzie lepiej jAK wrzucę Roma a wyszło jak wyszło. Udało sie wrzucić inny bez rota tylko jak teraz wrzucić mu imei bez rota?? A kolejna sprawa problem z MTP DRIVE po wygraniu Roma nie chodzi. NIBY na kompie instaluje lecz po chwili wywala i nic nie mogę zrobic bo tak nawet z MTK DROID ROOT & FLASH by wrzuciło się imei i by chodził a tak nic z tego bo ten sterownik wywala i nie łączy:-( może jakiś pomysł co zrobić dalej???
fisiel89
 
Posty: 82
Dołączył(a): sobota, 18 stycznia 2014, 18:33
Pochwały: 1

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez fisiel89 » czwartek, 30 października 2014, 23:44

Już zrobione gra muzyka:-D:-D wszystko hula gdyby coś polecam się na przyszłość przy problemie i braku kopii zapasowej.
fisiel89
 
Posty: 82
Dołączył(a): sobota, 18 stycznia 2014, 18:33
Pochwały: 1

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez marx » piątek, 31 października 2014, 11:58

fisiel89 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

zrób krótki poradnik jak w tym telefonie zrobić Roota i zmienić rom
marx
Administrator
 
Posty: 6009
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 193

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama