• Reklama

Jiayu S3 ROM

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez shayk » wtorek, 24 lutego 2015, 20:44

Musisz wgrac nowy rom z gappsami i play store
MEIZU MX4 < LENOVO K3 NOTE < MEIZU M2 < ELEPHONE P7000 < XIAOMI Mi3 < MEIZU M1 NOTE < EACHINE M1 < P6i < STAR N9800
Pomagam w zakupach z Chin
Avatar użytkownika
shayk
VIP
 
Posty: 1871
Dołączył(a): piątek, 4 kwietnia 2014, 14:16
Pochwały: 41

Reklama

en.001phone.cn=

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez loll » wtorek, 24 lutego 2015, 20:58

dzięki,
ten z needrom będzie ok? (był tu sznurek do niego wcześniej)

http://www.needrom.com/download/jiayu-s3/
loll
 
Posty: 14
Dołączył(a): wtorek, 18 czerwca 2013, 22:40
Lokalizacja: net

Re: Odp: Jiayu S3 ROM

Postprzez deska80 » środa, 25 lutego 2015, 01:23

Rom 3 s3w

Wysłane z mojego JY-S3
deska80
 
Posty: 133
Dołączył(a): niedziela, 1 lutego 2015, 10:34
Pochwały: 7

Re: Odp: Jiayu S3 ROM

Postprzez norel » poniedziałek, 2 marca 2015, 18:24

deska80 napisał(a):Rom 3 s3w


A czy jest gdzieś ROM dla S3 Advanced z gaaps?
I drugie pytanie co się stanie jeśli zainstaluje ROM S3W (dla wersji Basic - 2GB) do modelu który ma 3GB RAMU?
norel
 
Posty: 133
Dołączył(a): środa, 21 stycznia 2015, 13:31
Pochwały: 2

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez radarus » poniedziałek, 2 marca 2015, 22:59

Witam
Mam problem z echem podczas rozmowy tzn. osoba z którą rozmawiam słyszy swoje echo
Na xda pisali ze poprawka z o ile dobrze pamiętam z 4.02.2015 naprawia ten problem ja robiłem aktualizacje przez ota i nadal mam ten bug.
czy byłby ktos w stanie napisać mi krok po kroku jak wgrać:

Aktualizacja ROM 3 - S3W 20150205-141543 - mt6752_h560_ s3w _jyt_cc_kk_lte_5m-cs_mul_tphone - KTU84P - Podstawowe - 2G Ram - gapps - Multilang

bo mimo ze z swoim sonaczem się bawiłem to do s3 nie ma jeszcze tylu tutoriali a nie chcę uwalić telefonu.

pozdrawiam
radarus
 
Posty: 1
Dołączył(a): czwartek, 12 lutego 2015, 23:09

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez ddr » wtorek, 3 marca 2015, 01:00

Docisnij telefon do ucha, tymczasowo rozwiąże problem ;).
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com - zamknięte do odwołania
W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.
Avatar użytkownika
ddr
VIP
 
Posty: 3635
Dołączył(a): sobota, 3 maja 2014, 22:50
Pochwały: 124

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez losko_rafal » wtorek, 3 marca 2015, 18:19

Panowie tak jak przedmówca też nie mogę sobie poradzić z wgraniem nowego roma. Telefon oczywiście ustawiony na superuser, dodam, że na komputerze ma win 8,1. Pomocy
losko_rafal
 
Posty: 3
Dołączył(a): środa, 21 stycznia 2015, 13:20

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez tomekkowal4 » wtorek, 3 marca 2015, 18:32

Witam.
Tak jak koledzy mam problem z aktualizacją.Po podłączeniu telefonu zaczyna się on ładować, a instalacja się nie rozpoczyna.
Proszę o pomoc. WIN 8.1
tomekkowal4
 
Posty: 1
Dołączył(a): wtorek, 3 marca 2015, 18:27

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez marley » wtorek, 3 marca 2015, 19:12

Dzisiaj dostałem aktualizację systemową do wersji z 5 lutego....(bawiłem się wcześniejszą)
marley
 
Posty: 35
Dołączył(a): środa, 4 lutego 2015, 23:17

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez losko_rafal » środa, 4 marca 2015, 00:36

To dlaczego mnie i innym kolegom z forum nie szło to brak poprawnie zainstalowanego sterownika MTK. Wszystko inne co koledzy pisali i kolega z Chin pokazywał na filmie było ok. Żeby poprawnie zainstalować sterownik MTK należy: wejść w mój komputer/ właściwości/ menadżer urządzeń. Gdy widzimy sprzęty naszego komputera to w tym czasie podłączamy wyłączony telefon do komputera. Pokaże się na krótką chwilkę nie zainstalowany sterownik MTK, w tym czasie klikamy prawym guzikiem myszy na niezainstalowany sterownik i wybieramy "Aktualizuj oprogramowanie sterownika". Następnie określamy lokalizację naszego sterownika.

Link do sterownika
https://doc-0s-00-docs.googleuserconten ... e=download
losko_rafal
 
Posty: 3
Dołączył(a): środa, 21 stycznia 2015, 13:20

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez losko_rafal » czwartek, 5 marca 2015, 13:59

Faktycznie link nie działa, przepraszam. Drugi link ze sterami do S3:
http://pan.baidu.com/s/1jGvcBjg
losko_rafal
 
Posty: 3
Dołączył(a): środa, 21 stycznia 2015, 13:20

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez adi022 » piątek, 6 marca 2015, 23:36

Ja mam taki problem że w moim S3 3 GB otrzymuje komunikat: :"Niestety aplikacja Usługi Google play została zatrzymana".
Oprogramowanie: S3S 20150204 wydaje się być aktualne. (Oprogramowanie bez google aps to S3 20150127)
Na moim S3 aplikacja Sklep Play jest już zainstalowana, ale nie mogę się zalogować na konto Gmail, za każdym razem występuje komunikat: "Nie można się zalogować"
Aplikacja najprawdopodobniej była instalowana przez chinola za pomocą aplikacji: Google instaler.

Co muszę zrobić w takim przypadku?
Bo na stronce: http://www.needrom.com/download/jiayu-s3/ nie widzę odpowiedniego ROMu.
bo Update ROM 1 jest jak piszą bez google aps, natomiast: ATTENTION (S3 20150113-142450) wydaje się być i tak starszą wersją oprogramowania.
adi022
 
Posty: 37
Dołączył(a): poniedziałek, 3 listopada 2014, 23:38

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do ROM'y i modyfikacje



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama