• Reklama

Jiayu s3 problem z polaczniem usb

Jiayu s3 problem z polaczniem usb

Postprzez entombet » poniedziałek, 7 grudnia 2015, 20:10

Witam, podlaczam sobie kabel usb do pc ale komp widzi mi tylko pamiec microsd nie widzi pamieci telefonu. jest jakies rozwiazanie na ten feler?.
entombet
 
Posty: 16
Dołączył(a): poniedziałek, 12 października 2015, 16:57

Reklama

en.001phone.cn=

Re: Jiayu s3 problem z polaczniem usb

Postprzez rozen1 » sobota, 19 grudnia 2015, 13:50

Niestety mam to samo, można to rozwiązać przez zainstalowanie sterowników mediatek do MT6752 (dla naszego tel) na komputer.
Od 2 dni próbuję to uczynić, ale z miernym skutkiem.
rozen1
 
Posty: 7
Dołączył(a): sobota, 19 grudnia 2015, 13:05

Re: Jiayu s3 problem z polaczniem usb

Postprzez slived22 » wtorek, 29 grudnia 2015, 17:22

Wie ktoś skąd pobrać sterowniki do Windowsa 10? Bo nie mogę połączyć tel w trybie mtp... Tylko i wyłącznie jako nośnik pamięci...
Jiayu S3 3GB
slived22
 
Posty: 55
Dołączył(a): sobota, 22 sierpnia 2015, 18:10

Re: Jiayu s3 problem z polaczniem usb

Postprzez ddr » wtorek, 29 grudnia 2015, 20:09

A w ogóle widzi telefon w menedżerze urządzeń?
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com - zamknięte do odwołania
W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.
Avatar użytkownika
ddr
VIP
 
Posty: 3635
Dołączył(a): sobota, 3 maja 2014, 22:50
Pochwały: 124

Re: Jiayu s3 problem z polaczniem usb

Postprzez slived22 » czwartek, 31 grudnia 2015, 19:50

Nie widzi
slived22
 
Posty: 55
Dołączył(a): sobota, 22 sierpnia 2015, 18:10

Re: Jiayu s3 problem z polaczniem usb

Postprzez ddr » czwartek, 31 grudnia 2015, 21:02

Takie coś się dzieje po czasie po niepoprawnym wgraniu softu. Trzeba jeszcze raz wgrać z opcją format all w spft, wtedy wróci do normalności. Chociaż może jest opcja ręcznej naprawy, tylko trzeba wiedzieć co i gdzie.
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com - zamknięte do odwołania
W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.
Avatar użytkownika
ddr
VIP
 
Posty: 3635
Dołączył(a): sobota, 3 maja 2014, 22:50
Pochwały: 124

Re: Jiayu s3 problem z polaczniem usb

Postprzez slived22 » sobota, 2 stycznia 2016, 13:41

Tyle że spft też nie widzi telefonu to nie ma jak wgrać nowego softu
slived22
 
Posty: 55
Dołączył(a): sobota, 22 sierpnia 2015, 18:10

Re: Jiayu s3 problem z polaczniem usb

Postprzez ddr » sobota, 2 stycznia 2016, 19:26

Na sekundę po starcie powinien wejść w tryb download, wtedy spft łapie.
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com - zamknięte do odwołania
W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.
Avatar użytkownika
ddr
VIP
 
Posty: 3635
Dołączył(a): sobota, 3 maja 2014, 22:50
Pochwały: 124


Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama