• Reklama

Jiayu s3 2GB

Jiayu s3 2GB

Postprzez adapter » 2 lut 2015, o 23:42

Chwalę się - dziś dotarł.
Kosztował mnie 143,46 GBP.
Pobawię się i napiszę coś później.
adapter
 
Posty: 16
Dołączył(a): 20 sty 2015, o 13:03

Reklama

Re: Jiayu s3 2GB

Postprzez areq1987 » 2 lut 2015, o 23:48

Napisz czy jest dioda powiadomien bo to wielka niewiadoma jak na razie.
areq1987
AKTYWNY
 
Posty: 789
Dołączył(a): 27 lut 2013, o 00:44
Lokalizacja: mielec
Pochwały: 5

Re: Jiayu s3 2GB

Postprzez yaroslav44 » 3 lut 2015, o 00:21

Napisz jak jest z głośnością dzwonków.
yaroslav44
 
Posty: 13
Dołączył(a): 9 paź 2014, o 17:11

Re: Jiayu s3 2GB

Postprzez Quis » 3 lut 2015, o 00:29

i GPSem
Quis
VIP
 
Posty: 813
Dołączył(a): 18 lip 2013, o 11:50
Pochwały: 28

Re: Jiayu s3 2GB

Postprzez adapter » 3 lut 2015, o 00:45

dioda mruga przy smsach na zielono
głośnik głośny jakość taka sobie s4 mini i s3 mini maja dźwięk taki głębszy.
gps tel przy oknie google maps znalazł sygnał po ok 8-10 sekundach.
adapter
 
Posty: 16
Dołączył(a): 20 sty 2015, o 13:03

Re: Jiayu s3 2GB

Postprzez areq1987 » 3 lut 2015, o 01:47

Glebszy dzwiek mozna ustawic przez viper4android a jak z jakoscia ekranu? Foto video?
areq1987
AKTYWNY
 
Posty: 789
Dołączył(a): 27 lut 2013, o 00:44
Lokalizacja: mielec
Pochwały: 5

Re: Jiayu s3 2GB

Postprzez adapter » 3 lut 2015, o 01:54

może i da rade coś wykombinować.
ekran no w dechę jest naprawdę.
Trochę zonk z google sklep działa część aplikacji nie działa bo nie jest zgodna z tym urządzeniem.
adapter
 
Posty: 16
Dołączył(a): 20 sty 2015, o 13:03

Re: Jiayu s3 2GB

Postprzez areq1987 » 3 lut 2015, o 01:57

A czemu sa niezgodne? Moze lokacje masz chinska ustawiona?
areq1987
AKTYWNY
 
Posty: 789
Dołączył(a): 27 lut 2013, o 00:44
Lokalizacja: mielec
Pochwały: 5

Re: Jiayu s3 2GB

Postprzez areq1987 » 3 lut 2015, o 01:58

Idzie go obslugiwac jedna reka ok?
areq1987
AKTYWNY
 
Posty: 789
Dołączył(a): 27 lut 2013, o 00:44
Lokalizacja: mielec
Pochwały: 5

Re: Jiayu s3 2GB

Postprzez adapter » 3 lut 2015, o 02:15

ja daje rade jedna ręka.
a jak się zmienia lokacje ?
adapter
 
Posty: 16
Dołączył(a): 20 sty 2015, o 13:03

Re: Jiayu s3 2GB

Postprzez yaroslav44 » 3 lut 2015, o 09:13

Napisz jeszcze jak jakość rozmów z obu slotów i czy poprawnie działa z zestawem głośnomówiącym w aucie (jak możesz)
yaroslav44
 
Posty: 13
Dołączył(a): 9 paź 2014, o 17:11

Re: Jiayu s3 2GB

Postprzez bartosz325 » 3 lut 2015, o 10:12

W build.prop wyedytuj go na:
ro.product.model=Nexus 5
ro.product.brand=google
ro.product.name=hammerhead
ro.product.device=hammerhead
ro.product.board=hammerhead
ro.product.manufacturer=LGE

Po jednym dniu powinno go wykrywać jako LG Nexus 5 i aplikacje powinny być dostępne :)
bartosz325
 
Posty: 20
Dołączył(a): 17 sty 2015, o 00:40

Następna strona

Powrót do Dyskusja o telefonach JiaYu



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama