• Reklama

Jiayu S3 nie włącza się

Jiayu S3 nie włącza się

Postprzez RadekP » wtorek, 7 czerwca 2016, 10:16

Witam

Problem wystąpił po próbie naprawy telefonu.
Odinstalowałem trebucheta + katalogi i telefon zdechł.
"Wisi" na napisie Jiayu i nic dalej nie idzie.
Co mogę z tym zrobić ?
RadekP
 
Posty: 1
Dołączył(a): piątek, 15 maja 2015, 13:40

Reklama

en.001phone.cn=

Re: Jiayu S3 nie włącza się

Postprzez blue_voyager » wtorek, 7 czerwca 2016, 10:28

Wywaliłes coś co było potrzebne. Wgraj od nowa ROM prze FT.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5651
Dołączył(a): niedziela, 16 czerwca 2013, 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 208
Ostrzeżenia: -1

Re: Jiayu S3 nie włącza się

Postprzez spiderpl » wtorek, 7 czerwca 2016, 10:59

Jak usuwa się jeden launcher trzeba pamiętać aby był jakiś inny bo bez żadnego komórką się nie uruchomi.

Jiayu S3 i tapatalk
spiderpl
 
Posty: 55
Dołączył(a): piątek, 13 marca 2015, 14:14
Pochwały: 1

Re: Jiayu S3 nie włącza się

Postprzez simmin » piątek, 19 sierpnia 2016, 20:19

Cześć,

Mam S3 3GB RAM.

Chciałbym dołączyć się do wątku. Od razu napiszę, że nawet chętnie (nie chcę nikogo obrazić) zapłacę za pomoc, bo jestem laikiem w tych sprawach.

Usunąłem (celowo niestety) program jiayu który uznany został za malware przez program antywirusowy. Od tej chwili telefon włącza się do momentu napisu JAYIU i tyle. No i mam problem, bo wszystkie zdjęcia i dane... nie wiem jak je mam zgrać na komputer, nic innego nie mam, wszystko zapisane na koncie google poza tymi danymi. Więc mógłbym reset fabryczny zrobić i po kłopocie, ale chciałbym odzyskać dane.

Czy ktoś z was mógłby mi pomóc, wskazać jak to zrobić? tak jak mówię, chętnie zapłacę za pomoc. Tu padła niby odpowiedź: wgraj nowy ROM przez FT, ale niestety kompletnie nie wiem o co chodzi.

Z góry dzięki za pomoc!
Pozdrawiam,
simmin
simmin
 
Posty: 1
Dołączył(a): piątek, 19 sierpnia 2016, 20:00

Re: Jiayu S3 nie włącza się

Postprzez ddr » piątek, 19 sierpnia 2016, 20:26

Flash przez spft z odznaczeniem userdata.
Mogę Ci także postawić soft bez luki.
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com - zamknięte do odwołania
W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.
Avatar użytkownika
ddr
VIP
 
Posty: 3635
Dołączył(a): sobota, 3 maja 2014, 22:50
Pochwały: 124

Re: Jiayu S3 nie włącza się

Postprzez swiezak82 » piątek, 19 sierpnia 2016, 21:16

@simmin
Jak sam tego nie ogarniesz to może napisz skąd jesteś to może ktoś pomoże.
Avatar użytkownika
swiezak82
VIP
 
Posty: 1310
Dołączył(a): czwartek, 24 kwietnia 2014, 12:42
Pochwały: 41


Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama