• Reklama

Jiayu S3 ROM

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez adapter » niedziela, 22 lutego 2015, 15:36

Mam prośbę do użytkowników s3.
Zrobiłem update z opcją format - przez pomyłkę.
Pisałem w innym wątku imei i 4g poszlo się ....
Imei odzyskałem 4g nie. Czasem do wielkiego dzwonu załapie.
Czy mógłby ktoś zrobić backup w twrp boot i system i data.
Pisałem do jiayu ale olali.
Jakoś bym się odwdzięczył.
adapter
 
Posty: 16
Dołączył(a): wtorek, 20 stycznia 2015, 13:03

Reklama

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez marqes997 » poniedziałek, 23 lutego 2015, 17:30

doszedł dzisiaj telefon numer komilacji S3 20150204 co zrobić żeby wgrać play store ?
marqes997
 
Posty: 54
Dołączył(a): czwartek, 27 września 2012, 23:21
Lokalizacja: jhjhjhjk
Pochwały: 3

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez KingdomPL » poniedziałek, 23 lutego 2015, 18:35

marqes997 napisał(a):doszedł dzisiaj telefon numer komilacji S3 20150204 co zrobić żeby wgrać play store ?

Wgraj Rom z needrom.com , tam są już gaapsy.

Tapnięte z Jajka S3
_-Zopo zp810_-NEO N003_-XIAOMI REDMI 1S -Jiayu S3
AINOL AURORA_- ONDA V989
Avatar użytkownika
KingdomPL
AKTYWNY
 
Posty: 612
Dołączył(a): wtorek, 23 kwietnia 2013, 14:29
Pochwały: 9

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez marqes997 » poniedziałek, 23 lutego 2015, 21:52

Robię tak jak w tym filmiku gdy podłączam telefon to się ładuje tylko (superusers-on), co mam zrobić ?
marqes997
 
Posty: 54
Dołączył(a): czwartek, 27 września 2012, 23:21
Lokalizacja: jhjhjhjk
Pochwały: 3

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez matik200 » poniedziałek, 23 lutego 2015, 22:53

marqes997 napisał(a):Robię tak jak w tym filmiku gdy podłączam telefon to się ładuje tylko (superusers-on), co mam zrobić ?

Spróbuj przełożyć kabelek do innego gniazda USB. Ja też nie mogłem wgrać ROM'u bo włączało się tylko ładowanie.
Po 2 godzinach prób i szukaniu rozwiązań w internecie, przypadkiem przełożyłem do innego portu USB i ROM wgrał się od razu
matik200
 
Posty: 38
Dołączył(a): piątek, 21 czerwca 2013, 19:47
Lokalizacja: warszzawa
Pochwały: 3

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez marqes997 » poniedziałek, 23 lutego 2015, 23:24

sprawdziłem wszystkie porty i dalej nie działa :-(
marqes997
 
Posty: 54
Dołączył(a): czwartek, 27 września 2012, 23:21
Lokalizacja: jhjhjhjk
Pochwały: 3

Re: Odp: Jiayu S3 ROM

Postprzez deska80 » wtorek, 24 lutego 2015, 00:27

Sterowniki mtk masz zainstalowane?

Wysłane z mojego JY-S3 za pomocą Tapatalk 2
deska80
 
Posty: 133
Dołączył(a): niedziela, 1 lutego 2015, 10:34
Pochwały: 7

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez swiezak82 » wtorek, 24 lutego 2015, 00:29

Masz włączony tryb debugowania?
Avatar użytkownika
swiezak82
VIP
 
Posty: 1289
Dołączył(a): czwartek, 24 kwietnia 2014, 12:42
Pochwały: 36

Re: Odp: Jiayu S3 ROM

Postprzez marqes997 » wtorek, 24 lutego 2015, 00:41

deska80 napisał(a):Sterowniki mtk masz zainstalowane?

Wysłane z mojego JY-S3 za pomocą Tapatalk 2

nie nie mam skąd pobrać ?

debugowanie i superuser on
marqes997
 
Posty: 54
Dołączył(a): czwartek, 27 września 2012, 23:21
Lokalizacja: jhjhjhjk
Pochwały: 3

Re: Odp: Jiayu S3 ROM

Postprzez deska80 » wtorek, 24 lutego 2015, 01:04

deska80
 
Posty: 133
Dołączył(a): niedziela, 1 lutego 2015, 10:34
Pochwały: 7

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez marqes997 » wtorek, 24 lutego 2015, 01:29

kk pobrałem stery i działa jest play store supcio
marqes997
 
Posty: 54
Dołączył(a): czwartek, 27 września 2012, 23:21
Lokalizacja: jhjhjhjk
Pochwały: 3

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez loll » wtorek, 24 lutego 2015, 20:31

cześć
mam od dwóch dni s3 i niestety nie umiem sobie poradzić z problemem: nie mogę zainstalować niektórych aplikacji (problem rozwiązał po części market helper), blokuje mnie podczas instalacji niektórych aplikacji błąd: brak udostępnionych bibliotek (missing shared library). Co zrobić w tej sytuacji?
loll
 
Posty: 14
Dołączył(a): wtorek, 18 czerwca 2013, 22:40
Lokalizacja: net

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do ROM'y i modyfikacje



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama