• Reklama

Jiayu S3 - Aero2 nie działa

Jiayu S3 - Aero2 nie działa

Postprzez Deevay » piątek, 14 sierpnia 2015, 02:53

Mam problem z ustawieniem Aero2 w Jiayu S3 Advanced (wersja 3GB). Nigdzie nie znalazłem poradnika dokładnie do tego telefonu ale probówałem z innymi poradnikami.
Niestety pomimo wielu prób aero2 nadal mi nie działa.
Nie wiem czy coś robie żle ( w sumie to w niektórych poradnikach pisało coś o ustawieniach GSM/WCDMA ale nigdzie nic takiego nie mogę znaleść w moim telefonie.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Deevay
 
Posty: 2
Dołączył(a): piątek, 14 sierpnia 2015, 01:53

Reklama

en.001phone.cn=

Re: Jiayu S3 - Aero2 nie działa

Postprzez su2000 » piątek, 14 sierpnia 2015, 11:37

Prócz ustawień, które przedstawiłeś,ja mam jeszcze włączone dane w roamingu dla Aero
(zarządzanie karta sim -> ustawienia ogólne -> roaming).

W ZTE miałem też przypadek, że aero nie chciało współpracować z większością przeglądarek,
poszło natomiast pod przeglądarką Mercury Browser.
su2000
AKTYWNY
 
Posty: 270
Dołączył(a): poniedziałek, 6 grudnia 2010, 11:07
Lokalizacja: zzz
Pochwały: 14

Re: Jiayu S3 - Aero2 nie działa

Postprzez swiezak82 » sobota, 15 sierpnia 2015, 10:05

Avatar użytkownika
swiezak82
VIP
 
Posty: 1292
Dołączył(a): czwartek, 24 kwietnia 2014, 12:42
Pochwały: 36

Re: Jiayu S3 - Aero2 nie działa

Postprzez Deevay » wtorek, 18 sierpnia 2015, 18:55

swiezak82 napisał(a):Pobierz ta aplikacje https://play.google.com/store/apps/deta ... .app&hl=pl

Zainstalowanie tej apki rozwiązało mój problem, wielke dzięki (wychodzi na to że podstawowa przeglądarka wogule nie wychwytywała zapytania o captcha do aero :evil: ). Teraz mam troszke inny problem.Po jakimś czasie, czasami samoistnie mi się zmnieniają ustawienia połączeń danych ( z tego co zauważyłem z ustawionej karty sim operatora na Aero - czy może to być powiązane z tą aplikacją? Odświeżanie sesji czy coś w tym stylu? Czy może to być problem telefonu z zapisywaniem ustawień?
Deevay
 
Posty: 2
Dołączył(a): piątek, 14 sierpnia 2015, 01:53


Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama