• Reklama

KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Odp: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez elephant_ml » poniedziałek, 29 września 2014, 19:28

marxxx napisał(a):jak masz podpieta kartę tak jak w przewodniku to nic ci paypal nie skubnie. oba sklepy wysyłają za free, GearBest na chwile obecna tańszy o 4 dolary

A dokładają jakieś gifty?
Niby kupiłem na 1949 ale przy płatności okazało się że nie może być zrealizowana transakcja bo do mBanku nie doszły jeszcze pieniądze z mojego podstawowego konta w City. Mógłbym niby zrobić szybki przelew, ale po cholere drugi raz płacić a i jeszcze dopłacać za usługę.
Pewnie jutro kupię w GB.
Mógłbyś odpowiedzieć na temat tych zdjęć, o które pytałem na priv?

Wysłane z mojego GT-I9300 / Freelander i20 przy użyciu Tapatalka
----------------

Marcin
elephant_ml
 
Posty: 113
Dołączył(a): piątek, 5 października 2012, 21:03
Lokalizacja: małopolska
Pochwały: 2

Reklama

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez marx » poniedziałek, 29 września 2014, 20:32

Zdjęcia to najsłabsza strona tego telefonu, u mnie wychodza mało ostre i mgliste. chyba żw na aparacie jest folia?
na przycisku była, też bym się nie domyślił gdyby nie zadzior.

Film się ładuje na YT
marx
Administrator
 
Posty: 5975
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 191

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez elephant_ml » poniedziałek, 29 września 2014, 20:35

no prawdę mówiąc to ja na każdym tablecie i telefonie miałem na kamerach malutkie folie. lepiej sprawdź. zdziwiłbym się jakby jej nie było.
----------------

Marcin
elephant_ml
 
Posty: 113
Dołączył(a): piątek, 5 października 2012, 21:03
Lokalizacja: małopolska
Pochwały: 2

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez marx » poniedziałek, 29 września 2014, 21:07

telefon będę sprzedawał więc nie chcę tam drapać, ale jak jest folia, to jest nałożona bardzo precyzyjnie.
marx
Administrator
 
Posty: 5975
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 191

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez elephant_ml » poniedziałek, 29 września 2014, 22:11

Jednak pieniądze doszły i kupiłem.
Jakbyś wcześniej dał znać, że sprzedajesz to może mogłem odkupić :-)
----------------

Marcin
elephant_ml
 
Posty: 113
Dołączył(a): piątek, 5 października 2012, 21:03
Lokalizacja: małopolska
Pochwały: 2

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez marx » poniedziałek, 29 września 2014, 22:23

dodałem film z działaniem systemu
marx
Administrator
 
Posty: 5975
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 191

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez Daro86 » poniedziałek, 29 września 2014, 22:28

marxxx napisał(a):dodałem film z działaniem systemu

Dziekuje Marxxx za dodanie tego filmu:) i jeszcze tylko takie drobne pytanie odnosnie tego ich swieta rozumiem ze zaczyna/zaczelo sie dzisiaj i konczy sie 5 pazdziernika i w tym czasie przesylki nie beda realizowane? dopiero po 5 pazdziernika tak?
Daro86
 
Posty: 19
Dołączył(a): poniedziałek, 29 września 2014, 15:11

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez Gearbest » wtorek, 30 września 2014, 04:23

elephant_ml napisał(a):Czyli chyba nadal najbardziej opłaca się kupić tu http://www.1949deal.com/catalogsearch/r ... ingsing+s2
No chyba że na gearbest też jest wysyłka za free


It is $103.99+Free Shipping in Gearbest.com.
:mrgreen: :mrgreen:
Jeśli masz jakieś pytania dotyczące Naszej oferty lub przesyłki - napisz śmiało Prywatną Wiadomość (po polsku) - z przyjemnością Ci odpiszę.
Avatar użytkownika
Gearbest
VIP
 
Posty: 1161
Dołączył(a): środa, 6 sierpnia 2014, 08:42
Pochwały: 1

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez elephant_ml » wtorek, 30 września 2014, 22:26

[quote]Daro86 napisał(a):<br /jeszcze tylko takie drobne pytanie odnosnie tego ich swieta rozumiem ze zaczyna/zaczelo sie dzisiaj i konczy sie 5 pazdziernika i w tym czasie przesylki nie beda realizowane? dopiero po 5 pazdziernika tak?<br/>

Nie wiem jak z tym ich świętem, ale ja kupiłem telefon wczoraj wieczorem (zresztą o tym piszę 3 posty wyżej), o 5 rano miałem emaila z potwierdzeniem zakupu, a dzisiaj rano w statusie zamówienia "items shipped" i numer paczki w SG. Oczywiście śledzenia przesyłki jeszcze nigdzie nie ma bo to za wcześnie, ale zobaczymy jutro. Pisałem na infolinię 1949deal, czy fizycznie wysłali, czy tylko nadali numer i leży do 5tego, ale na razie brak odpowiedzi. Jutro się pewnie wszystkiego dowiem.


Wysłane z mojego GT-I9300 / Freelander i20 przy użyciu Tapatalka
----------------

Marcin
elephant_ml
 
Posty: 113
Dołączył(a): piątek, 5 października 2012, 21:03
Lokalizacja: małopolska
Pochwały: 2

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez Daro86 » środa, 1 października 2014, 01:01

Ok elephant_ml dzieki za odpowiedz troche mnie to zastanawialo czy wysylaja czy nie wysylaja ale skoro dostales numer paczki to chyba nie ma to wiekszego wplywu choc to dopiero sie okaze, bede Ci wdzieczny jak podzielisz sie informacja co Ci odpisali
Daro86
 
Posty: 19
Dołączył(a): poniedziałek, 29 września 2014, 15:11

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez shog » środa, 1 października 2014, 21:09

orientujecie się czy gearbest wysyła paczki jako gift?
shog
 
Posty: 48
Dołączył(a): sobota, 27 kwietnia 2013, 12:33

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

Postprzez Daro86 » środa, 1 października 2014, 21:32

Myśle, że najlepiej jest do nich napisać i wtedy sprawa bedzie jasna ale może ktoś kupował od nich to niech sie wypowie , może sam do nich napisze bo mam zamiar sam sobie telefon zamowić właśnie z Gearbest wiec pasuje sie zorientować co i jak
Daro86
 
Posty: 19
Dołączył(a): poniedziałek, 29 września 2014, 15:11

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama