• Reklama

Jiayu S3S- nie działa pakiet danych

Re: Jiayu S3S- nie działa pakiet danych

Postprzez woody » niedziela, 15 maja 2016, 14:41

Poczekaj uruchamiam G4S
Meizu M2 Note
Avatar użytkownika
woody
VIP
 
Posty: 1039
Dołączył(a): piątek, 2 maja 2014, 20:12
Pochwały: 16

Reklama

en.001phone.cn=

Re: Jiayu S3S- nie działa pakiet danych

Postprzez woody » niedziela, 15 maja 2016, 14:53

Wejdź w punkty dostępowe i na górze masz Play i menu rozwijane a w nim nowy APN i resetuj ustawienia, dajesz resetuj ustawienia.
Meizu M2 Note
Avatar użytkownika
woody
VIP
 
Posty: 1039
Dołączył(a): piątek, 2 maja 2014, 20:12
Pochwały: 16

Re: Jiayu S3S- nie działa pakiet danych

Postprzez neverdie1111 » niedziela, 15 maja 2016, 14:59

zresetowałem, cały czas nie działa
neverdie1111
 
Posty: 21
Dołączył(a): poniedziałek, 10 sierpnia 2015, 12:15

Re: Jiayu S3S- nie działa pakiet danych

Postprzez woody » niedziela, 15 maja 2016, 15:03

Przekładałeś karty sim?
Meizu M2 Note
Avatar użytkownika
woody
VIP
 
Posty: 1039
Dołączył(a): piątek, 2 maja 2014, 20:12
Pochwały: 16

Re: Jiayu S3S- nie działa pakiet danych

Postprzez neverdie1111 » niedziela, 15 maja 2016, 15:04

tak, to już próbowałem robić kilka razy
neverdie1111
 
Posty: 21
Dołączył(a): poniedziałek, 10 sierpnia 2015, 12:15

Re: Jiayu S3S- nie działa pakiet danych

Postprzez woody » niedziela, 15 maja 2016, 15:05

Brakuje mi pomysłów - wgraj jeszcze raz soft.

Możesz wsadzić inną kartę sim - brata , siostry , taty , mamy?

Tą sim wsadź do czegoś innego? Do brata , siostry , taty , mamy?
Meizu M2 Note
Avatar użytkownika
woody
VIP
 
Posty: 1039
Dołączył(a): piątek, 2 maja 2014, 20:12
Pochwały: 16

Re: Jiayu S3S- nie działa pakiet danych

Postprzez neverdie1111 » niedziela, 15 maja 2016, 15:11

aktualnie niestety nie mam jak wgrać softa ;/
karta sim przed zmianą softa działała tak, jak powinna
neverdie1111
 
Posty: 21
Dołączył(a): poniedziałek, 10 sierpnia 2015, 12:15

Re: Jiayu S3S- nie działa pakiet danych

Postprzez woody » niedziela, 15 maja 2016, 15:17

@DDR miał albo ma ten telefon więc do czasu jak będziesz mógł wgrać soft może chłopak pokaże się na forum i coś dopowie. Być może instalka nie siadła i będziesz musiał wgrać jeszcze raz.
Meizu M2 Note
Avatar użytkownika
woody
VIP
 
Posty: 1039
Dołączył(a): piątek, 2 maja 2014, 20:12
Pochwały: 16

Re: Jiayu S3S- nie działa pakiet danych

Postprzez Zyga » niedziela, 15 maja 2016, 15:56

woody napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

W moim Jiayu dodatkowo jest zaznaczona opcja Włącz/wyłącz APN (APN włączona) oprocz tych powyzej reszta nie ustawiona... aha, wielkość liter ma znaczenie
Jeśli nie chce się tobie czytać FAQ-a lub poszukać odpowiedzi w poprzednich wątkach, koniecznie zadaj pytanie... ;-) A jeśli masz lenia, daj numer znajdę przesyłkę
Avatar użytkownika
Zyga
 
Posty: 121
Dołączył(a): środa, 4 czerwca 2014, 11:13
Lokalizacja: Le-wo
Pochwały: 3

Poprzednia strona

Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama