• Reklama

Jiayu s3 - wymiana taśmy buttonu volume up/down, slotu msd

Re: Jiayu s3 - wymiana taśmy buttonu volume up/down, slotu m

Postprzez ddr » piątek, 9 września 2016, 12:16

To standardowy slot. Szukaj podobnych, tylko zwróć uwagę na rozstaw nóżek.
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com - zamknięte do odwołania
W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.
Avatar użytkownika
ddr
VIP
 
Posty: 3635
Dołączył(a): sobota, 3 maja 2014, 22:50
Pochwały: 124

Reklama

Re: Jiayu s3 - wymiana taśmy buttonu volume up/down, slotu m

Postprzez viara » piątek, 9 września 2016, 12:43

Kod: Zaznacz cały
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6152009374

Będzie dobre?
viara
AKTYWNY
 
Posty: 355
Dołączył(a): środa, 8 kwietnia 2015, 15:41

Re: Jiayu s3 - wymiana taśmy buttonu volume up/down, slotu m

Postprzez ddr » piątek, 9 września 2016, 20:08

Porównaj zdjęcie ze zdjęciem płyty głównej w internecie.
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com - zamknięte do odwołania
W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.
Avatar użytkownika
ddr
VIP
 
Posty: 3635
Dołączył(a): sobota, 3 maja 2014, 22:50
Pochwały: 124

Re: Jiayu s3 - wymiana taśmy buttonu volume up/down, slotu m

Postprzez viara » środa, 14 września 2016, 11:58

ddr napisał(a):Porównaj zdjęcie ze zdjęciem płyty głównej w internecie.



@ddr a czy da się jakoś poprawić zasięg w tym telefonie gps/wifi czy czego kolwiek jakąś metodą drucikową w sensie doklejając jakieś druciki miedziane do styków itd itp ?
viara
AKTYWNY
 
Posty: 355
Dołączył(a): środa, 8 kwietnia 2015, 15:41

Re: Jiayu s3 - wymiana taśmy buttonu volume up/down, slotu m

Postprzez ddr » środa, 14 września 2016, 13:20

Raczej nie, chociaż możesz coś tam próbować.
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com - zamknięte do odwołania
W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.
Avatar użytkownika
ddr
VIP
 
Posty: 3635
Dołączył(a): sobota, 3 maja 2014, 22:50
Pochwały: 124

Re: Jiayu s3 - wymiana taśmy buttonu volume up/down, slotu m

Postprzez viara » środa, 14 września 2016, 13:38

ddr napisał(a):Raczej nie, chociaż możesz coś tam próbować.

gdzie znajde opis płyty głównej tzn co gdzie sie znajduje jakie podzespoły?
viara
AKTYWNY
 
Posty: 355
Dołączył(a): środa, 8 kwietnia 2015, 15:41

Re: Jiayu s3 - wymiana taśmy buttonu volume up/down, slotu m

Postprzez ddr » środa, 14 września 2016, 15:50

Nie znajdziesz. Wystarczy popatrzeć.
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com - zamknięte do odwołania
W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.
Avatar użytkownika
ddr
VIP
 
Posty: 3635
Dołączył(a): sobota, 3 maja 2014, 22:50
Pochwały: 124

Re: Jiayu s3 - wymiana taśmy buttonu volume up/down, slotu m

Postprzez viara » czwartek, 15 września 2016, 08:30

ddr napisał(a):Nie znajdziesz. Wystarczy popatrzeć.


to gdzie są styki od gps? zasięgu itp i co to jest za tasiemka z tyłu klapki tylniej i są od niej poprowadzone miedziane druciki ?
viara
AKTYWNY
 
Posty: 355
Dołączył(a): środa, 8 kwietnia 2015, 15:41

Re: Jiayu s3 - wymiana taśmy buttonu volume up/down, slotu m

Postprzez viara » sobota, 24 września 2016, 15:19

@ddr dardź mi jeszcze odnośnie microsd złącza bo nie znam się na płytach głównych i czy to będzie dobre? http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6484654146
viara
AKTYWNY
 
Posty: 355
Dołączył(a): środa, 8 kwietnia 2015, 15:41

Re: Jiayu s3 - wymiana taśmy buttonu volume up/down, slotu m

Postprzez ddr » niedziela, 25 września 2016, 06:36

Jak nie potrafisz nawet dobrać gniazda to lepiej odpuść naprawę.
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com - zamknięte do odwołania
W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.
Avatar użytkownika
ddr
VIP
 
Posty: 3635
Dołączył(a): sobota, 3 maja 2014, 22:50
Pochwały: 124

Re: Jiayu s3 - wymiana taśmy buttonu volume up/down, slotu m

Postprzez viara » niedziela, 25 września 2016, 11:56

ddr napisał(a):Jak nie potrafisz nawet dobrać gniazda to lepiej odpuść naprawę.

Wydaje mi się że ty też nie potrafisz dlatego tak piszesz
viara
AKTYWNY
 
Posty: 355
Dołączył(a): środa, 8 kwietnia 2015, 15:41

Poprzednia strona

Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama