• Reklama

Jiayu S3 ROM

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez R3X412 » wtorek, 13 września 2016, 00:03

Hej potrzebuje romu najlepiej android jeśli jest 5 i możne być wyżej bez stokowego roota ktoś coś może polecić ?
R3X412
 
Posty: 13
Dołączył(a): piątek, 6 marca 2015, 20:15

Reklama

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez pavlikdc » wtorek, 13 września 2016, 00:40

A co w pokiemony grasz? :-D

Zobacz xtreme. Po wgraniu powinna byc OTA do 2.3

http://www.needrom.com/download/rom-xtreme-rom-tf/
pavlikdc
AKTYWNY
 
Posty: 349
Dołączył(a): poniedziałek, 8 lutego 2016, 13:20
Pochwały: 13

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez gemini01 » środa, 14 września 2016, 23:44

Hej. Przez przypadek kliknalem po podlaczeniu telefonu do kompa, tylko ladowanie, no i teraz za nic nie moge polaczyc sie z kompem. Klikajac na debugowanie(urzadzenie jest w trybie ladowania,debugowanie usb jest wylaczone). Ktos wie gdzie i jak to zmienic? Android 5.1.1 (Bliss Pop). Z gory dzieki za kazde nfo.

Wysłane z mojego s3
gemini01
 
Posty: 76
Dołączył(a): środa, 18 grudnia 2013, 15:20
Pochwały: 2

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez pavlikdc » czwartek, 15 września 2016, 00:16

Heh, jak klikniesz w powiadomienia "o tylko ładowaniu" przeniesie cie do wyboru mtp i mass storage :)
pavlikdc
AKTYWNY
 
Posty: 349
Dołączył(a): poniedziałek, 8 lutego 2016, 13:20
Pochwały: 13

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez gemini01 » czwartek, 15 września 2016, 00:23

Nie mam takiej opcji, po podczepieniu do pc bateria sie zaczyna ladowac i nic wiecej, nie wyskakuje zadne okno, nic. Dzieki za zainteresowanie.
gemini01
 
Posty: 76
Dołączył(a): środa, 18 grudnia 2013, 15:20
Pochwały: 2

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez pavlikdc » czwartek, 15 września 2016, 02:02

Na kitkacie jest:

Obrazek
pavlikdc
AKTYWNY
 
Posty: 349
Dołączył(a): poniedziałek, 8 lutego 2016, 13:20
Pochwały: 13

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez gemini01 » czwartek, 15 września 2016, 09:36

Tak to wyglada u mnie, debugowanie nie klikalneObrazek

Wysłane z mojego s3 przy użyciu Tapatalka
gemini01
 
Posty: 76
Dołączył(a): środa, 18 grudnia 2013, 15:20
Pochwały: 2

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez spiderpl » czwartek, 15 września 2016, 09:56

Jak podłączysz komórkę pod USB to po prostu rozwiń górną belkę i kliknij w komunikat Tylko ładowanie. Powinno cię przenieść do menu w którym możesz zmienić tryb

Jiayu S3 i tapatalk
spiderpl
 
Posty: 55
Dołączył(a): piątek, 13 marca 2015, 14:14
Pochwały: 1

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez gemini01 » czwartek, 15 września 2016, 22:33

Gdyby tak bylo, nie pisal bym tu o tym. Pierwszy raz sie spotkalem z taka sytuacja bym nie mial opcji wyboru co chcem zrobiz z telefonem po podlaczeniu go do peceta przez usb. Myslalem, ze moze ktos mial podobnie i rozwiazal problem. Do tej pory mialem to w automacie, ze otwierala sie pamiec wewnetrzna i karta sd, lecz po ostatniej aktualizacji win 10 przestal widziec jiayu. Zainstalowalem jakies tam sterowniki( nie pamietam juz jakie) i pokazywala mi sie karta sd na ekranie oraz mozliwosc wyboru tak jak na screenie powyzej , teraz nie mam nic. Przywroce kopie zapasowa, moze bedzie ok. Dzieki za sugestie.
gemini01
 
Posty: 76
Dołączył(a): środa, 18 grudnia 2013, 15:20
Pochwały: 2

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez pavlikdc » czwartek, 15 września 2016, 23:57

Jaki system?
pavlikdc
AKTYWNY
 
Posty: 349
Dołączył(a): poniedziałek, 8 lutego 2016, 13:20
Pochwały: 13

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez gemini01 » piątek, 16 września 2016, 00:00

Android 5.1.1 (Bliss Pop)
gemini01
 
Posty: 76
Dołączył(a): środa, 18 grudnia 2013, 15:20
Pochwały: 2

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez pavlikdc » piątek, 16 września 2016, 00:07

to sie pytaj u hiszpanów :D
pavlikdc
AKTYWNY
 
Posty: 349
Dołączył(a): poniedziałek, 8 lutego 2016, 13:20
Pochwały: 13

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do ROM'y i modyfikacje



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama