• Reklama

Jiayu S3 3 GB RAM, 64-bitowy procesor z LTE za 162 dolary!

Re: Jiayu S3 3 GB RAM, 64-bitowy procesor z LTE za 162 dola

Postprzez mig_mig » 5 wrz 2016, o 13:26

blue_voyager napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Może dziwne... Jest S3 Standard, S3 Advanced, 3S+ z procesorem MT6752, S3+ z procesorem MT6753. Znalazłem też S3A i S3S, ale ich specyfikacja jest...różna, wg rożnych źródeł. Z drugiej strony MT6753 jest słabszy, ale jednocześnie wydaje mi się, że lepiej wspierany przez producenta. Może dlatego, że to nowszy model. Odrzucając te z 2 GB RAM nie wiem dokładnie który model kupić. Stąd pytanie.
---
Dopiero teraz zajarzyłem że S3A to Adv, a S3S to Std. S3+ to słabszy procesor, ale z większą ilością pamięci. Wszystko jasne. Thx
mig_mig
 
Posty: 13
Dołączył(a): 28 gru 2012, o 23:21
Lokalizacja: Z nikąd

Reklama

Re: Jiayu S3 3 GB RAM, 64-bitowy procesor z LTE za 162 dola

Postprzez Szakal_86 » 26 paź 2016, o 22:36

Według specyfikacji ten telefon obsługuje WiFi w standardzie n, a nawet ac w 5 GHz. Czy tak jest faktycznie? Jest ktoś komu udało się po WiFi osiągnąć te 300 Mbps lub coś koło tego?
Szakal_86
 
Posty: 46
Dołączył(a): 14 sie 2015, o 12:46
Pochwały: 1

Re: Jiayu S3 3 GB RAM, 64-bitowy procesor z LTE za 162 dola

Postprzez wojtekwojtek » 4 lis 2016, o 16:23

300 Mbps nie polecisz nawet na kompie, ale Jiayu S3 rzeczywiście obsługuje te sieci i rzeczywiście zestawi połączenie z taką prędkością (a przepustowość takiego połączenia to już inna para kaloszy, do dyskusji na długie zimowe wieczory ;) ).
wojtekwojtek
 
Posty: 24
Dołączył(a): 12 lis 2013, o 15:00

Re: Jiayu S3 3 GB RAM, 64-bitowy procesor z LTE za 162 dola

Postprzez Szakal_86 » 6 lis 2016, o 09:42

Nawet w standardzie ac na 5 GHz? Nie miałem styczności nigdy z takimi routerami i się zastanawiam czy warto zainwestować w taki.
Szakal_86
 
Posty: 46
Dołączył(a): 14 sie 2015, o 12:46
Pochwały: 1

Re: Jiayu S3 3 GB RAM, 64-bitowy procesor z LTE za 162 dola

Postprzez wojtekwojtek » 10 lis 2016, o 07:05

No nie polecisz. Przepustowość, a realna prędkość to dwie zupełnie inne rzeczy.
Ale zainwestować warto. Jest niesamowita różnica na 300mbps (czyli realnie mniej wiecej 150mbps). To już można sobie normalnie hulać :)
wojtekwojtek
 
Posty: 24
Dołączył(a): 12 lis 2013, o 15:00

Poprzednia strona

Powrót do Dyskusja o telefonach JiaYu



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama