• Reklama

Jiayu S3 ROM

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez mrergie » sobota, 20 sierpnia 2016, 14:44

I właśnie obsługa Flash Toola, mimo iż banalna, sprawia bardzo wielu osobom problem. Poradników krok po kroku do recovery jest cała masa.
telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon

A kogo to w ogóle obchodzi?
Avatar użytkownika
mrergie
VIP
 
Posty: 1537
Dołączył(a): piątek, 13 grudnia 2013, 12:19
Pochwały: 66

Reklama

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez Darkne » sobota, 20 sierpnia 2016, 16:25

mrergie napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Bardziej flashowanie pod 10 to wiekszy problem niz uzywanie flashtool.
Darkne
 
Posty: 13
Dołączył(a): wtorek, 28 czerwca 2016, 18:58

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez Luksusowy » środa, 24 sierpnia 2016, 23:35

Czy ktos z was znalazl opcję wideorozmowy? Jest cos takiego w naszym telefonie?

Wysłane z mojego S3 przy użyciu Tapatalka
Luksusowy
 
Posty: 43
Dołączył(a): czwartek, 26 marca 2015, 01:37

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez gemini01 » czwartek, 25 sierpnia 2016, 00:03

Moze google duo?!
gemini01
 
Posty: 76
Dołączył(a): środa, 18 grudnia 2013, 15:20
Pochwały: 2

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez pavlikdc » czwartek, 25 sierpnia 2016, 00:31

Nigdy nie kombinowałem z video rozmową ale google duo jest dobrą alternatywą aby latało bez gappsów.
pavlikdc
AKTYWNY
 
Posty: 349
Dołączył(a): poniedziałek, 8 lutego 2016, 13:20
Pochwały: 13

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez Luksusowy » czwartek, 25 sierpnia 2016, 00:34

Ale typowo z aplikacji "telefon" bez uzywania pakietu internetowego rozumiem ze sie nie da? Google duo, skype, messanger i wiele innych to wiem, ale to wszystko zuwywa pakiet danych

Wysłane z mojego S3 przy użyciu Tapatalka
Luksusowy
 
Posty: 43
Dołączył(a): czwartek, 26 marca 2015, 01:37

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez pavlikdc » czwartek, 25 sierpnia 2016, 00:39

Zobacz Swipe Dialer - jest perfekcyjny w swojej prostocie (jak w jelly bean) i po przytrzymaniu na kontakcie ma opcje Video Call ale u mnie nie działa (przełącza na voice):

Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Na internetach piszą (odnośnie kitkata) że to wina oprogramowania (kernela) więc sprawdź jeszcze na lolku. Na 442 było bez problemu zaś na 444 chyba to wyrzucono. Tyle wyczytałem w takim stanie jakim jestem :D
pavlikdc
AKTYWNY
 
Posty: 349
Dołączył(a): poniedziałek, 8 lutego 2016, 13:20
Pochwały: 13

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez Luksusowy » czwartek, 25 sierpnia 2016, 13:06

Zainstalowałem i u mnie tez przelacza na voice, ale i tak dzieki za pomoc. Bede musial radzic sobie jednak ze skype. Dzis bede mial konpsona. Plytke ladowania usb juz wymienilem. Jak tylko go wloze i pouzytkuje go jakis czas to dam znac czy pomoglo cos na battery drop

Wysłane z mojego S3 przy użyciu Tapatalka
Luksusowy
 
Posty: 43
Dołączył(a): czwartek, 26 marca 2015, 01:37

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez blue_voyager » poniedziałek, 29 sierpnia 2016, 10:31

Ten watek dotyczy ROMów do S3, nie baterii. Od spraw baterii do tego telefonu jest osobny temat. Nie będę tego wciąż przenosił. Posty poszły do kosza, następnym razem będzie warn.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5649
Dołączył(a): niedziela, 16 czerwca 2013, 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 207
Ostrzeżenia: -1

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez pavlikdc » środa, 31 sierpnia 2016, 16:46

Jiayu S3 (6752) - Nougat available now!

Download: https://www.androidfilehost.com/?fid=24694152805483847

Working:
- RIL (calls, sms, data (may still be buggy))
- WIFI
- BT
- Sound
- Sensors
- Storages

Google Apps are still BETA and not working!
pavlikdc
AKTYWNY
 
Posty: 349
Dołączył(a): poniedziałek, 8 lutego 2016, 13:20
Pochwały: 13

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez mrergie » środa, 31 sierpnia 2016, 16:52

Lepiej podaj pełne źródło i napisz ile nie działa ;-)
http://forum.xda-developers.com/jiayu-s ... 3-t3451923
GPS i aparat. To raczej bardzo dużo. Sam twórca podaje że jest to dopiero Alpha. Czyli nie ma co instalować, lepiej poczekać.
telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon

A kogo to w ogóle obchodzi?
Avatar użytkownika
mrergie
VIP
 
Posty: 1537
Dołączył(a): piątek, 13 grudnia 2013, 12:19
Pochwały: 66

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez pavlikdc » środa, 31 sierpnia 2016, 17:05

Ja akurat mam info z fb i tam wiecej nie bylo. XDA mnie odrzuca iloscia informacji do przebrniecia.
pavlikdc
AKTYWNY
 
Posty: 349
Dołączył(a): poniedziałek, 8 lutego 2016, 13:20
Pochwały: 13

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do ROM'y i modyfikacje



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama