• Reklama

KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez elephant_ml » sobota, 4 października 2014, 15:30

Linki do sklepów powyżej, ale taniej to za bardzo nie będzie bo dolar cały czas idzie do góry. Chyba że ktoś ma zapasy zielonych to jest do przodu z kasą.

Wysłane z mojego GT-I9300 / Freelander i20 przy użyciu Tapatalka
----------------

Marcin
elephant_ml
 
Posty: 113
Dołączył(a): piątek, 5 października 2012, 21:03
Lokalizacja: małopolska
Pochwały: 2

Reklama

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez elephant_ml » środa, 8 października 2014, 21:06

Jeśli jeszcze kogoś interesuje jak sytuacja z przedświateczną wysyłką paczki z moim telefonem, to właśnie dzisiaj pojawił się pierwszy wpis w trackingu. Poczta Singapuru odebrała paczkę od nadawcy dzisiaj o 16:23. Czyli tydzień temu w sklepie wygenerowano nr przesyłki i heja świętować.
Jakbym chwilę poczekał to teraz mógłbym kupić ten telefon od forumowiczów za niewiele ponad 400zł.

Wysłane z mojego GT-I9300 / Freelander i20 przy użyciu Tapatalka
----------------

Marcin
elephant_ml
 
Posty: 113
Dołączył(a): piątek, 5 października 2012, 21:03
Lokalizacja: małopolska
Pochwały: 2

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez grzejnik olejowy » środa, 8 października 2014, 22:28

Czy można wiedzieć jaki zamówiłeś kolor? Chciałbym go nabyć czarnego. ( o ile chcesz go odsprzedać)
grzejnik olejowy
 
Posty: 60
Dołączył(a): niedziela, 28 września 2014, 12:27
Lokalizacja: Lublin
Pochwały: 2

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez elephant_ml » środa, 8 października 2014, 23:10

Ja wszystkie słuchawki preferuję wyłącznie czarne, ale ta jest dla żony, więc biała. Jak szukasz KS S2 w kolorze czarnym to popatrz tu na forum, bo mi przedtem w oczy wpadła oferta czarnego za chyba 417zł.

Sprawdziłem.
Jest w dziale bazar za 416zł.

Wysłane z mojego GT-I9300 / Freelander i20 przy użyciu Tapatalka

Autor postu otrzymał pochwałę
----------------

Marcin
elephant_ml
 
Posty: 113
Dołączył(a): piątek, 5 października 2012, 21:03
Lokalizacja: małopolska
Pochwały: 2

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez victor44 » czwartek, 9 października 2014, 15:37

male pytanie odnosnie tego modelu czy case pod kingsing s2 pasuje z modelu LG G2 lub G3 np z takich aukcji na ali ? ewentualnie armoredslim

http://www.aliexpress.com/item/Ultra-Th ... 22755.html
http://www.aliexpress.com/item/2014-Hig ... 90972.html

bo takowy telefonik zakupilem a w zwiazku z tym ze ma sliski tył troche szkoda porysowac...
dzieki
victor44
AKTYWNY
 
Posty: 261
Dołączył(a): czwartek, 19 grudnia 2013, 17:11
Pochwały: 9

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez Emilzaj89 » czwartek, 9 października 2014, 20:02

Zamawiał ktoś jeszcze z gearbest.com ? Bo ja zamówiłem trzeciego i do dziś mam "Processing", nie wiem czy już pisać maila czy jeszcze się wstrzymać ?
Emilzaj89
 
Posty: 3
Dołączył(a): czwartek, 2 października 2014, 16:36

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez shog » czwartek, 9 października 2014, 22:20

Ja rowniez zamowilem, odpisali ze w tym tygodniu wysla ...
shog
 
Posty: 48
Dołączył(a): sobota, 27 kwietnia 2013, 12:33

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez grzejnik olejowy » czwartek, 9 października 2014, 23:03

Chłopaki, ile płaciliście? Z VATem ewentualnym
grzejnik olejowy
 
Posty: 60
Dołączył(a): niedziela, 28 września 2014, 12:27
Lokalizacja: Lublin
Pochwały: 2

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez victor44 » piątek, 10 października 2014, 09:20

podajcie jakiegos linka do plecków do tego telefonu na aliexpressie dzieki
victor44
AKTYWNY
 
Posty: 261
Dołączył(a): czwartek, 19 grudnia 2013, 17:11
Pochwały: 9

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez shog » poniedziałek, 13 października 2014, 12:13

Emilzaj89 napisał(a):Zamawiał ktoś jeszcze z gearbest.com ? Bo ja zamówiłem trzeciego i do dziś mam "Processing", nie wiem czy już pisać maila czy jeszcze się wstrzymać ?


Ruszyło się coś? Również nadal mam processing, na maile odpisywali pierw że wyślą w zeszłym tygodniu, teraz piszą że mam poczekać jeszcze kilka dni.
shog
 
Posty: 48
Dołączył(a): sobota, 27 kwietnia 2013, 12:33

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez Emilzaj89 » poniedziałek, 13 października 2014, 14:52

Poniekąd, na stronie mam informacje "shipped out" i został nadany numer trackingowy ale we wszystkich serwisach trackingowych mam informacje "Not Found" i tak od 10/10/2014.
Emilzaj89
 
Posty: 3
Dołączył(a): czwartek, 2 października 2014, 16:36

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez valorian » poniedziałek, 13 października 2014, 23:38

Emilzaj89 napisał(a):Poniekąd, na stronie mam informacje "shipped out" i został nadany numer trackingowy ale we wszystkich serwisach trackingowych mam informacje "Not Found" i tak od 10/10/2014.


Mam podobnie, zamowilem przedmiot 25 wrzesnia na gearbest, 3 pazdziernika napisali mi, ze wyslali, a 8.10 mi sie pojawilo "item is pre-advised", nie wiem za bardzo co to znaczy, ale wydaje mi sie, ze juz za dlugo czekam na jakies konkretne ruchy. Napisali, ze wciagu 3-5 dni wysylaja, to jest najwieksze klamstwo :), powinni stanowczo napisac ile sie trzeba naczekac. Pozniej mi jeszcze napisali po wyslaniu ze od 10-25 dni mam czekac ;), czyli w najlepszym wypadku gdzies do poczatku listopada :). Zobaczymy co z tego wyjdzie, tak mi sie wydaje panowie, ze nasze paczki pojda jednym hurtem, skoro wszyscy mamy podobny status.
valorian
 
Posty: 14
Dołączył(a): wtorek, 23 września 2014, 00:32

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama