• Reklama

Jiayu S3 3 GB RAM, 64-bitowy procesor z LTE za 162 dolary!

Re: Odp: Jiayu S3 3 GB RAM, 64-bitowy procesor z LTE za 162

Postprzez sudione » 16 sie 2015, o 15:57

Roswell napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Nie widziałeś w akcji SAMSUNG'a S5! To jest szpieg dopiero! On wie, że jesteś nawet w ubikacji! ;)
Avatar użytkownika
sudione
NewsMan
 
Posty: 302
Dołączył(a): 28 mar 2013, o 13:13
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 12
Telefon:: HTC Desire A8181

Reklama

Re: Jiayu S3 3 GB RAM, 64-bitowy procesor z LTE za 162 dola

Postprzez Pokrak » 28 sie 2015, o 11:59

Jiayu S3 Advanced z 3GB Ram i NFC. System Android Kitkat 4.4.4.

Działanie DualSIM - w jednym gnieździe Aero2 w drugim karta GSM. I jedynie jedna SIM może działać w standardzie 3G. System nie daje możliwości ustawienia obydwu slotów na 3G albo 4G. A więc jeden działa mi na 3 G a drugi na G (GSM) albo Edge (Aero2). Czy to normalne ? Czy to ograniczenie systemowe, czy też w Lollipop 5.1 takiego graniczenia nie ma ?
Pokrak
 
Posty: 4
Dołączył(a): 1 sie 2015, o 13:37
Telefon:: Jiayu
ROM: Lollipop 5.1

Re: Odp: Jiayu S3 3 GB RAM, 64-bitowy procesor z LTE za 162

Postprzez sudione » 28 sie 2015, o 12:28

Pokrak napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Dokładnie tak ma być!:) Praktycznie wszystkie telefony chińskie działają w taki sposób, że w jednym slocie masz hiper-duper-super LTE;), a w drugim zasięg tylko 2G.
Nie wiem jak jest w nowszych konstrukcjach typu Meizu MX5, czy OnePlus 2. Trzeba zapytać użytkowników w/w telefonów. Chyba, że ktoś rzuci linkiem gdzie coś takiego można sprawdzić.:)
Avatar użytkownika
sudione
NewsMan
 
Posty: 302
Dołączył(a): 28 mar 2013, o 13:13
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 12
Telefon:: HTC Desire A8181

Re: Jiayu S3 3 GB RAM, 64-bitowy procesor z LTE za 162 dola

Postprzez Pokrak » 28 sie 2015, o 12:41

Dziękuję za informację :).

U mnie obydwa sloty SIM są takie same - każdy obsługuje 3G, jednak nie jednocześnie. Czyli mam rozumieć że Lollipop 5.1 nic tu nie wnosi ? Wśród jego nowości jest mowa o natywnej obsłudze DualSIM. Co to znaczy ?
Pokrak
 
Posty: 4
Dołączył(a): 1 sie 2015, o 13:37
Telefon:: Jiayu
ROM: Lollipop 5.1

Re: Jiayu S3 3 GB RAM, 64-bitowy procesor z LTE za 162 dola

Postprzez radier » 28 sie 2015, o 12:47

Jest jak jest i soft tu nic nie zmieni.
Avatar użytkownika
radier
AKTYWNY
 
Posty: 385
Dołączył(a): 6 mar 2015, o 00:40
Pochwały: 10
Telefon:: Samsung

Re: Odp: Jiayu S3 3 GB RAM, 64-bitowy procesor z LTE za 162

Postprzez sudione » 28 sie 2015, o 12:49

Pokrak napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Dokładnie!:) Plus JiaYu S3 jest taki, że możesz bez wyjmowania kart w locie je przełączać i konfigurować. W starszych chińskich telefonach miałeś slot do 3G oraz 2G i musiałeś je włożyć dokładnie wg dokładnie instrukcji obsługi.
Pokrak napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
...że jest to telefon na dwie karty.:) Chyba, bo nie widzę różnic poza tą, którą wymieniłem powyżej.
Pokrak napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Polecam się na przyszłość.:)
Avatar użytkownika
sudione
NewsMan
 
Posty: 302
Dołączył(a): 28 mar 2013, o 13:13
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 12
Telefon:: HTC Desire A8181

Re: Jiayu S3 3 GB RAM, 64-bitowy procesor z LTE za 162 dola

Postprzez Salioner » 31 sie 2015, o 13:16

Witam, kupiłem Jiayu S3 niestety 4G nie działa, nawet po wymianie karty sim. Max H+

Wysłane z mojego MX4
Salioner
 
Posty: 135
Dołączył(a): 22 lis 2014, o 22:21
Pochwały: 4
Telefon:: Meizu MX4

Re: Jiayu S3 3 GB RAM, 64-bitowy procesor z LTE za 162 dola

Postprzez slived22 » 31 sie 2015, o 22:57

Mam ten sam problem co ty
slived22
 
Posty: 53
Dołączył(a): 22 sie 2015, o 18:10
Telefon:: Jiayu
ROM: 4.4.4

Re: Jiayu S3 3 GB RAM, 64-bitowy procesor z LTE za 162 dola

Postprzez radier » 31 sie 2015, o 23:44

Wasza taryfa posiada LTE? Np. Play w starych wersjach Play Fresh na kartę blokuje LTE.

Taptaptap Mlais M52
Avatar użytkownika
radier
AKTYWNY
 
Posty: 385
Dołączył(a): 6 mar 2015, o 00:40
Pochwały: 10
Telefon:: Samsung

Re: Jiayu S3 3 GB RAM, 64-bitowy procesor z LTE za 162 dola

Postprzez slived22 » 4 wrz 2015, o 06:36

Zgadza sie problem lezal po stronie operatora :) Napisalem do nich i od razu mam 4G :)
slived22
 
Posty: 53
Dołączył(a): 22 sie 2015, o 18:10
Telefon:: Jiayu
ROM: 4.4.4

Re: Jiayu S3 ROM

Postprzez viara » 6 wrz 2015, o 13:27

poda ktoś link do dobrej folii ochronnej z aliexpress na jiayu s3 ?
viara
AKTYWNY
 
Posty: 375
Dołączył(a): 8 kwi 2015, o 15:41
Telefon:: lg

Re: Jiayu S3 3 GB RAM, 64-bitowy procesor z LTE za 162 dola

Postprzez Albin » 6 wrz 2015, o 15:46

Lepiej kup szkło

Wysłane z mojego JY-S3 przy użyciu Tapatalka
Albin
AKTYWNY
 
Posty: 794
Dołączył(a): 20 lis 2013, o 22:32
Pochwały: 16
Telefon:: Redmi Note 3 Pro

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusja o telefonach JiaYu



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama