• Reklama

Jiayu s3 2GB

Re: Jiayu s3 2GB

Postprzez RaVB » 22 kwi 2015, o 12:52

dzięki...
czyli aby jakoś normalnie użytkować 2 karty SIM to trzeba znaleźć inny launcher... chyba APEX to ma.
Szkoda, bo żona już powoli ogarnia Hola :)
RaVB
 
Posty: 32
Dołączył(a): 16 lut 2015, o 01:27
Telefon:: ZTE

Reklama

Re: Odp: Jiayu s3 2GB

Postprzez deska80 » 23 kwi 2015, o 17:43

Nowe Ui

http://m.youtube.com/watch?v=BdvHsy51CAc

Wysłane z mojego JY-S3
deska80
 
Posty: 133
Dołączył(a): 1 lut 2015, o 10:34
Pochwały: 7
Telefon:: HTC
ROM: 1v2

Re: Jiayu s3 2GB

Postprzez ddr » 23 kwi 2015, o 18:18

Nawet ładne, wizualnie podobne do miui, szkoda że dalej kitkat, brakuje mi funkcjonalności z lizaka.
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com - zamknięte do odwołania
W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.
Avatar użytkownika
ddr
VIP
 
Posty: 3546
Dołączył(a): 3 maja 2014, o 22:50
Pochwały: 126
Telefon:: Letv x600
ROM: 011S

Re: Jiayu s3 2GB

Postprzez deska80 » 20 maja 2015, o 21:14

deska80
 
Posty: 133
Dołączył(a): 1 lut 2015, o 10:34
Pochwały: 7
Telefon:: HTC
ROM: 1v2

Re: Jiayu s3 2GB

Postprzez bonano » 21 maja 2015, o 10:40

Mam dwa pytania, bo doświadczenie z "chinczykami" skromne:
1. Gdy wysyłam SMSa, ten czasami dochodzi do odbiorcy z masą znaków zapytania zamiast polskich znaków. Od czego to zależy i jak w ogóle rozwiązać ten problem?

2. Czy można w domyślnej aplikacji do SMSow wyłączyć konwersję wiadomości na MMS po przekroczeniu rozmiaru 3 (bodaj) SMSow? Nie chciałbym instalować innych apek, bo podstawowa jest dla mnie poza tym jak najbardziej w porządku.

Z góry dzięki za pomoc!
Avatar użytkownika
bonano
 
Posty: 63
Dołączył(a): 7 sie 2014, o 13:33
Pochwały: 1
Telefon:: 3210

Re: Jiayu s3 2GB

Postprzez R3X412 » 1 lip 2015, o 18:34

W waszych też jest słaby zasięg ? , można coś z tym zrobić ?
R3X412
 
Posty: 9
Dołączył(a): 6 mar 2015, o 20:15
Telefon:: nokia

Re: Jiayu s3 2GB

Postprzez matik200 » 1 lip 2015, o 19:32

U mnie zasięg jest bardo dobry
matik200
 
Posty: 40
Dołączył(a): 21 cze 2013, o 19:47
Lokalizacja: warszzawa
Pochwały: 3

Re: Jiayu s3 2GB

Postprzez ddr » 1 lip 2015, o 20:07

Bonano, w obu przypadkach najlepiej zmienić aplikację do smsów :-P.
Można spróbować wyciągnąć z innego telefonu.
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com - zamknięte do odwołania
W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.
Avatar użytkownika
ddr
VIP
 
Posty: 3546
Dołączył(a): 3 maja 2014, o 22:50
Pochwały: 126
Telefon:: Letv x600
ROM: 011S

Re: Jiayu s3 2GB

Postprzez majk3l » 10 lut 2016, o 17:59

Panowie, czego używacie do backupu kont, danych, wiadomości itp., przed zmianą ROMu?
W normalnym Andku wszystko zapisuje się na koncie google i odtwarza na nowym telefonie, ale tu tak nie jest. Trzeba chyba jakiś soft firmy trzeciej?
majk3l
 
Posty: 12
Dołączył(a): 17 sty 2014, o 23:53
Telefon:: jiayu g4
ROM: miui 4.1.x

Re: Jiayu s3 2GB

Postprzez blue_voyager » 10 lut 2016, o 18:02

Titanium Backup.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5986
Dołączył(a): 16 cze 2013, o 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 239
Ostrzeżenia: -1
Telefon:: Jiayu S3

Re: Jiayu s3 2GB

Postprzez control » 12 lut 2016, o 13:53

Jakie są wasze opinie na temat tego telefonu teraz w 2016 kiedy to już jest lolipop na niego? Pracuje stabilnie na tym androidzie?
Avatar użytkownika
control
 
Posty: 161
Dołączył(a): 30 cze 2015, o 13:46
Telefon:: samsung

Poprzednia strona

Powrót do Dyskusja o telefonach JiaYu



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama