• Reklama

Jiayu S3 ROM

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez adapter » 22 lut 2015, o 15:36

Mam prośbę do użytkowników s3.
Zrobiłem update z opcją format - przez pomyłkę.
Pisałem w innym wątku imei i 4g poszlo się ....
Imei odzyskałem 4g nie. Czasem do wielkiego dzwonu załapie.
Czy mógłby ktoś zrobić backup w twrp boot i system i data.
Pisałem do jiayu ale olali.
Jakoś bym się odwdzięczył.
adapter
 
Posty: 16
Dołączył(a): 20 sty 2015, o 13:03

Reklama

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez marqes997 » 23 lut 2015, o 17:30

doszedł dzisiaj telefon numer komilacji S3 20150204 co zrobić żeby wgrać play store ?
marqes997
 
Posty: 54
Dołączył(a): 27 wrz 2012, o 23:21
Lokalizacja: jhjhjhjk
Pochwały: 3

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez KingdomPL » 23 lut 2015, o 18:35

marqes997 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Wgraj Rom z needrom.com , tam są już gaapsy.

Tapnięte z Jajka S3
_-Zopo zp810_-NEO N003_-XIAOMI REDMI 1S -Jiayu S3
AINOL AURORA_- ONDA V989
Avatar użytkownika
KingdomPL
AKTYWNY
 
Posty: 612
Dołączył(a): 23 kwi 2013, o 14:29
Pochwały: 9

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez marqes997 » 23 lut 2015, o 21:52

Robię tak jak w tym filmiku gdy podłączam telefon to się ładuje tylko (superusers-on), co mam zrobić ?
marqes997
 
Posty: 54
Dołączył(a): 27 wrz 2012, o 23:21
Lokalizacja: jhjhjhjk
Pochwały: 3

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez matik200 » 23 lut 2015, o 22:53

marqes997 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Spróbuj przełożyć kabelek do innego gniazda USB. Ja też nie mogłem wgrać ROM'u bo włączało się tylko ładowanie.
Po 2 godzinach prób i szukaniu rozwiązań w internecie, przypadkiem przełożyłem do innego portu USB i ROM wgrał się od razu
matik200
 
Posty: 38
Dołączył(a): 21 cze 2013, o 19:47
Lokalizacja: warszzawa
Pochwały: 3

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez marqes997 » 23 lut 2015, o 23:24

sprawdziłem wszystkie porty i dalej nie działa :-(
marqes997
 
Posty: 54
Dołączył(a): 27 wrz 2012, o 23:21
Lokalizacja: jhjhjhjk
Pochwały: 3

Re: Odp: Jiayu S3 ROM

Postprzez deska80 » 24 lut 2015, o 00:27

Sterowniki mtk masz zainstalowane?

Wysłane z mojego JY-S3 za pomocą Tapatalk 2
deska80
 
Posty: 133
Dołączył(a): 1 lut 2015, o 10:34
Pochwały: 7

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez swiezak82 » 24 lut 2015, o 00:29

Masz włączony tryb debugowania?
Avatar użytkownika
swiezak82
VIP
 
Posty: 1277
Dołączył(a): 24 kwi 2014, o 12:42
Pochwały: 49

Re: Odp: Jiayu S3 ROM

Postprzez marqes997 » 24 lut 2015, o 00:41

deska80 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

nie nie mam skąd pobrać ?

debugowanie i superuser on
marqes997
 
Posty: 54
Dołączył(a): 27 wrz 2012, o 23:21
Lokalizacja: jhjhjhjk
Pochwały: 3

Re: Odp: Jiayu S3 ROM

Postprzez deska80 » 24 lut 2015, o 01:04

deska80
 
Posty: 133
Dołączył(a): 1 lut 2015, o 10:34
Pochwały: 7

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez marqes997 » 24 lut 2015, o 01:29

kk pobrałem stery i działa jest play store supcio
marqes997
 
Posty: 54
Dołączył(a): 27 wrz 2012, o 23:21
Lokalizacja: jhjhjhjk
Pochwały: 3

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez loll » 24 lut 2015, o 20:31

cześć
mam od dwóch dni s3 i niestety nie umiem sobie poradzić z problemem: nie mogę zainstalować niektórych aplikacji (problem rozwiązał po części market helper), blokuje mnie podczas instalacji niektórych aplikacji błąd: brak udostępnionych bibliotek (missing shared library). Co zrobić w tej sytuacji?
loll
 
Posty: 15
Dołączył(a): 18 cze 2013, o 22:40
Lokalizacja: net

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do ROM'y i modyfikacje



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama