• Reklama

Jiayu S3 z Dalvik na ART

Jiayu S3 z Dalvik na ART

Postprzez robi173 » poniedziałek, 30 marca 2015, 21:00

Witam, czy ktoś wie jak w S3 ustawić czas wykonywania z Dalvik na ART?
Opcja oczywiście jest dostępna, ale jak przestawiam i telefon ponownie się włączy dalej jest Dalvik.
Ktoś w ogóle ma ustawiony ART?
Moja wersja rom :S3W 20150205-141543.
robi173
 
Posty: 98
Dołączył(a): piątek, 10 października 2014, 23:16
Pochwały: 1

Reklama

Re: Jiayu S3 z Dalvik na ART

Postprzez areq1987 » poniedziałek, 30 marca 2015, 21:45

Masz odinstalowany xposed? Bo jeśli nie to to może blokować opcje przełączania się na art.
areq1987
AKTYWNY
 
Posty: 762
Dołączył(a): środa, 27 lutego 2013, 00:44
Lokalizacja: mielec
Pochwały: 4

Re: Jiayu S3 z Dalvik na ART

Postprzez robi173 » poniedziałek, 30 marca 2015, 23:20

Możliwe, mam zainstalowany, ale chyba nie zrezygnuję z niego-dzięki.
robi173
 
Posty: 98
Dołączył(a): piątek, 10 października 2014, 23:16
Pochwały: 1


Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama